Sizce hangimiz haklı

Sonuç ne oldu evlendiniz mi :)

Her dk ne konuşulur ki,cidden, merak ediyorum, eşimle 9 sene çıktım bende, konuşmak istiyosak konuşurduk arada 1 2 mesaj tamam, o pc oynardı ben kitap okurdum, tabi bizim zamanımızda watsup falan yoktu mesaj değerliydi, 100 kontöre 50 mesaj atılıyordu şimdi herseyin suyu çıktı

Eee o zaman imkanlar kısıtlıymıs:) şimdi öyle değşl ki

Seni seviyor gibi ancak cok bunaltmissiniz. Neden kendi haline birakmayi denemiyorsun? Her dk her sn rapor vermesi aramasi sormasi sacma benxe. Gun. Icinde belli zamanlar da konusursunuz anlatacaklariniz birikir. Paylasiminiz artar.

Mesaj atma ve arama sikligi arama sevgi gostergesi degil. Gorustunuz zaman dilimini kaliteli gecirmeniz onemli.

Hayatinizda kim olursa olsun onun sizden baska da bir hayatinin oldugunu yasamasi getekrigini unutmayin

sevgilin haklı. sürekli aramamı, aramamamı, gelmemi, gitmemi sorgulayan biri beni sıkar, boğar. uzaklaşıp, uzaklaştırıp derin bir ohhhh çekmek isterim.

Teşekkür ediyorum:)

Son 1 yilda olduysa bu kadar sorun.sizden sıkılıp uzaklasmaya mi calisiyor.sizde bunu hissedip uzerine düştükçe aciklama yapamayip kavgayla baskın mi cikmak istiyor.sebep ne olursa olsun.sen arama o seni arasin.pesinde kosan o olsun.unutma evlenirsen ve böyle giderse ikinizde mutsuz olursunuz.zaman ver o seni mutlu etsin gayretini göstersin

Bıraktım dün akşam bu konuşmalardan itibaren son görülmemi merak edip duruyordu onu açtım sıfır mesaj attım çarşıya gideceğim yazmış iyi bakalım yazdım normal şartlarda kimle niye gidiyorsun gibi gibi bir sürü şey yazardım

Aynen devam et canim.Erkege seni mutlu etmesi icin firsat tani.bu onun rolu birak o oynasin.sende kendinden emin nazli nazli takil kendi isinde gücünde.mutluluklar

4,5 yillik iliskim var, sevgilin hakli. Disari cikarken avmye, arkadasa gidiyoruz diye haber veririz. Zaten oyle yerlerde telefon ele yapisik gezilmez, sürekli mesaj atma beklentimiz olmuyor dolayisiyla.

Bence de çok üzerine gitmişsiniz,yoksa niye yazsın ki böyle mesajları? Biraz rahat bıraksanız sevgilinizi,dakka başı mesaj arama yapmayın,biraz özleyin birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…