Sizce hangisi bana karşı nötr?

melodrm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
25
3
1
İki kişi arasında kaldım. Daha doğrusu birinin hareketlerinden diğerine pay biçmek istiyorum. Kötü sonla ilişiğimiz kesildi ikisiyle de. Biri X diğeri Y olsun arkadaşlar...
X'le aramız bozulduktan sonra bilerek onun çalıştığı kütüphaneye gidiyordum onu görmek için. Beni hiç sallamıyordu. Karşı karşıya gelsek yolunu değiştiriyordu. Ve de yanımdaki arkadaşıma selam verip bana vermiyordu. Y ise aramızdaki ilişki biterken benimle sert bir konuşma yapmıştı. Çevremden uzak dur, seni görmek istemiyorum gibi. 1 ay kadar zaman geçti ve ben elbette uzak durmadım. Yine bir kütüphane vakası. Bu sefer onun çalıştığı kütüphaneye gitmeye başladım. Sonra o gelmemeye başladı. Ama birgün geldi ve bana selam verip okulumun sınavlarımın nasıl gittiğini sordu.
Bunlar basit şeyler ama kendim zihnimde komplike hale getiriyorum. Bu nedenle size soruyorum. Hangisinin içinde bir şey var hala bana karşı?

İki kişi arasında kaldım. Daha doğrusu birinin hareketlerinden diğerine pay biçmek istiyorum. Kötü sonla ilişiğimiz kesildi ikisiyle de. Biri X diğeri Y olsun arkadaşlar...
X'le aramız bozulduktan sonra bilerek onun çalıştığı kütüphaneye gidiyordum onu görmek için. Beni hiç sallamıyordu. Karşı karşıya gelsek yolunu değiştiriyordu. Ve de yanımdaki arkadaşıma selam verip bana vermiyordu. Y ise aramızdaki ilişki biterken benimle sert bir konuşma yapmıştı. Çevremden uzak dur, seni görmek istemiyorum gibi. 1 ay kadar zaman geçti ve ben elbette uzak durmadım. Yine bir kütüphane vakası. Bu sefer onun çalıştığı kütüphaneye gitmeye başladım. Sonra o gelmemeye başladı. Ama birgün geldi ve bana selam verip okulumun sınavlarımın nasıl gittiğini sordu.
Bunlar basit şeyler ama kendim zihnimde komplike hale getiriyorum. Bu nedenle size soruyorum. Hangisinin içinde bir şey var hala bana karşı?

İyi de nötr "0" demek değil miydi?:hamarat:
Ne olumlu ne de olumsuz.
Konu da bir garip zaten. Her ikisi de seni istemediği halde bu ısrar niçin?:KK22:

İyi de nötr "0" demek değil miydi?:hamarat:
Ne olumlu ne de olumsuz.
Konu da bir garip zaten. Her ikisi de seni istemediği halde bu ısrar niçin?:KK22:
Şöyle izah edeyim: X olarak bahsettiğim kişi asla ve kata kendinden ödün vermezdi. Dolayısıyla hiçbir suretle yumuşaklık göstermedi. Benim merak ettiğim kişi Y'dir. Eğer bana karşı nötr olsaydı, böyle davranmazdı! Yanlış mı düşünüyorum?

Şöyle izah edeyim: X olarak bahsettiğim kişi asla ve kata kendinden ödün vermezdi. Dolayısıyla hiçbir suretle yumuşaklık göstermedi. Benim merak ettiğim kişi Y'dir. Eğer bana karşı nötr olsaydı, böyle davranmazdı! Yanlış mı düşünüyorum?

Eeee bu Y midir M midir nedir o da "gelme kardeş,çıkma yoluma" dememiş mi?
Bu nasıl nötrlük oluyor ki?

Eeee bu Y midir M midir nedir o da "gelme kardeş,çıkma yoluma" dememiş mi?
Bu nasıl nötrlük oluyor ki?
Benim merakımı celbeden husus da burda yatıyor. Böyle demiş olmasına rağmen bulduğu fırsatta benimle samimi bir diyaloğa girmeye çalışıyor.

Benim merakımı celbeden husus da burda yatıyor. Böyle demiş olmasına rağmen bulduğu fırsatta benimle samimi bir diyaloğa girmeye çalışıyor.
Heee adam karaktersiz diyorsun yani?
Eee böyle bir adamın nesini merak ediyorsun o zaman?

Sende saçma sapan konularını başka foruma sakla. Geçmişe dönük yaşanmaz adamlar sana neler demiş X Y ne ya senin kalbin yok mu oda bir kişi içindir !
Gördüğüm kadarıyla soruyu anlamaktan acizsin. Burda kıyas yoluyla Y hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Ayrıca burda konu açmak için senden izin almam gerektiğini zannetmiyorum. Konu da benim olduğu için cevaplara bal gibi karışırım.

Heee adam karaktersiz diyorsun yani?
Eee böyle bir adamın nesini merak ediyorsun o zaman?
Şöyle bir ayrıntı da var. X benim platonik aşkımdı, Y eski sevgilim... Yani Y'nin içinde hala bir şeyler olduğundan şüpheliyim. Bu konuda ne derece sağlıklı düşünüyorum acaba?

Gördüğüm kadarıyla soruyu anlamaktan acizsin. Burda kıyas yoluyla Y hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Ayrıca burda konu açmak için senden izin almam gerektiğini zannetmiyorum. Konu da benim olduğu için cevaplara bal gibi karışırım.
Pardon?
Arkadaş, çok hoşuna gidiyorsa böyle karaktersiz adamların peşinde takılmaya devam et.
Bana ne istediğin kadar konu aç. İstediğine karış.
Çok da tın tınnn!
Hayat senin!

Pardon?
Arkadaş, çok hoşuna gidiyorsa böyle karaktersiz adamların peşinde takılmaya devam et.
Bana ne istediğin kadar konu aç. İstediğine karış.
Çok da tın tınnn!
Hayat senin!
Yaptığım yorum sana değildi! Ben mantık çerçevesinde yapılan yorumları değerlendiriyorum.
Ayrıca merak ettiğim kişiye karşı nasıl bir emelim olduğunu bilemezsin.
Nasıl bir karakteri olduğunu da ben biliyorum. Bana o sözleri sarf etmesinin nedeni onu tehdit etmemdi.

yaşı 12 diyerek fazla söylemişim :KK45:

Yaptığım yorum sana değildi! Ben mantık çerçevesinde yapılan yorumları değerlendiriyorum.
Ayrıca merak ettiğim kişiye karşı nasıl bir emelim olduğunu bilemezsin.
Nasıl bir karakteri olduğunu da ben biliyorum. Bana o sözleri sarf etmesinin nedeni onu tehdit etmemdi.
Ben sana bana diye ayırmıyorum yorumları.
Emelini sen anlatmazsan nereden bilecem?
O zaman tehditlerin için özür dile,gerçek karakterini görürsün.

Ben sana bana diye ayırmıyorum yorumları.
Emelini sen anlatmazsan nereden bilecem?
O zaman tehditlerin için özür dile,gerçek karakterini görürsün.
Kusura bakmayın ama hakaret içerikli mesajlara sessiz kalacak halim yok.
Siz de doğruyu yanlışı ayıramıyorsanız sizin yorumlarınızın da anlamı yok.
Ben burda olayın içinde olduğum için bazı şeyleri gözardı ediyor olabilirim diye açtım bu konuyu. Tecrübeli insanlardan faydalanmak için. Emelimin sizin yorumlarınız üzerinde etkisi olmasın diye paylaşmadım.
Söylediklerim ve yaptıklarım için de o şahıstan asla özür dilemiycem. Tam tersine onun dilemesi için uğraşıyorum..!

Back
X