Sizce Hangisi Boşanma Nedenidir?

Hangisi Boşanma Nedenidir ?

• Cinsel nedenler

OY: 0 0,0%
  • Kumar

• İlgisizlik

• Ankete Katılan
    23

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Bunu yaşarsam o evlilik benim için biter,... oldu mu o evlilikten daha da hayır gelmez,....gelirse başıma imkanı yok affetmem ...

Kısaca hangisi sizin için boşanma nedenidir ?

anketteki çoğu madde bence boşanma sebebi birini seçince diğerlerini seçemiyorsun ki

aldatma
şiddet
ilgisizlik
cinsel sorunlar
maddi sorunlar
kumar
bunların hepsi yeri geldiğinde evliliği bitirebiliyor

anketteki çoğu madde bence boşanma sebebi birini seçince diğerlerini seçemiyorsun ki

aldatma
şiddet
ilgisizlik
cinsel sorunlar
maddi sorunlar
kumar
bunların hepsi yeri geldiğinde evliliği bitirebiliyor

En önemlisi ama ...Mutlaka birisi diğerlerinden daha ağır basar mantıken değil mi

Aldatma en kötüsü tabi bunların içinden ama hepsi de ayrı ayrı boşanma sebebi benim için.
Boşanmaya yer mi arıyorum ne?

Bir de hepsinden önemli hatta neredeyse aldatma ile eş değer sebep var benim için!
Kötü kaynana,kp, görümce

Elbette hepsi bir neden..
Fakat bana göre en önemlisi; Psikolojik şiddet..
Aldatılınca hayalleriniz, inancınız yıkılır, güveniniz kalmaz doğal olarak..
Cinsel, maddi, ilgisizlik gibi sorunlara istenirse çözüm bulunabilir..
Fakat psikolojik olarak sürekli; hakarete, aşağılanmaya, değersizliğe maruz kalmak insanı daha çok yaralar..
İnsanın kalbi bir kere kırıldı mı, bir daha iyileşmez..!
Üstelik, bu sadece çiftler için geçerli değil..
Şirketler de artık bunu kullanmıyor mu? Mobbing denen olayda, çalışanı bezdirmenin en kolay yönüdür psikolojik baskılar..!!

kesinlikle aldatma..kari koca olunca TEK BEDEN olmak lazim eger kendi bedenin gibi seversen karsidakini ozamn hicbir kotulugu yapamazssin esine bu kdin ve erkek icin de gecerlidir

Aldatılma ve şiddet (psikolojik-fiziksel) başı çeker herhalde... Aldatılma ve psikolojik şiddet,genelde ikisi bir arada oluyor.. Çok zor..

Hepsi ağır boşanma nedenleri..

aldatma....
aldatma hem bana yaptığı psikolojik şiddettir,
hem fiziksel şiddetten daha çok canımı yakar,
cinsel yönden beni kendisinden soğutur.
yani bir aldattı mı bir taşla kuş sürüsü vurur
tövbeeee....
şaka bir yana gerçektende herşeyden evvel aldatması benim o evliliği kafamda bitirmem için yeterde artar bile.
tabi diğerleride önemli,hepsinin ayrı ayrı zararı var.
fakat illaki bir öncelik sırasına koymak gerekirse aldatma başı çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…