- 10 Ekim 2014
- 32.917
- 148.424
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Güven problemim var. Başka şehir çok zor benim için. Üstelik ayda bir görüşmek falan bilmiyorum hiç bana göre değil
İlerleyen zamanlarda yani sevdikten sonra göz görmez ama en başında sevebilmem için bazı şeylerin istediğim gibi olması gerekiyorben kocamla çok fit bir vücudu varken evlenmiştim şimdi göbek 1 mt önden gidiyor böyle olursa ne yapacaksınız?
ben kocamla çok fit bir vücudu varken evlenmiştim şimdi göbek 1 mt önden gidiyor böyle olursa ne yapacaksınız?
Göbeginin bir hal çaresine bak derim.En sevmedigim şey evlendikten sonra keyfi kendini salmak!
Ben de eşimi seviyorum ama 1metre önde giden gobegi cekici bulacak bir his yok benim için...
Aşk herseyi affetmez.
bende sevmiyorum ki göbeğini, aynı şekilde fit olsun istiyorum ama yok.
uygun spor salonlarına gidince bin bir bahane buluyor 2.000 tl vermemiz lazım beyimizin kilo vermesi için.
kazak giydi geçen gün tabi ki olmadı! bana diyor ki bunu yanlış yıkamışsın çekmişgöbeğim dünyanın yarısını kaplar hale geldi sığamıyorum demiyor da..
İşte boyle insanlara sert dil kullanilinca da kiziyorlar. Kusura bakmasin ama duzgunce kendine bakmasi, kilo vermesi istendigi halde binbir bahane buluyorsa ben artik çileden çikarim kırıcı da konuşurum.
Eşim de arada bikac kilo aliyor hemen yemesine dikkat edip havayi guzel buldukça koşuyor, kendini topluyor spor salonuna bile gerek yok yapacagim diyene.
aslında kırıcı da konuşuyorum, " hayatım bu şekilde seni çekici bulamıyorum." , "hayatım acaba bizim bebek senin karnında büyüyor olabilir mi" yemek yerken bön bön bakıyorum abartıyorsun diye.
bir ara laf ediyorum diye ben uyuduktan sonra cips yiyordu ve saklıyordu bir kaç defa şans eseri uyanıp bastım :) (millet kadınlarla basar ben cipsle) :)))
beni uyutup mısır patlatıyor falan.. ahh ahh anlatmakla bitmez :)
Cuk diye oturan bence çok çok nadirdir canım ya illa ki bir şeyi olur hoşuna gitmeyen insanız sonuçta bence kalbinin sesini dinle her şey zamanla hallolur ..İyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?
Bu kadar abur cubur yeme aşkiyla bekarken nasil fit kalmiş adam yahu
Cips yemek icin evlenmeyi beklemiş resmen
eşimin bunları yememesi için spora gitmesi lazım :)
biz sinemada tanıştık ve o gün de kova mısır almıştısonralardan öğrendim o kova mısırı eritmek bilmem kaç km fazla koşmuş :)
o fit adam nasıl bu halde hiç anlamıyorum
Demek ki isteyince koşuluyormuş.
Evlenince bu rahatlik nerden gelmiş sorun
eşimin bunları yememesi için spora gitmesi lazım :)
biz sinemada tanıştık ve o gün de kova mısır almıştısonralardan öğrendim o kova mısırı eritmek bilmem kaç km fazla koşmuş :)
o fit adam nasıl bu halde hiç anlamıyorum
Yaşın 30 altiysa doğal isteklerİyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?
Kriterlerime yüzde altmış uyan birisiyle görüştüm. Sonra görüşmeye devam ettim şimdi düğünümüz için sabırsızlanıyorum. Yani bazen kriter dört dörtlük uymuyor ama uyan bir kriter bile seni mutlu ediyor değerli hissettiriyorsa devam diyorsun.İyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?
İstekleriniz geyet normal , her insan kafasınka karşı cinse yönelik böyle istekler kuruyordur inanın. Ben bana yakın geleni denerdim ama sadece konuşurdum anlaşabiliyor muyuz , ilerde benimle hayatını devam etmek ister mi , isteklerimi karşılayabilir mi diye bakardım eğer uyuyorsa kafamdakilerin çoğuna ozaman bi ilişki düşünebilirdim. Benim bu hayatta en değer verdiğim şey dürüst insanlardır. Eğer karşımdaki erkek dürüst ise ve bana değer veren biriyse onunla bi yola girerdim ama yalanını yakaladığım biriyle bidaha görüşmem direk silerim :)İyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?