Gelinlik Modelleri Sizce hangisi kızlar?

bende çiğdem metin gelinlikte diktirmeyi düşündüğüm için hiç gelinlikçi aramadım. arkadaşım orda diktirdi cok memnun kaldı olumsuz yorum görünce şaşırdım :(
haziranın başında düğünüm napsam kızlar kafam karıştı halbuki vitrinde gelinliklerini gördüm beğenmişti evet sitesinde yeni, modelleri yok ama mağazasında var bu hafta gidip görüşçektim.

hangisi olumsuz yorum? ben sitedekileri beğenmedim ancak fuarda bizzat gördüklerim güzeldi dedim. yanlış anlaşılma olmasın...

hangisi olumsuz yorum? ben sitedekileri beğenmedim ancak fuarda bizzat gördüklerim güzeldi dedim. yanlış anlaşılma olmasın...

canım benim dediğim kutsalist yaptığı yorum birde başka başlıktata bir arkadaş onunkine benzer yorum yapmış.
ama onlar profilodaki mağazalarına gitmişler ben pendikteki merkez şubesine gideceğim.
şubeden şubeye fark eder mi?
benim arkadaşlarım pendikte şubelerinde yaptırdılar.

bence 1.gelinlik daha hoş duruyor.2.gelinliğin üstü kaba ve eteğide fazla kabarık.
tabi herkesin zevki farklıdır.

ben 1. gelinliğe bayıldım..çok değişik ve farklı..ama 2. gelinlik bence çok bilindik bir model..

1.nin üst bölümünü çok beğendim daha zarif gibi.2.de güzel.

2 side cok guzel amaa 2. olanını çok gördük ilk sıradakı daha tarz gıbı geldı bana ama dıktırıcekmısınız yoksa aynısını mı alıcaksınız dıkınce aynısı tutmuo cunku genelde.eger hazır ıse 2.sinide deneyın en yakısanını alın bana kalırsa Allah mutlu etsın ınş cnım

1. çok farklı ve güzel değişik bi havası var. 2.si herkesin bulabıleceği giebileceği bi tarz... Farkılılığı ve gösterişi seviyorsan kesinlikle 1. olmalı:) mutluluklar...

1. çok farklı ve güzel değişik bi havası var. 2.si herkesin bulabıleceği giebileceği bi tarz... Farkılılığı ve gösterişi seviyorsan kesinlikle 1. olmalı:) mutluluklar...

bence 2.gelinlik.2.gelinliğe bayıldım çok güzel:16:

2 side cok guzel amaa 2. olanını çok gördük ilk sıradakı daha tarz gıbı geldı bana ama dıktırıcekmısınız yoksa aynısını mı alıcaksınız dıkınce aynısı tutmuo cunku genelde.eger hazır ıse 2.sinide deneyın en yakısanını alın bana kalırsa Allah mutlu etsın ınş cnım

1.nin üst bölümünü çok beğendim daha zarif gibi.2.de güzel.

Ben niye göremiyorum bu resimleri benim de fikre ihtiyacım var

bence 2. gelinlik daha güzel
kızlar hepinize tsk ederım.. :):) ben karar verdım ıkıncı gelinliği yaptırıorum :):)

ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum. ikinci çok görülmüş bir model. birinci olansa hiç görülmemiş ve çok zarif bir model. eğer vücudunuza uygunsa birinci kesinlikle derim...

Back
X