Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çiğdem metin gelinlikte diktirmeyi düşündüğüm için hiç gelinlikçi aramadım. arkadaşım orda diktirdi cok memnun kaldı olumsuz yorum görünce şaşırdım
haziranın başında düğünüm napsam kızlar kafam karıştı halbuki vitrinde gelinliklerini gördüm beğenmişti evet sitesinde yeni, modelleri yok ama mağazasında var bu hafta gidip görüşçektim.
hangisi olumsuz yorum? ben sitedekileri beğenmedim ancak fuarda bizzat gördüklerim güzeldi dedim. yanlış anlaşılma olmasın...
1. çok farklı ve güzel değişik bi havası var. 2.si herkesin bulabıleceği giebileceği bi tarz... Farkılılığı ve gösterişi seviyorsan kesinlikle 1. olmalı:) mutluluklar...
bence 2.gelinlik.2.gelinliğe bayıldım çok güzel![]()
2 side cok guzel amaa 2. olanını çok gördük ilk sıradakı daha tarz gıbı geldı bana ama dıktırıcekmısınız yoksa aynısını mı alıcaksınız dıkınce aynısı tutmuo cunku genelde.eger hazır ıse 2.sinide deneyın en yakısanını alın bana kalırsa Allah mutlu etsın ınş cnım
1.nin üst bölümünü çok beğendim daha zarif gibi.2.de güzel.
Ben niye göremiyorum bu resimleri benim de fikre ihtiyacım var
kızlar hepinize tsk ederım.. :):) ben karar verdım ıkıncı gelinliği yaptırıorum :):)bence 2. gelinlik daha güzel