Ne anlamda akıllı?Tek bildiğim erkekler akıllı kadınları sevmiyorlar..
Her anlamda akıllı olanları.Ne anlamda akıllı?
Hadi ya, kötü o zamanHer anlamda akıllı olanları.
Hayat görüşü işi kariyeri aldığı maaşı.
Ben akıllı bir kadınım eşim de akıllı kadınlardan hoşlanır. Erkek kadının arkasından iş çevirecekse akıllı kadın sevmiyor bence.Tek bildiğim erkekler akıllı kadınları sevmiyorlar..
Mesela sizin karşınıza hangisini tercih eden erkekler çıktıTaktikle başlanan ilişkilerin çol sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Sevmek sevilmek doğal ve akışında oluşması gereken şeyler. Erkeğin hangisini tercih ettiği kişiye göre değişir bence
O aklı kötü yönde kullanan kadınlardan bahsetmiyorum,demek istediğim iyi yönde aslında ..Ben akıllı bir kadınım eşim de akıllı kadınlardan hoşlanır. Erkek kadının arkasından iş çevirecekse akıllı kadın sevmiyor bence.
Ama abla sen de buradaki yorumlardan gördüğüm gibi gayet akıllı bir kadınsın. Enişte seni sevmiyor mu yoksa : (O aklı kötü yönde kullanan kadınlardan bahsetmiyorum,demek istediğim iyi yönde aslında ..
Kötü değilde bazı erkekler kadının yükselmesini maaşının yüksek oluşunu söz sahibi olmasından çok hoşlanmıyor nedense.Hadi ya, kötü o zaman
Neyi tercih ettiklerini bilmiyorum ben her zaman ne hissettiğini açıkça söyleyen düz bir insan oldum. İlişkilerimde bu yüzden sorun yaşadıysam umrumda olmaz çünkü karşıdakinin isteğine ve tercihine göre değişememMesela sizin karşınıza hangisini tercih eden erkekler çıktı
Nasıl yani anlamadım. Aklını kötü yönde kullanan kadın mı aevmiyorlar iyi yönde kullanan mıO aklı kötü yönde kullanan kadınlardan bahsetmiyorum,demek istediğim iyi yönde aslında ..
Enişte sevme durumunu aştı zaten adam hala aşık bana hemde 34 yıldır.Ama abla sen de buradaki yorumlardan gördüğüm gibi gayet akıllı bir kadınsın. Enişte seni sevmiyor mu yoksa : (
Ya maşallah. Taktik ver abla buradaki kadınlaraEnişte sevme durumunu aştı zaten adam hala aşık bana hemde 34 yıldır.
Şöyle birşey aslında ,hani bazı erkelükler vardır kadının aklı hayali daha çok çalışır erkek bunu düşünemez bazen o anlamda düşün .Nasıl yani anlamadım. Aklını kötü yönde kullanan kadın mı aevmiyorlar iyi yönde kullanan mı
Taktik değil aslında içten gelen bir duygu bu.Ya maşallah. Taktik ver abla buradaki kadınlara
Eskinin aşkları bir başkaydı biraz da ondan herhalde.. Anneannemle dedemden de biliyorum.Taktik değil aslında içten gelen bir duygu bu.
Ne kadar kızdırırsam onu asla vazgeçmez sevdasından..
erkeğine göre değişir. Kimisi sevişmeyi normal karşılar. Kimi el değmemiş kız ister. Kimisi peşinden koşar, kimi peşinden koştururMerak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Sizce erkekler, "sevse de bunu pek belli etmemeye çalışan, zor kadını ve kaçan kovalanır taktiği uygulayan kadınlardan mı hoşlanır" yoksa, "sevgisini ve aşkını gizlemeyen, büyük bir samimiyetle dile getiren ve taktikler uygulamayan kadınlardan mı hoşlanır?" Tecrübelerinize dayanarak bu soruya ne diyorsunuz
Aynen şimdiki aşklar böyle değil hemencecik bitiyor ..Eskinin aşkları bir başkaydı biraz da ondan herhalde.. Anneannemle dedemden de biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?