Sizce hangisi?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Sizce erkekler, "sevse de bunu pek belli etmemeye çalışan, zor kadını ve kaçan kovalanır taktiği uygulayan kadınlardan mı hoşlanır" yoksa, "sevgisini ve aşkını gizlemeyen, büyük bir samimiyetle dile getiren ve taktikler uygulamayan kadınlardan mı hoşlanır?" Tecrübelerinize dayanarak bu soruya ne diyorsunuz

Taktikle başlanan ilişkilerin çol sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Sevmek sevilmek doğal ve akışında oluşması gereken şeyler. Erkeğin hangisini tercih ettiği kişiye göre değişir bence

Mesela sizin karşınıza hangisini tercih eden erkekler çıktı

Mesela sizin karşınıza hangisini tercih eden erkekler çıktı
Neyi tercih ettiklerini bilmiyorum ben her zaman ne hissettiğini açıkça söyleyen düz bir insan oldum. İlişkilerimde bu yüzden sorun yaşadıysam umrumda olmaz çünkü karşıdakinin isteğine ve tercihine göre değişemem

Nasıl yani anlamadım. Aklını kötü yönde kullanan kadın mı aevmiyorlar iyi yönde kullanan mı
Şöyle birşey aslında ,hani bazı erkelükler vardır kadının aklı hayali daha çok çalışır erkek bunu düşünemez bazen o anlamda düşün .
Benden daha iyi düşünüyor akıl ediyır gibi..
Yoksa kötü yönde olsa erkek zaten tepki koyar buna

erkeğine göre değişir. Kimisi sevişmeyi normal karşılar. Kimi el değmemiş kız ister. Kimisi peşinden koşar, kimi peşinden koşturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…