bence aşk çünkü sevdğim insanın gönlünün başka bir insana kayması bana yapılan en büyük aldatmadır cinselliği belki kaldırabilirim ama başka birine aşık olursa onu asla kaldıramam asla başka birine aşık olduğunu düşünmek bile çıldırır beni asla asla aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne farkeder ki ikiside canını yakmıyor mu insanın kandırılmak yokmu ikisinde de ? bence nasıl olursa olsun aldatılmak iğrenç bir şey
klava::mymeka:valla her ikisinide kaldıramam.ikiside çok kötü.eğer cinsel yönden aldatmışsa düşünsenize başka birine dokunmuş onu öpmüş ay düşünmesi bile kötü.benim çok canımı acıtır.ihtiyaç konusuna katılmıyorum.ne demek ihtiyaç.sadece erkeklerin ihticaı yok.kadınlarında ihtiyacı var cinselliğe.ama erkekler ihtiyaç adı altında herşeyi yapıyorlar.aşık olarak aldatmakta çok acıtır.başka bir insana aşık olmuşsa demekki bi şekilde onunla vakit geçirip onu tanıma fırsatı bulup aşık olmuş demektir.demekki birlikte vakit geçirmişler.çünkü insan pat diye öyle kaşına gözüne aşık olmaz.offf çok derin bir konu.hepsi aldatmaktır bence.hiçbirini kabullenemem aslaaaaaa.
evli insan her ikisinide kaldıramaz ama bekar lar sadece aşkı kaldıramaz benc eböyledir ben böyle düşünüyorum şahsen
PEKALA BEKARSINIZ SEVGİLİNİZ BİR BAŞKASININ KOLLARINDA YENİ GÜNE MERHABA DEDİ???? BU NE DERSİNİZ...
BENCE HER İKİSİDE AFFEDİLMEMELİ... TAMAM İHTİYAC OLABİLİR AMA HAYATINDA OLAN Bİ İNSANDA VARSA ONA HAKSIZLIK OLMAZ MI? O Bİ BAŞKASIYLA YATARSA BENDE GİDEYİM Bİ BAŞKASIYLA YATAYIM...(töbeee töbeee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?