sizce hangisi?

sizce hangisi aldatmaya girer?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

RedRose

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
786
11
318
40
bu konuda çok tartışıldı bide size sorayım bakalım hangisi daha kötü hangisi aldatmaya giriyor evliler veya sevgililer ?

bence aşk çünkü sevdğim insanın gönlünün başka bir insana kayması bana yapılan en büyük aldatmadır cinselliği belki kaldırabilirim ama başka birine aşık olursa onu asla kaldıramam asla başka birine aşık olduğunu düşünmek bile çıldırır beni asla asla aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne farkeder ki ikiside canını yakmıyor mu insanın kandırılmak yokmu ikisinde de ? bence nasıl olursa olsun aldatılmak iğrenç bir şey

redcim her ikiside hatta benden birine daha yakınsa beni kaybetmiş demektir zaten...

aynen katılıyorum canım cinselliği sevgililer yaşayamaz ama erkekler hep der ya ihtiiyaç diye gitsin yapsın tatlicadiarzu bende benden başkasına aşık olduğu düşüncesini kaldıramam sanırım bekarlar için aşk evliler için her ikisi

Ne farkeder ki ikiside canını yakmıyor mu insanın kandırılmak yokmu ikisinde de ? bence nasıl olursa olsun aldatılmak iğrenç bir şey

benim canımı aşk daha çok yakar ona aşık olmuşum ve o başkasına aşık bu daha kötü cinselliğe gelince kaçamak her erkek yapmıştır yapacaktır benimki asla gitmez demeyin erkek bu muhakkak gidicektir gitmiştir ama ben de evli olsam her ikisi derdim

ama erkeklerle ile kadınların ihtiyaçlarını bir tutamayız erkekler daha ağır basıyor ben hiçbir kadının bi erkekle sadece ihtiyaç diye beraber olduğunu görmedim bu konuda katılmıyorum tatlicadiarzu ha buda erkekler yapabilir demiyorum yanlış anlamayın :Roflol:

red sen okadar repi nerden aldın bakem insan arkadaşınada gönderir az bişi senağlama canım süper bir konu açmışsın tebriklerrrrr

Her ikiside aldatmaya girer.Ama en kötüsü bir başkasına aşık olması ! Cinselliği belki biran gözardı edebilirim ama 2. bi kişiye aşık olmasını kaldıramam ...

evli insan her ikisinide kaldıramaz ama bekar lar sadece aşkı kaldıramaz benc eböyledir ben böyle düşünüyorum şahsen

evli insan her ikisinide kaldıramaz ama bekar lar sadece aşkı kaldıramaz benc eböyledir ben böyle düşünüyorum şahsen

bende bunu diyorum canım sonuçta evlilik kutsal bir müessesedir onca engelleri aşmışsın beraber yıllar sonra bunu kimse kaldıramaz heleki çocuk varsa ama biz bekarız şimdi ayrılsak kaç yıl sonra unutucaz

PEKALA BEKARSINIZ SEVGİLİNİZ BİR BAŞKASININ KOLLARINDA YENİ GÜNE MERHABA DEDİ???? BU NE DERSİNİZ...
BENCE HER İKİSİDE AFFEDİLMEMELİ... TAMAM İHTİYAC OLABİLİR AMA HAYATINDA OLAN Bİ İNSANDA VARSA ONA HAKSIZLIK OLMAZ MI? O Bİ BAŞKASIYLA YATARSA BENDE GİDEYİM Bİ BAŞKASIYLA YATAYIM...(töbeee töbeee)

ama sonuçta ben onunla sadece çıkıyorum ve cinsellika dına bişey paylaşmamışım buda var ama evli olupta kocanı başka bi kadının yatağında görürsen bu daha çok koyar insan ama evli olanlar için

yahu ihtiyaç dediysek hergün değilki ayda bir yada 2 ayda bir ne bilim öle gider cıvığını çıkarmadan onunla sadece yattığı kadın olucak hayatındaki insana saygısızlık hımm peki o kız onunla yatamazsa her ilşkide her kız yatıcak diye bir kaide yok belki bazılarımız cinselliği pek bilmiyoruz başkasıyla yatarsa ben yatmam niye yatim :Roflol: erkekler ile kadınların ihtiyacı karıştırılmamalı bencetatlicadiarzu

siz böyle anlayışlı olduğunuz sürece bu ihtiyaç hiç bitmeyecektir.çok anlayışlısınız kızlar:Roflol:

bencede fazla anlayislisiniz kizlar.. basiniza cikarin bakalim erkekleri bøle... ne demek ihtiyac ya.. asik degil ozaman sana madem baskasina gidebiliyo onunla iliskiye girebiliyosa ben o adamin askina INANMAM. gitsin ozaman o birlikte yattigi kadinla olsun umrumdada olmazdi:1closedeyes:

biz yatmaya gidin demityoruzki zaten gitseler bile 3 ayda bir hergün gidecekleri hali yok ya öle olsa tabi kim izin verir ve ben yumuşak olduğumuda göstermem tavrımı sert sölerim tatlicadiarzu öle yaptımdaaa

evet ben de her ikisini de olarak işaretledim.ama sanırım başka birine aşık olmak daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…