sizce hangisiiiii :)

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar merhabaa :)

Sırada tabak var :) Şöyle her güne günlük elimin altında kullanmak için çayın çorbanın yanında hergune bıseler koymak ıcın kullanabılecegm tabak arayısındaydım 2 model arasında kaldım sızce hangısııı :)

Biri 26 cm digeri pasta tabagı byutunda karar veremedm hangisi dahagüzel
$M015969_large.webp $M016338_large.webp

Sırada tabak var :) Şöyle her güne günlük elimin altında kullanmak için çayın çorbanın yanında hergune bıseler koymak ıcın kullanabılecegm tabak arayısındaydım 2 model arasında kaldım sızce hangısııı :)

Eki Görüntüle 1205137 Eki Görüntüle 1205138

Ben "Sweeth Delıght Bone Chına 4lü Pasta Tabağı" olanı çok beğeniyorum :16:
Ama modası geçmesin, her şeyin yanına yakışsın dersen "Romano Porselen 6lı Servis Tabağı" daha uygun..

Ben "Sweeth Delıght Bone Chına 4lü Pasta Tabağı" olanı çok beğeniyorum :16:
Ama modası geçmesin, her şeyin yanına yakışsın dersen "Romano Porselen 6lı Servis Tabağı" daha uygun..
)
Boyut olarak tereddutteym her gune kullanmak ıcın kucuk daha rahat olur gbı glıyo :)

Cupcake deseni sevmediğimden 1 diyorum :31:
Seçiminiz ne olursa olsun iyi günlerde kullanın :1:

Bencede 1 :)

Cupcake desenlinin modasi hemen gelir ve gecer. Hem birkac kere kullaninca sıkılır insan hep ayni motiften. Ama 1 daha klasik hersey ile uyum saglar ve modasida hemen gecmez :D
Cupcake bana sanki cocuksu geliyor ama tercih meselesi. Belkide hep cocuk tabaklarinda gördügüm icin böyle düsünüyorum, ama begenmiyorum nedense...

2.model şuanda moda yoksa her daim eskimeyen bence 1.model:16:

Bence de 1..
Daha şık duruyor..
Hem illa küçük olsun diye uğraşma..
Çeyizim serildi, bir iki lokma atıştıralım dedik,
inan bana pasta tabaklarım oyuncak gibi geldi..
Bir dilim kekten daha fazlası için kullanmayı düşünüyorsan 26 cm büyük değil..

Back
X