- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yengenin zevkini sen daha iyi bilirsin bana göre inci set daha zarif bi seçenek ama alıcağın kişinin tarzıda önemli tabiYakın zamanda abim evlenicek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim incili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.
Benim zevkimi beğenir daha önceki hediyelerimide hoş bulmuştu ama hiç incili birşey taktığını görmedim nasıl sorsam bilemedimYengenin zevkini sen daha iyi bilirsin bana göre inci set daha zarif bi seçenek ama alıcağın kişinin tarzıda önemli tabi
ikisideYakın zamanda abim evlenicek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim incili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.
Adana direk yatırım gibiikiside
ihtiyaçları olmayacağını düşünüyorsanız sizden hatıra kalması için tabi ki incili set
ilerde satarlar derseniz Adana
Ben şaşırtmak istiyorum sürpriz severim.Sorsam haberi olur ondan sormadımSorsanız kaba mı olur acaba?
Bana evlenirken bikaç akrabam sormuştu
Yatırımlık mı alalım yoksa hatıralık mı diye
Ben alınmamıştım hiç
Yengeniz de alınmazsa bence sorun garanti olsun
Adana direk yatırım gibiYani beni hatırlatacak birşey olmasını tercih ederim daha çok
Bence Bilezik şimdi belli olmaz ama ileride acil bir ihtiyaçları olur altınları bozdurmak zorunda kalabilirler(ev, borc, hastalık gibi durumları) bu tür durumlarda bu hatıra filan demeyebilir ki bu durumda set çok deger kaybeder.Yakın zamanda abim evlenecek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim. İncili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.
Hahaha bana nasip olmadı sana olsun İnşaAllahAllahım nasip et amin
Abim benin babam gibi hakkını ödeyemem elimden geleni yapıyorumNe güzel görümcesin maşallah
Kıymet bilen kardeş ne güzel ..Abim benin babam gibi hakkını ödeyemem elimden geleni yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?