- 23 Aralık 2019
- 161
- 162
- 53
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kendin beğenmiş gibi gösterip bak nasılmış falan diyebilirsin belkiBenim zevkimi beğenir daha önceki hediyelerimide hoş bulmuştu ama hiç incili birşey taktığını görmedim nasıl sorsam bilemedim
En kısa zamanda kıymetini bilir telafi eder İnşaAllahKıymet bilen kardeş ne güzel ..
Benim kardeşim o kadar desteğimden sonra saygısız
Tabi ki bilezik . Görümcem verdi diye inci seti takıp saklayacağını düşünmüyorum
20 grlk adana düşünüyorumBence ne kadarlik bütçen varsa düz altın al, tak. Zaten satacak,bari değer kaybetmesin
Aynen misal karşı tarafın taktığı bilezikleri yarın bir gün ev arabada kullanırım ama ailemin taktığı bileziğin bile hatırası var dıye asla satmam. Birde inci naif bir şey her şeyle kombinleyemez. Ee görümce taktı diye atar valla bir köşede durur. Sonra bana altın yerine inci taktı bile denir sgjkkkİncili seti bana annem takmisti dugunumuzde.Yaninda bilezik, altin da aldi ekstra ki onlari almasa da annem benim sonuçta hatirasi yeter devamli takmasam da ama gorumce icin hatira incili set saklayacagini ben de dusunmuyorum saklasa da bir duygusallik yaşamayacaktir bence, devamli kullanmayacaksa hele boşuna kutu bekler durur, satsan zarar...
Gereksiz baya.
Bundan mi20 grlk adana düşünüyorum
Aynen misal karşı tarafın yarın bir gün ev arabada kullanırım ama ailemin taktığı bileziğin bile hatırası var dıye asla satmam. Birde inci naif bir şey her şeyle kombinleyemez. Ee görümce taktı diye atar valla bir köşede durur. Sonra bana altın yerine inci taktı bile denir sgjkkk
Ananeciğimde hacdan getirmişti doğuruyor derler ya öyle de oluyor. Ama o bile takılmıyor gelinlik vs anca takılır ya da başka bir gold takılarla kombinlenir. Bak yine ne alaka kombine girdim afhjkk Aklım fikrim süs püs biz kadınlar altından çok yeminle bunlara daha çok kafa yoruyoruz aghjkBen de takamiyorum devamli. 6 senedir incili seti dugun gunu disinda 2 kere takmişimdir ama benim annem aldigi için hatira olarak bakiyorum takmasam da.
Gorumcelerden biri alsa sirf zarar olacakti.Altin almamişta derler mi derler
Ananeciğimde hacdan getirmişti doğuruyor derler ya öyle de oluyor. Ama o bile takılmıyor gelinlik vs anca takılır ya da başka bir gold takılarla kombinlenir. Bak yine ne alaka kombine girdim afhjkk Aklım fikrim süs püs biz kadınlar altından çok yeminle bunlara daha çok kafa yoruyoruz aghjk
Olur olur her türlü sen onu şekle bir sokarsın gold boyunluk ve ya hafıf uzun gold ıkı takı boy boy bir takım yaparsın offf aghjkBen gunluk olarak hiç kombinleyemedim. Milletin dugununde taktim
Evet bundanBundan mi
Bence bilezik alın sonuçta inci kolye ihtiyaç halinde satılırsa değer kaybeder
Evet abimde sorabilir aslında sana böyle birşey alalım mı diye mantıklıYakın akrabam banada aynı soruyu sormuştu, kendisini sevdiğim ve hatıra olarak kalsın istediğim için bilezik istemedim. Kendisine sormak istemiyorsunuz sanırım ama keşke bi ağız yoklasa kardeşiniz
Olur olur her türlü sen onu şekle bir sokarsın gold boyunluk ve ya hafıf uzun gold ıkı takı boy boy bir takım yaparsın offf aghjk
Başka bekar kardesiniz var mi20 grlk adana düşünüyorum
Bence bilezik takın. Sonra kendi isterse bozdurup istediği takıyı alır..Yakın zamanda abim evlenecek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim. İncili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.
Hahaha malesef biri evliydi 12 senelik biride evlenecek kısmetse iki abim varBaşka bekar kardesiniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?