- 3 Mart 2018
- 3
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sesennnn002
Bizim tiyatro grubunda bir çocuk 2 hafta önce çocuğun isminden başka bir şey bilmiyordum varlığından habersizdim ama 2 hafta önce pazartesi günü provadaydık ben sahnenin önündeki bir sırada oturuyordum sahnesi bitti ve yanlış taraftan çıktı geldi önüme oturdu daha sonrasında yönetmen yanlış yerden çıktığını söyleyince diğer taraftan çıktı arkadaşlarının yanına gitti 1-2 dk sonra tekrar gelip önüme oturdu ama tüm sıralar boştu döndü ilginç bir şekilde baktı sıranın üzerinde kalemliğim vardı aldı içine baktı geri koydu ve gülümsedi ben de boş bulunup sesli güldüm ben sesli gülünce o da öyle güldü daha sonrasında benlm sahnem geldi ve gittim yaklaşık 2 haftadır sürekli göz göze geliyoruz ama başka hiçbir şey yapmıyor montaj işleri için flash belleğim ondaydı sırf konuşalım muhabbet olsun diye mesaj atıp işşm düştü verebilir misin dedim ve kısa cevaplar vererek olur dedi almaya gitmedim daha doğrusu işim olduğu için geç aldım önünden geçerken bir anda şişt al şu flashı dedi kaba bir şekilde ama normalde çok ince bir çocuk kızlara karşı ağrıma gitti ama aynı gün tuhaf tuhaf bakmaya devam etti gülerken göz göze geliyoruz dünde normalde hiç bakmadılı kadar uzun baktı ve ben bakmıyorken bana baktığını fark ettim ama sadece bakıyor normalde soğuk davranıyor sizce neden