- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Haklısınız ama babamın ne oldugunu hepsi biliyor. Babam içip içip annemi defalarca anneannemlere bıraktı kaç kez. Şuan zaten annem boşandı babamdan.Teyzem kızının evden çıkmasını istemiyor. Alt katı satın alıp düzenini devam etme derdinde. Biz satmazsak tabi bu sefer, ben anneme babama baktım, ev benim hakkım demeye getiriyor.Annem köy için orada şuan. Buraya gelsinde hepsini araştırağım.Başvuru yapmanıza gerek yok dede resmi olarak ölü gozukuyordur heralde. Siz sorun bi yoksa neden teyze size evi bana sat desin o da biliyor sizin olduğunu.
Yalnız şöyle de bir durum var ki onlar babasız yaşadılar sizin dışardan da olsa bir aile tablonuz vardır. Alkolik malkolik koca kocadir kiskanmistir teyzen ve çocukları. Olayın iç yuzunu bilemezsin kim bilir hangi acindirma ve yalvarmalar ile eve barka coktuler. Babani kotulemeleri ve alkolik kızı demeleri de kiskancliktan. Hani onların baba nerde? Ne kadar acı uzuntu yaşarsan yasa disa çok iyi bir ailen varmış gibi yansıtıp laf vermemek gerek en yakın bile olsa.
Annem diyorki, benim annem hayatta miras bölünmez şuan diyor. Ama devlet bölüyor.Annem şuan mirasla ilgili birşey demek istemezse napayım. İlla anneannemin ölmesini mi bekleyelim. Annem sadece her ay 700 tl nafaka alıyor, başka da düzenli geliri yok gibi.