Sizce ilgisi var mı ne yapmalıyım

Bu arada burda biraz yargılandı ama dış görünüşünü de merak ediyorum ya da Nasıl biri oldugunu.. Birde sanırım kovalar sanırım rahat oluyormuş Ama sanki bu evleneceği kişiyi bekliyormuş hatta önünde Zaman'ını bekliyormuş gibi geliyor

Ooo hem de ne uyuz ve inatçıyım, forumda kaç kişi var uyuz ettiğim

Bende kova burcuyum ama sırf burçlara göre değerlendirmek yanlış olur insanları. Ben sarışın mavi gözlü erkeklerden hiç hoşlanmazdım ama eşim sarışın mavi gözlü karakteride benim hayal ettiğimden çok farklı ama sor bakalım pişmanmısın diye, asla değilim yine eşimi seçerdim.

Burcunu değilde karakterini çözmeye çalış senin istediğin kişi olup olmadığını anlamak için. Onun istediği gibi davranmaktansa kendin ol. En doğrusuda bu bence.

Aynen burçlara göre davranmak doğru değil ama elimden, tek işe yarar bilgi bu

Biz ayni işyerinde ydik her firsatta yanimdaydi çiçek falan alirdi hoslandigim sanatçı larin cd lerini alir masama falan birakirdi hayvanlar i sevdiğim için kopekle felan gelirdi bunun gibi bisuru sey bu arada aslan burcuyum ben ins sesi biraz çıkar seninkinin tabi hepsi bole olacak diye bisi yok benimki bir örnek oluyo sadece hayirlisiysa olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…