Sizce ilgisi var mı ne yapmalıyım

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
kova burcu sevgiliniz ya da eşinizi varsa Nasıl tanıştığınızı anlatırmışsınız Nasıl sevgili olduğunuzu.Ben çözemedim bu çocuğu ama burçtan başka da elimde bir dayanak yok.Görünce selam veriyor.Ama mesela Bigün sekreterin kapısının önünde bekliyorduk kapı kapalıydı arkadaşıyla merdivenden çıkıp beni gördüğünde güldü biraz da çekinerek arkadaşına bak işte kapalıymış gidelim dedi sonra arkadaşı gel bakalım deyince mecburen benle konuşmak zorunda kaldı baya iyi konuşuyor ama sanırım nezaketten.ben de onu görünce çekindim onun gibi güldüm .aslında benim yaptıklarımın aynısını yapıyor.Ama o kızlara karşı daha rahat.Geçen sene de ben bir kızdan hoşlanırsam gider söylerim ne bar bunda demişti ödev sunumunu beraber yaptığımızda ki konu da ben birinden hoşlanıyorum o da tavsiye veriyor bu un Hakkı'nda hocaların önünde başka bir dilde konuştuk.Ama işte ilgisi olmadığını anlayınca zaten geçen sene ben uzaklaşmıştım ama bu sene yine böyle olunca ya çok farklı hissediyorum onun yanında beni koruyor gibi geliyor beğeniyor mu onu da bilmiyorum yanında benden güzel kızlar oluyor.bazen de Diyorum bana zarar vermek istemiyor bazen diyorum evliliği düşünüyor o yüzden kimseyleçıkmıyor ama birazda çekiniyor gibi öyle kızla konuşurum dedi ama pek inandırıcı gelmedi.ben de yengeç burcuyum

ben ikizler burcuyum kova burcu sevgilim oldu evet. hatta nisanlandik ama ayrildik.
benim tanidigim kova burcu kendine bagimli etti pesinden surundurdu beni.
ilk o mesaj atti faceten sonra karsima cikti ben seninle ciddi dusunuyorum dedi. sonra bi sure konustuk ama ailesinden korktu o. biz bi sene konustuk ailesine uc sene konustuk biz demis yani cok cok ciddiyiz birbirimizi tanidik manasiyla.
ama sonunda ayrildik yani iyi gelmedi sonumuz

Pek, sen Nasıl birisin hiç söyledi mi neyinden hoşlandığını ya da çekingen değildi sanırım ama benimki de değilim diyor ama çekindiği belli geriniyor kaçmaya çalışıyor ama çok da güzel gülüyor

sevgilim kova burcu , aynı yerde çalışıyoruz... uzun süre benle iletişime geçmeye çalışmış ama benim kazuletliğim yüzünden yaklaşamamış kıyamam :)) sonra sosyal medyadan falan takip etti , ama hiç bir beğeni falan yapmadı sadece ekledik birbirimizi kaldı öyle, dedim bu çocuk benle ilgileniyor mu ben mi üstüme alıyorum bakışlarını hareketlerini diye. 4 ay geçti bunun işe başlamasının üzerine derken bi sabah mesaj attı günaydın diye sonrasında da konuşmaya başladık derken sevgili olduk :) kova burcu erkeği zordur abimden de biliyorum ben . çok kafa karışıklığı yapıyorlar insanda. ama çok sevilesi insanlar orası ayrı

Aynen ne düşündüğünü hiç anlayamıyorum.belki hareketlerim ona tuhaf geliyor ama nezakette. Konuşuyor belki seviyor beğeniyor hiç anlamıyorum.Ama Cidde'n çok karakterli birine benziyor.biz konuştuk işte Arkaşımda bizi izledi al ra o gidince siz çok yakışırsınız ya çok iyi çocuk sen gibi dedi o lafı duyduktan sonra daha farklı oldu sürekli onu düşünmeye başladım sen Nasıl birisin Burcu'n ne hangi özellklerini begenmiş o senin.

Ya birde mesela beni görünce hemen yanıma gelmiyor.ben mesela görmedim onu bir ya o da beni görmüyor ya da öyle yapıyor.ama işte sorun şu ki ben de öyleyim hoşlanmama rağmen

benim burcum boğa .... valla söylediğine göre dışardaki insanlara karşı olan mesafeli duruşumu, ciddiyetimi sevmiş... kova burçları öyle hoppa insanları sevmez zaten, kız erkek farketmez. ilk tanışma olayını da uzatırlar ama birine sevgilim diyorsa da sonrası hızlı gelişsin isterler. çünkü o tanışma süresince iyice kafalarında ölçüp tartıyorlar mantık insanı oluyor bu kova burçları :) olurda sevgili olursanız sana seni anlatmaya başladığında nasıl da gözlemlemiş diyeceksin buna emin olabilirsin. haaa bi de şu var eğer çocuk senden hoşlanıyorsa senden küçük bir yeşil ışıkta bekliyor olabilir çünkü reddedilme korkusu çok daha fazla var bunlarda. burç yorumcusu gibi oldum ya. :)

Esim kova ve kovalarla iyi anlasirim geneldede. Çok asiri duygusal tipler degiller herseyde ilk adimi ondan bekleme oncelikle onu diyebilirim esimede ilk ben acildim mesela devamini o getirdi zaten.

Nasıl bir işaret bekliyor ne yapmam lazım pek konuşkan değilim ama arkadaşlarımla falanken tabi yine daha rahat ve komik oluyorum.ama tabi kim gore komik neye göre hani mesela biraz çocuksuyum bu ona batar sanırım değil mi? Çocuksu dediğim hareketliyim ama tanıdığım arkadaşlarımın yanında onun dışında sakin.oda öyle gibi ama işte o birinden hoşlanırsam gider konuşurum lafı korkuttu ama tanıdığıma göre öyle de yapamaz gibi geliyor sence ? Peki dış görünüşün Nasıl boy makyaj saç

Esim kova ve kovalarla iyi anlasirim geneldede. Çok asiri duygusal tipler degiller herseyde ilk adimi ondan bekleme oncelikle onu diyebilirim esimede ilk ben acildim mesela devamini o getirdi zaten.
Ama ben daha çekingen ve utangacım o asıl kızlarla daha rahat.Senin Burcu'n ne ve senin hangi özelliklerini beğenmiş.bir de gider konuşurum birinden hoşlanırsam derdi ama pek yapamaz gibi ben de o yüzden acaba istemiyor mu dedim.bir de biraz kaçmaya çalışır gibi zaten arada bir görüyorum

Bizzat ben kendim kovayım ve bu işlerin çok da burçlarla alakalı bir şekilde ilerlemediğini düşünüyorum.
Ama kendimden şeapayım:

Totosunu kaldırma, girişken olduğun kadar biraz gizemli kal ki ilgisini çekesin, bilgide kendisiyle yarışabilir konumda ol. Sevgiden önce saygısını kazanırsan gerisi gelir.

Çok girişken değilim sorun olur mu

Çok girişken değilim sorun olur mu

Her insan bir değil, o çocuk nasıl davranır ne yapar bilemeyiz haliyle sadece burç üzerinden konuşarak,
ama kendimle kıyaslarsam, karşılıklı bol bol bekleşir durursunuz muhtemelen, diyebilirim.
Aldığı işaretten emin olana kadar bekler. :))

İşaret ne gibi verebilirim yani onu gördüğümde gülüyorum

Bence sen kızsın diye böyle düşünüyorsun yanı kızlar bekler de baksana Ada'm gider konuşurum diyor ben de ileri gidemiyorum oyüzden ne gibi bir işaret diye soruyorum yanlış anlamak istemiyorum çünkü kaçıyor peki sen neden kaçarsın ya da çekinirsin herkesle çekingen değilsindir hiç konuşmak istemediğinden mi çekimirsin yoksa hoşlandığından mı mesela ben hoşlandıgımla .

Arkadaş olma konusunda kizlara karsi rahatlar ama neticede arkadaslik baska bir konu flort baska konu rahat gorunebilirler ama ilk adimi pat diye atamiyor. Ben koç burcuyum. Azcik baskın ve sert karakterim var ama eglenceli, enerjik ve yumusak bir yönumde var romantiklik düskünü ve bu konularda ayritiya takilan biri degilim bunun yaninda. Esim citkirildim, nazliliktan, asiri duygusalliktan hiç hoslanmaz. Soylicegim lafi veya bir istegimi imayla, lafı dolandirarak uzatarak degil direk soylememi sever. Boyle
Kovalar mantik insanidirlar birazda.

Benim sorunum birazda kendimi bilememek.Yani sessiz sakin duruyorum ama arkadaşların yanında değişiyorum biraz böyle korunmaya muhtaçmışım gibi sanıyor sanırım.ben de onun korumacı olduğunu düşünüyorum.sen baskın sert o da dediğim dedik Nasıl anlaşıyorsunuz aslında onlara inatcı diyorlar ama nebiliyim sakin duruyorlar sesi bile çok çıkmıyor gibi geliyor ben gibi peki tip olarak nasılsın boy makyaj vs.

Bir de aşık olunca sürekli görmek ister yani dimi ben bekçiyim Zaman'ı gelince konuşurum gibi bi gayesi yok öyle mi?

İşaret derken ne bileyim canım, yani normal ilişkilerde nasıl olursa öyle belli edersin yani.
"Angela'dan iş atmanın incelikleri" şeysine dönmesin şimdi buralar
Anladığım konular değil cidden, ama sen aleni bazı şeyleri belli edene kadar görmezden gelebilir.
Eşimle kendimden örnek vereyim mesela; eşim senelerce onu fark etmem için kendini paralamış, görmemişim.
Çocukluk arkadaşım aynı zamanda, saydığım bir insan. Konuşurdu da konuşmazdı, hep gizemli bi yönü vardı.
Bazı konularda bilgisi şaşırtıcıydı, tam tersi ben de bazı konularda onu şaşırtırdım, birbirimizi ileri taşıyan-birbirimize katan bi arkadaşlığımız vardı.

Sonra bir olay gelişti ve kalbimi güp güp attırdı.
Ben mesaj attım "Sanırım senden hoşlanıyorum" diye. İlk ben söyledim yani.
Yani kızların beklemesi olayı değilmiş bak :)

İşte bizim öyle mesaj ortamı yok.Yani geçen Sene aynı sınıftaydık ödev falan yaptık sınıftaanlık bir şey onun dışında şimdi de arada görüyorum .yani ben hoşlanmadığım anlarda bile hep ondan çekiniyordum ilk gün bi ön yargıdan dolayı sürekli öyle gitti.o çekinmiyordu ama o da çekinmeye başladı belki de beni. Hoşlandığını anladı kaçıyor.Yani biz yakın değiliz ama işte çok da yakın hissediyorum kendime.nezaketini yanlış anlamaktan korkuyorum.senin baya peşinden koşmuş dimi bu konuda bir çekinmeleri yok sadece söyleyemiyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…