Aynen ne düşündüğünü hiç anlayamıyorum.belki hareketlerim ona tuhaf geliyor ama nezakette. Konuşuyor belki seviyor beğeniyor hiç anlamıyorum.Ama Cidde'n çok karakterli birine benziyor.biz konuştuk işte Arkaşımda bizi izledi al ra o gidince siz çok yakışırsınız ya çok iyi çocuk sen gibi dedi o lafı duyduktan sonra daha farklı oldu sürekli onu düşünmeye başladım sen Nasıl birisin Burcu'n ne hangi özellklerini begenmiş o senin.sevgilim kova burcu , aynı yerde çalışıyoruz... uzun süre benle iletişime geçmeye çalışmış ama benim kazuletliğim yüzünden yaklaşamamış kıyamam :)) sonra sosyal medyadan falan takip etti , ama hiç bir beğeni falan yapmadı sadece ekledik birbirimizi kaldı öyle, dedim bu çocuk benle ilgileniyor mu ben mi üstüme alıyorum bakışlarını hareketlerini diye. 4 ay geçti bunun işe başlamasının üzerine derken bi sabah mesaj attı günaydın diye sonrasında da konuşmaya başladık derken sevgili olduk :) kova burcu erkeği zordur abimden de biliyorum ben . çok kafa karışıklığı yapıyorlar insanda. ama çok sevilesi insanlar orası ayrı
Nasıl bir işaret bekliyor ne yapmam lazımbenim burcum boğa .... valla söylediğine göre dışardaki insanlara karşı olan mesafeli duruşumu, ciddiyetimi sevmiş... kova burçları öyle hoppa insanları sevmez zaten, kız erkek farketmez. ilk tanışma olayını da uzatırlar ama birine sevgilim diyorsa da sonrası hızlı gelişsin isterler. çünkü o tanışma süresince iyice kafalarında ölçüp tartıyorlar mantık insanı oluyor bu kova burçları :) olurda sevgili olursanız sana seni anlatmaya başladığında nasıl da gözlemlemiş diyeceksin buna emin olabilirsin. haaa bi de şu var eğer çocuk senden hoşlanıyorsa senden küçük bir yeşil ışıkta bekliyor olabilir çünkü reddedilme korkusu çok daha fazla var bunlarda. burç yorumcusu gibi oldum ya. :)
Ama ben daha çekingen ve utangacım o asıl kızlarla daha rahat.Senin Burcu'n ne ve senin hangi özelliklerini beğenmiş.bir de gider konuşurum birinden hoşlanırsam derdi ama pek yapamaz gibi ben de o yüzden acaba istemiyor mu dedim.bir de biraz kaçmaya çalışır gibi zaten arada bir görüyorumEsim kova ve kovalarla iyi anlasirim geneldede. Çok asiri duygusal tipler degiller herseyde ilk adimi ondan bekleme oncelikle onu diyebilirim esimede ilk ben acildim mesela devamini o getirdi zaten.
Bizzat ben kendim kovayım ve bu işlerin çok da burçlarla alakalı bir şekilde ilerlemediğini düşünüyorum.
Ama kendimden şeapayım:
Totosunu kaldırma, girişken olduğun kadar biraz gizemli kal ki ilgisini çekesin, bilgide kendisiyle yarışabilir konumda ol. Sevgiden önce saygısını kazanırsan gerisi gelir.
Çok girişken değilim sorun olur mu
Bence sen kızsın diye böyle düşünüyorsunHer insan bir değil, o çocuk nasıl davranır ne yapar bilemeyiz haliyle sadece burç üzerinden konuşarak,
ama kendimle kıyaslarsam, karşılıklı bol bol bekleşir durursunuz muhtemelen, diyebilirim.
Aldığı işaretten emin olana kadar bekler. :))
Ama ben daha çekingen ve utangacım o asıl kızlarla daha rahat.Senin Burcu'n ne ve senin hangi özelliklerini beğenmiş.bir de gider konuşurum birinden hoşlanırsam derdi ama pek yapamaz gibi ben de o yüzden acaba istemiyor mu dedim.bir de biraz kaçmaya çalışır gibi zaten arada bir görüyorum
Benim sorunum birazda kendimi bilememek.Yani sessiz sakin duruyorum ama arkadaşların yanında değişiyorum biraz böyle korunmaya muhtaçmışım gibi sanıyor sanırım.ben de onun korumacı olduğunu düşünüyorum.sen baskın sert o da dediğim dedik Nasıl anlaşıyorsunuz aslında onlara inatcı diyorlar ama nebiliyim sakin duruyorlar sesi bile çok çıkmıyor gibi geliyor ben gibiArkadaş olma konusunda kizlara karsi rahatlar ama neticede arkadaslik baska bir konu flort baska konu rahat gorunebilirler ama ilk adimi pat diye atamiyor. Ben koç burcuyum. Azcik baskın ve sert karakterim var ama eglenceli, enerjik ve yumusak bir yönumde var romantiklik düskünü ve bu konularda ayritiya takilan biri degilim bunun yaninda. Esim citkirildim, nazliliktan, asiri duygusalliktan hiç hoslanmaz. Soylicegim lafi veya bir istegimi imayla, lafı dolandirarak uzatarak degil direk soylememi sever. Boyle
Kovalar mantik insanidirlar birazda.
Bence sen kızsın diye böyle düşünüyorsunyanı kızlar bekler de baksana Ada'm gider konuşurum diyor ben de ileri gidemiyorum oyüzden ne gibi bir işaret diye soruyorum yanlış anlamak istemiyorum çünkü kaçıyor peki sen neden kaçarsın ya da çekinirsin herkesle çekingen değilsindir hiç konuşmak istemediğinden mi çekimirsin yoksa hoşlandığından mı mesela ben hoşlandıgımla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?