- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Haklisiniz tesekkur ederimUzgumun ama soyledikleriniz ile kendinizi kandiriyorsun.Sevgiliniz oldugunu dusundugunuz insanin sizin ile 1 saatlik mesafe icin sorun cikarttiginizi soyluyorsunuz.Sizi seven biri yaniniza gelmek icin emek verir.Burada emek verip alttan alan siz oluyorsunuz sanirim.Gercekten ugrasmayin eminim sizden yasca buyugum bir insan kendi istemedikce degismiyor.
Haklisiniz beni o kadar iyi anlamissiniz ki..insallah bende bunu basaririm ve esiniz gibi bi insanla devam ederim bu yolaEvet canım seni anlıyorum ama inan ki yapmak isteyen yapıyor. Ben de eski sevgilime aynen öyle maddiyat gerektiren sürprizler değil beni düşündüğü hissettirecek ufak bi not bile olsa yap derdim ama içinden gelmiyordu demekki yapmıyordu. Eşimle görüyorum bunu yavaş yavaş. Maddi birşey de olmasa bana inanılmaz şeyler yapar şok olurum mutluluktan ağlarım. Ufak notlar bulurum her yerde, ya da uzak kaldıysak uzun mesajlar okurum sabah uyanınca. Eşimle evlenmeden önce 4-5 saatlik mesafedeydik ve her haftasonu günübirlik yanıma gelirdi, gelme üzülüyorum yoruluyorsun derdim, ben seni özlüyorum dayanamıyorum derdi.
Yaşadıklarını ben de yaşadım ve şu an onu o an neden basimdan atmadım diye düşünüyorum. Insan maddiyat olmadan mesafeler çok çok fazlayken bile yapacağını yapar, o yüzden lütfen zaman kaybetmeden kendi yolunu çiz çünkü ilerde daha çok zorlanirsin
Yol vermek istiyorum demek beylik laf mi oluyor istiyorum ama bunda zorlanmasam burda konu acmam degil mi cesaretlenmek fikir almak icin actigimi belirttim...Yol vermek istiyorum diyerek beylik lafları edip
Sonra takıntıyı dile getirmek...
Atanip gidersem cikabilir ama yoksa su evde curuyup gidecekmisim gibi hissediyorumhala yol vermemen hata. evlenince bundan beter olur.23 yasindasin daha senin degerini bilen cikar karsina birak su odunu..
hic oyle hissetme bu isler nasip isi hic beklemedigin anda hayat cikarir karsina sen yeterki firsat ver. hem boyle bir adam ile evlenegine evinde curumen daha iyi.Atanip gidersem cikabilir ama yoksa su evde curuyup gidecekmisim gibi hissediyorum
Küçük bi yerde yasiyoruz evde oldugum icin cok cevrem yok ve icime sincek bi talibim de bu his ondan sanirim..evde cok bunaldim 3 yıldır o yüzden evde curume fikri hic tatmin etmiyor bu yuzden bi hata yapip yanlis adamla bi yola girmekten de korkuyorumhic oyle hissetme bu isler nasip isi hic beklemedigin anda hayat cikarir karsina sen yeterki firsat ver. hem boyle bir adam ile evlenegine evinde curumen daha iyi.
Atanip su ruh halinden evden kurtulsam ben yuzune bakmam simdi ettigim seylere o zaman hic tahammul edemem gibi geliyor bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi ki artik yol verip kendi yoluma bakcam insallahOturup KPSSye çalışmalısınız.İradeli ve güçlü olun.Takıntınız KPSS ve geleceğiniz olsun , sizinle ilgilenmeyen erkek arkadaşınız değil.O kadar emek vermişsiniz yıllarca , oturup bir yıl daha dişinizi sıkın.Siz atanınca ilgilenmeye başlar kesin zaten erkek arkadaşınız da.
bak cnm sevgilin sende takibti yapmis once ondan bir kurtul. sonra kpss ye calis ve atan emin ol sonrasi gelecektir.Küçük bi yerde yasiyoruz evde oldugum icin cok cevrem yok ve icime sincek bi talibim de bu his ondan sanirim..evde cok bunaldim 3 yıldır o yüzden evde curume fikri hic tatmin etmiyor bu yuzden bi hata yapip yanlis adamla bi yola girmekten de korkuyorum
Atanip su ruh halinden evden kurtulsam ben yuzune bakmam simdi ettigim seylere o zaman hic tahammul edemem gibi geliyor bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi ki artik yol verip kendi yoluma bakcam insallah
Haklisiniz tesekkur ederimO eski aşklar , sevgiler kalmadı artık.Bakın siz bile atanırsam yüzüne bakmam diyorsunuz.Aslında sevmiyorsunuz sadece takıntı bu.Hayatınızdaki boşluğu onunla dolduramazsın , Size iyi gelecek olan şey KPSS çalışmak ve hayatınızın kontrolünü elinize almak.Atanınca zaten hayatınızda yeni bir döneme girersiniz.İşinize bakın ve siz zordayken dardayken sizinle ilgilenmeyen bu insanı bırakın.
Iste asil sorunum bu..acaba beni sıklıkla uzen vaktimi calan ve gelecegimde istemedigim bu adama o ayrilik acisini ertelemek calismama engel olmasini engellemek mi yoksa hemen yol vermek mi daha mantikli olur?Evlendikten sonra hangi erkek olumlu yonde degismis ki sizin sevgiliniz degissin?
Kritik bir donemdesiniz. Ayrilik calismanizi etkileyecekse biraz daha sabredin. Sinav sonrasi bam!
Insallah canimbak cnm sevgilin sende takibti yapmis once ondan bir kurtul. sonra kpss ye calis ve atan emin ol sonrasi gelecektir.
alakası yok seni kandırmış ilgi ve evlilik ne alakaymışBen 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?