Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286
Haklisiniz tesekkur ederim

Haklisiniz beni o kadar iyi anlamissiniz ki..insallah bende bunu basaririm ve esiniz gibi bi insanla devam ederim bu yola

1 saatlik mesafe cok mu?
Istanbulun iki yakasinin iki ayri ucundayiz biz trafikte varsa 3 saat 4saat sürebiliyor yol degil 1 ay 1 gun teget gecse ilgisizlik olarak adlandiririm.
Belli ki sizin iki tarafli ask pek yok

Yol vermek istiyorum diyerek beylik lafları edip
Sonra takıntıyı dile getirmek...

hala yol vermemen hata. evlenince bundan beter olur.23 yasindasin daha senin degerini bilen cikar karsina birak su odunu..

Çok ilgili erkekler bile evlenince değişiyorsa ,senin işin şansa kalmış

Atanip gidersem cikabilir ama yoksa su evde curuyup gidecekmisim gibi hissediyorum
hic oyle hissetme bu isler nasip isi hic beklemedigin anda hayat cikarir karsina sen yeterki firsat ver. hem boyle bir adam ile evlenegine evinde curumen daha iyi.

Oturup KPSSye çalışmalısınız.İradeli ve güçlü olun.Takıntınız KPSS ve geleceğiniz olsun , sizinle ilgilenmeyen erkek arkadaşınız değil.O kadar emek vermişsiniz yıllarca , oturup bir yıl daha dişinizi sıkın.Siz atanınca ilgilenmeye başlar kesin zaten erkek arkadaşınız da.

hic oyle hissetme bu isler nasip isi hic beklemedigin anda hayat cikarir karsina sen yeterki firsat ver. hem boyle bir adam ile evlenegine evinde curumen daha iyi.
Küçük bi yerde yasiyoruz evde oldugum icin cok cevrem yok ve icime sincek bi talibim de bu his ondan sanirim..evde cok bunaldim 3 yıldır o yüzden evde curume fikri hic tatmin etmiyor bu yuzden bi hata yapip yanlis adamla bi yola girmekten de korkuyorum

Atanip su ruh halinden evden kurtulsam ben yuzune bakmam simdi ettigim seylere o zaman hic tahammul edemem gibi geliyor bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi ki artik yol verip kendi yoluma bakcam insallah

bak cnm sevgilin sende takibti yapmis once ondan bir kurtul. sonra kpss ye calis ve atan emin ol sonrasi gelecektir.

Atanip su ruh halinden evden kurtulsam ben yuzune bakmam simdi ettigim seylere o zaman hic tahammul edemem gibi geliyor bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi ki artik yol verip kendi yoluma bakcam insallah

O eski aşklar , sevgiler kalmadı artık.Bakın siz bile atanırsam yüzüne bakmam diyorsunuz.Aslında sevmiyorsunuz sadece takıntı bu.Hayatınızdaki boşluğu onunla dolduramazsın , Size iyi gelecek olan şey KPSS çalışmak ve hayatınızın kontrolünü elinize almak.Atanınca zaten hayatınızda yeni bir döneme girersiniz.İşinize bakın ve siz zordayken dardayken sizinle ilgilenmeyen bu insanı bırakın.

Evlendikten sonra hangi erkek olumlu yonde degismis ki sizin sevgiliniz degissin?

Kritik bir donemdesiniz. Ayrilik calismanizi etkileyecekse biraz daha sabredin. Sinav sonrasi bam!

Haklisiniz tesekkur ederim

I
Evlendikten sonra hangi erkek olumlu yonde degismis ki sizin sevgiliniz degissin?

Kritik bir donemdesiniz. Ayrilik calismanizi etkileyecekse biraz daha sabredin. Sinav sonrasi bam!
Iste asil sorunum bu..acaba beni sıklıkla uzen vaktimi calan ve gelecegimde istemedigim bu adama o ayrilik acisini ertelemek calismama engel olmasini engellemek mi yoksa hemen yol vermek mi daha mantikli olur?

alakası yok seni kandırmış ilgi ve evlilik ne alakaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…