Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286
Sınavdan sora ayrıl o zaman

Sınavdan sora ayrıl o zaman
Sanki bu daha mantikli olcak gibi geliyo gecen yil boyle bi ayrilik yasadik ve hayatimin en kotu gunleri diyecegim gunler yasadim cok kilo verdim uyku duzenim dengem bozuldu simdi o yuzden goze alamiyorum arayi duzeltip bi 7 ay daha cok sallamadan idare mi etsem diyorum bi yanimda bu surecte daha buyuk aci yasatirsa falan diyo..hic bu kadar arafta kalmamistim

Peki o size git intihar et, dese intihar mı edeceksiniz.. bir insana bu kadar bağlamanyın, fazlası zarar hastalık gibi olmuş sizde gözünüzü sevdiğim.. annenize, babanıza bu kadar düşkün olmuyorsunuz, aman kırılmasın, üzülmesin annem, babam diye o adam kim oluyor.. çalışmak istiyorsanız, size kimse engel olamaz...

Bu sevgiden ziyade aliskanlik olmus sanirim iki yildir her gun konustugum her seyimi paylastigim insan sonuçta insan ha deyince koparip atmayı goze almiyo calissam sosyal cevrem olsa ekonomik ozgurlugum olsa eyvallah kendimi bi sure bos birakmaz atlatirim ama hayatimda su surecte ondan anne babamdan baska konustugum insan yok nerdeyse

Konunuzu okumadım okumayacagımda
Başlığınız çok emrivaki onu söylemeye geldim

Bir tane bile evet oyu yok. Bakin tecrube konusmus yorumlara kulak verin..
Sadece size degil bekar olan butun kizlara yazmak istiyorum. Sakin evlenince degisir umudu ile evlenmeyin.. DEGISMEZZZZ hatta o sevmediginiz huylari bir tik daha ileri gider..
Belli bir yasa gelmis belli karakteri huyu suyu oturmus adamlari degistirmeye calismayin. Kabul edecekseniz oyle kabul edin..
Ayrica soylemeden gecemeyecegim. 1 saatlik mesafeyi ayda bir geliyor olmasi ilgisizlikten ziyade sevgisizlik gibi geldi bana. Imkani da varmis seven adam hic olmazsa her hafta sonu gelir sevdigini gorur birlikte zaman gecirmek ister.. bunlari bile cok goruyorsa bana seviyorum demesin hic

Onun yüzünden sınavı kazanamayabilirsin yaşattığı olumsuzluklar yüzünden.dikkatli ol

Şimdi tabiri caizse cicim ayları böyleyse evlennce daha iyisini bekleme derim cnm yol ver gitsin. yasin genç daha iyileriyle karsilasrsin ins tek taraflı hep yıpranan sen olursun.

Aslinda sorun uzakken ilgisiz olmasi yaninda hic oyle hissetmiyorum aksine cok ustume titrer beraber yolculuk yapmisligimiz var uyuyunca ustumu orter usursem montunu verir surekli aciktim mi diye sorar cok sahiplenir falan ama bu seyrek gorustugumuzden mi boyle gercek yuzu hangisi anlamıyorum nolursa olsun ne kadar kirgin olursa olsun ozel gunumde yanimda olmaliydi mesela o kadar uzulecegimi bildigi halde gurur yapmamaliydi

Tabii canım bu cins erkeklerin genel uydurması evlenince bunların arkalarına melek kanatları yerleşiyor. Bir görsen bir romantik bir mormantik gidiyorlar. Emin ol bugünlerinden hiç bir farkı olmayacak. Mutluluk öyle sevdiğinin hissetirmeden olmaz. Aynı sıkıntıyı evlendim 7 senedir çekiyorum. Adam bırak bir günaydını bile esirgiyor. Hep mutsuz sudan sebepleri hep cebinde. Yolla sende yoluna bak

Mutsuz olacagim bi evlilik yapmaktan cok korkuyorum benimki yanimda ustume titriyor ama uzakken cok fazla ilgisiz kaliyo gercek yuzu hangisi emin olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…