- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi muallime7285
-
Sınavdan sora ayrıl o zamanAsil ayrilinca takinti yapiyorum bunun ne kadar surecegini tahmin edemiyorum 1 ay falan olsa dusunmem ayrilirim ama daha uzun sure kotu olmaktan korkuyorum suan kotu oldugumuz icin bu haldeyim ama bi kac aydir ilgisiz olmasindan sikayetci olsamda varligi konusmak guc veriyodu dersime de çalışıyordum aslinda
Sanki bu daha mantikli olcak gibi geliyo gecen yil boyle bi ayrilik yasadik ve hayatimin en kotu gunleri diyecegim gunler yasadim cok kilo verdim uyku duzenim dengem bozuldu simdi o yuzden goze alamiyorum arayi duzeltip bi 7 ay daha cok sallamadan idare mi etsem diyorum bi yanimda bu surecte daha buyuk aci yasatirsa falan diyo..hic bu kadar arafta kalmamistimSınavdan sora ayrıl o zaman
Asil ayrilinca takinti yapiyorum bunun ne kadar surecegini tahmin edemiyorum 1 ay falan olsa dusunmem ayrilirim ama daha uzun sure kotu olmaktan korkuyorum suan kotu oldugumuz icin bu haldeyim ama bi kac aydir ilgisiz olmasindan sikayetci olsamda varligi konusmak guc veriyodu dersime de çalışıyordum aslinda
Bu sevgiden ziyade aliskanlik olmus sanirim iki yildir her gun konustugum her seyimi paylastigim insan sonuçta insan ha deyince koparip atmayı goze almiyo calissam sosyal cevrem olsa ekonomik ozgurlugum olsa eyvallah kendimi bi sure bos birakmaz atlatirim ama hayatimda su surecte ondan anne babamdan baska konustugum insan yok nerdeysePeki o size git intihar et, dese intihar mı edeceksiniz.. bir insana bu kadar bağlamanyın, fazlası zarar hastalık gibi olmuş sizde gözünüzü sevdiğim.. annenize, babanıza bu kadar düşkün olmuyorsunuz, aman kırılmasın, üzülmesin annem, babam diye o adam kim oluyor.. çalışmak istiyorsanız, size kimse engel olamaz...
Anketi yanlis yapmisim simdi mi terketmeliyim yoksa sinavi beklemeli mi diye yapmaliydim150 hayır oyu ve sıfır evet oyuyla kk'nın en pürüzsüz en net sonuçlu anketi olmuş bravo
Anket ekleyemiyo muyum yaAnketi yanlis yapmisim simdi mi terketmeliyim yoksa sinavi beklemeli mi diye yapmaliydim
Şimdi tabiri caizse cicim ayları böyleyse evlennce daha iyisini bekleme derim cnm yol ver gitsin. yasin genç daha iyileriyle karsilasrsin ins tek taraflı hep yıpranan sen olursun.Ben 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?
21 yasinda bitirdimO değilde 20 yaşında üniyi nasıl bitirdiniz?
O değilde 20 yaşında üniyi nasıl bitirdiniz?
Aslinda sorun uzakken ilgisiz olmasi yaninda hic oyle hissetmiyorum aksine cok ustume titrer beraber yolculuk yapmisligimiz var uyuyunca ustumu orter usursem montunu verir surekli aciktim mi diye sorar cok sahiplenir falan ama bu seyrek gorustugumuzden mi boyle gercek yuzu hangisi anlamıyorum nolursa olsun ne kadar kirgin olursa olsun ozel gunumde yanimda olmaliydi mesela o kadar uzulecegimi bildigi halde gurur yapmamaliydiBişey olmaz merak etme.Önce gelecek bunu hiç unutma.Aksi halde kocam 3 lira versinde pazara çıkıyım diye öyle peşinde dolanırsın.Eline ekmeğini al, hayatını kur, bu sene olmazsa seneye gene çalış kpss 'ye.Ama koca peşine düşme.İnan bana koca çok, ama sana gelecek veren biri yok.Hem ben sadece para içinde böyle demiyorum.İnsanın karakteri zaten bu flört zamanları ortalama açığa çıkar.Şuan sana ilgi göstermeyen birinin, evlendikten sonra sana deli divane olcağınımı sanıyorsun.Hiçte öyle olmuyor.Yakma kendini.
Evet bi 4. Sınıfta girdim bir de gecen yilÜni. okurken KPSS 'ye girilebiliniyor. Mezun olmadanda girmiştir.
21 yasinda bitirdim
Hayirlisiyla bitsin de onemli olan o takma kafana eninde sonunda bitiyo zaten :) ben su atama bekledigim 2 yilda o kadar yıprandım kı keske uzatsaydim bile diyorum bazenVayy be helal olsun, benimki bir türlü bitmek bilmiyor. Çok özendim size
Ben 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?
Mutsuz olacagim bi evlilik yapmaktan cok korkuyorum benimki yanimda ustume titriyor ama uzakken cok fazla ilgisiz kaliyo gercek yuzu hangisi emin olamiyorumTabii canım bu cins erkeklerin genel uydurması evlenince bunların arkalarına melek kanatları yerleşiyor. Bir görsen bir romantik bir mormantik gidiyorlar. Emin ol bugünlerinden hiç bir farkı olmayacak. Mutluluk öyle sevdiğinin hissetirmeden olmaz. Aynı sıkıntıyı evlendim 7 senedir çekiyorum. Adam bırak bir günaydını bile esirgiyor. Hep mutsuz sudan sebepleri hep cebinde. Yolla sende yoluna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?