Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286
Mutsuz olacagim bi evlilik yapmaktan cok korkuyorum benimki yanimda ustume titriyor ama uzakken cok fazla ilgisiz kaliyo gercek yuzu hangisi emin olamiyorum

Uzak kaldığındaki yüzü emin ol gerçek yüzü. Asıl bu noktada gösterdikleri tutumlardan çıkıyor ortaya. Aynı eve girmedikce anlamazsın diyorlar ya. Tabii buda büyük bir etken ama mutlaka flört döneminde de kendilerini ele veriyorlar biz kadınlar duygusal baktığımız için doğru manalar çıkartmıyor kondurmak istemiyoruz. Sana abla tavsiyesi ilgi önemli ilgisiz adamla bir ömür geçmez. Öyle bir seye kızmısmıs özel günüler hiçe sayıyorsa hiç düşünme. Küçük şeylerdir insanı mutlu eden. Erkekler hep alttan almalı heleki bu dönemşerde

Atanmadigin icin onceligi ise ver.calis cabala atan.sonra düşün sevgili vs.inan ataninca neler cikar karsina.sevgilin ilgisiz evlensen artarak devam eder bu huylari.zaten onceligin atanmak olsun.Kafani takma gelip gelmemesine.gelse vakit harcarsin boşuna.Dogru kpss kitabının başına hadi.

Ilgili sevgili wvlenince ilgisiz olur da ilgisiz sevgili evlenince ilgili olmaz canim. Sevgilinin bahanesine kanma. Ayrica ayrilik zamani en iyi senin bilecegin birsey. Yani bence once kendini bi toparla ve ikna et o adam hayatindan cikinca da oyle yasa bürünme. Seni mutsuz eden bir kisiyi hayatindan cikardigin icin kendini kutla.

Kalın yolu bir canım benim daha 23 yaşında önünde çok güzel yollar var genel yorumlara bakılırsa herkes mesleğinden yana. Mesleğe emek vermek hayattaki en büyük yatırıımın ben 13 senelik eğitimciyim öğretcilerime her zaman sizi hayatta tek bırakmayacak şey elinizdeki altın bileğiniz mesleğinizdir. Eş dost gelir canım. Bu ablaların yaşadıklarını yazıyorlar. Kimse bu yıllarını veremez geri tadını çıkart. Keske 23 yaşında olsam neler vermezdim.

Ona gore de isimiz gücümüz yok aramizda mesafe var ailemin yaninda kaliyorum imkanlarim cok kisitli olduğu icin bu donemde biseylerden mahrum kalcaz da ilerde evlenince her sey guzel olacak..
Böyle ne sen onu tanırsın nede o seni,
Evlenincede severek evlendik falan filan,
Severek evlilikler böyle degil bence,
Yan yana can cana olacanki tanıycan,
Hayırlısı olsun hakkınızda.

7-8 ay bu psikolojiyle yaşayacağına ayrılman daha mantıklı. İlişki kangren olmuş bi kere artık hayır gelmez kesip atmak en iyisi bence. Üzgünüm öyle bi karakterden eş olmaz. İlerde daha çok üzülürsün

Üşenmedim hepsini okudum. Kim olumsuz yazmışsa hemen savunmasını yapmışsın. Sen ayrılamazsın dahası hayatını adayacagin mesleği şu adamı düşündüğünün çeyreği düşünsen su anda bu konuyu açmak yerine kitaplarının basında olurdun.
Herkes değişmez demiş ama sen bir umut değişir diyerek bu adamla evlenirsin bile.
Ve bircek kişinin dediği gibi keske 23 yaşında olsaydım.

Sevgili olmayı becerememiş birinden eş olmasını bekleyemeyiz değil mi :)

Konunun tamamini okumadım. Tek diyecegim kıyma kendine. Elbet adam gibi adam çıkar birgün karşına.Totosunu kaldırıp gelip seni görmeye tenezzul etmeyen adam,evlenince seni mutlu etmeye de tenezzul etmez. Tavsiye.....

Hepinize yol gostermeniz dusunceleriniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun benim icin bu surecte sinavdan daha önemli bisey yok ilgisiz olmasini cok takmadan gelecegimde belki olmayacak bile dusuncesyle sinava odaklanip gidiyordum ama 24 kasimin yuregimde olusturdugu acısını tarif edemem kirginligimi atamadim ayriligi da goze alamadim bir de sizler yuzume gercekleri vurursaniz belki yaparim dedim ve oyle de oldu suan ayrildik..insallah en kisa zamanda atlatir hayirlisiyla yoluma bakarim..

Ailesine maddi olarak bağımlı ise ne cesaretle sana evlenmedigimiz için böyle oluyor diyo?
Evlenince taş mı yiyeceksiniz senin dr ataman yapılmamış nasıl dönecek o ev

Ayrıca adam sevmiyo bu gerçeği kabullenirsen daha kolay olur atlatman

Kendisi muhendis daha temmuzda mezun oldu ozel sektor istemedigi icin bazi yerlere basvurup bekliyo simdilik ayni zamanda o da sinava calisiyo hemen evlenelim demiyo isimiz gucumuz olunca evlenince her sey daha guzel olacak diyo

Yani su
Yani sevildigimi hissediyorum ben ilgisi az her erkek sevmiyodur genellemesi yapmak dogru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…