Sizce ilgisiz erkek evlenince değişir mi?

Ilgisiz sevgili evlenince degisir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 286 100,0%

• Ankete Katılan
    286
Bu
Bu gercekler cok aci oldu
(

Bence ayril en fazla bi ay uzulur sinavinla motive olursun.yoksa sinava yakin zamanda seni birakir daha beter olursun.erkekler icin uzulmeye degmez sen calis kazan zaten iyiki bitmis diyeceksin

Bu

Bu gercekler cok aci oldu
(

Bişey olmaz merak etme.Önce gelecek bunu hiç unutma.Aksi halde kocam 3 lira versinde pazara çıkıyım diye öyle peşinde dolanırsın.Eline ekmeğini al, hayatını kur, bu sene olmazsa seneye gene çalış kpss 'ye.Ama koca peşine düşme.İnan bana koca çok, ama sana gelecek veren biri yok.Hem ben sadece para içinde böyle demiyorum.İnsanın karakteri zaten bu flört zamanları ortalama açığa çıkar.Şuan sana ilgi göstermeyen birinin, evlendikten sonra sana deli divane olcağınımı sanıyorsun.Hiçte öyle olmuyor.Yakma kendini.

Konu sahibi ben de öğretmenim özel sektörde çalışıyorum yaşım 29oldu.
Her geçen yıl çalışmak sınava girmek insana zor geliyor.
Daha 23 yaşındasın sana tavsiyem ne yap gece gündüz çalış atanmaya bak.
Ayrılık kötü etkileyecekse boşver ayrılma zaten ayda bir görüşüyormuşsunuz konuşmak mesajlaşmak iyi geliyorsa ayrılma.
Ama eften püften şeylere de kafanı takma kavga çıkarmamaya çalış yav he he modunda ol biraz.
Sınavı atlattıktan sonra bakarsın durumlara.
Ama diyorsan ki ben güçlüyüm kafaya takmam tabi ki ayrıl derim.

Güçlüyüm diyemiyorum maalesef evde psikolojik saglamligim iyice zayifladi diğer ihtimal benim icin daha iyi gibi umarim sinava yakin daha buyuk bi kavgayla baska biseyle falan ayrilmayiz

Yol yakınken ayril..
5 sene cektim.duzelmiyor..
Huylu huyundam vazgecmez.daha cok yipranirsin

Yani evli bir kpss adayı olarak söylüyorum evlilik ilgili adamı bile umursamaz yapıyor. İlgisiz olanı hiç düşünemiyorum.. kendine güven yaparsın ayrılıklar daha akillandirir insani 2 yıl aşılmayacak bı zaman değil kaç yıllık evliler boşaniyor...

... ya o kişiyi düşünüp ders falan çalışamıyacaksınız.. takıntı yapıp..hayatı geriden yaşayacaksınız...
... yada...Emin olun o sınava çalışıp kazandığınız da daha gururlu daha özgüveniniz yerinizde ve mutlu olacaksınız..

Bu nasıl sevgililik ben anlamıyorum.
Benim bildigim sevgililik dönemi en cıvıl cıvıl olması gereken dönem.

Onun sadece bi zaman kaybi oldugunu zamani gelince anlayacaksin. Yalnizliktan hep bunlar.Kendini kpssye ver bi atan ortamini degistir.
Yalnizliktan daha kötüye sarmaktan korkuyorum gecen yil yasadim bunu..su sunav geçene kadar sinava odaklanip ya he he modunda takilmam daha hayirli olur diyorum bi yanimda daha sinava daha7 ay var ilerde daha buyuk uzuntu yasarsan diyo

Biliorum çok zor ama şakın evlenme
Bana da bu formlarda ayrıl diolardı ayrılma diyen bir ya da iki kiliydi içimden yadırgıyodum ama insan işin içinde anlayamıo ayrıl gitsin

Bu nasıl sevgililik ben anlamıyorum.
Benim bildigim sevgililik dönemi en cıvıl cıvıl olması gereken dönem.
Ona gore de isimiz gücümüz yok aramizda mesafe var ailemin yaninda kaliyorum imkanlarim cok kisitli olduğu icin bu donemde biseylerden mahrum kalcaz da ilerde evlenince her sey guzel olacak..

Biliorum çok zor ama şakın evlenme
Bana da bu formlarda ayrıl diolardı ayrılma diyen bir ya da iki kiliydi içimden yadırgıyodum ama insan işin içinde anlayamıo ayrıl gitsin
Haklisin suan ayrildik gibi bi durumdayiz bi sosyal medyadan silmedim o kaldi onu da basarip uyursam bitecek..

Asil ayrilinca takinti yapiyorum bunun ne kadar surecegini tahmin edemiyorum 1 ay falan olsa dusunmem ayrilirim ama daha uzun sure kotu olmaktan korkuyorum suan kotu oldugumuz icin bu haldeyim ama bi kac aydir ilgisiz olmasindan sikayetci olsamda varligi konusmak guc veriyodu dersime de çalışıyordum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…