- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Bu gercekler cok aci olduÇok isteyen adam limon satar ve genede senin yanına gelir.İlla yanına gelmek için holdingde çalışmasına gerek yok.Bariz oyalanıyorsun.Yüksek ihtimal oda aynen senin düşündüğünü düşünüyor ve iş bulup hayatını düzelttiği an sen onunla ayrılmadan, o seninle bir dakika bile durmıcak.Şimdi senden daha afedersin kekini bulamaz.Sen azla kanaat edebildiğin için ve evde olduğun için seninle.Bir işe girip eli 3-5 kuruş görsün bak ozaman sen kalıyormusun. Yapma güzelim yapma.Hayatını kurtar. Koca çok var, ama gelecek fırsatı insanın elinden yıllar geçtikçe akıp gider.
Haklisin sanirim ayrilmak uzereyimTatlim ona "cok gururlu" degil "cok egolu" denir.Yukleri hafifletince balon gokyuzne yukselir biliyorsun ayril gitsin ne ugrascan boyle tiri viri bi tiple.Ataninca ne kismetler bulur seni ya da sen onlari daha 23sun ooo ah yerinde olmak vardi simdi pehhh
Bu
Bu gercekler cok aci oldu
(
Güçlüyüm diyemiyorum maalesef evde psikolojik saglamligim iyice zayifladi diğer ihtimal benim icin daha iyi gibi umarim sinava yakin daha buyuk bi kavgayla baska biseyle falan ayrilmayizKonu sahibi ben de öğretmenim özel sektörde çalışıyorum yaşım 29oldu.
Her geçen yıl çalışmak sınava girmek insana zor geliyor.
Daha 23 yaşındasın sana tavsiyem ne yap gece gündüz çalış atanmaya bak.
Ayrılık kötü etkileyecekse boşver ayrılma zaten ayda bir görüşüyormuşsunuz konuşmak mesajlaşmak iyi geliyorsa ayrılma.
Ama eften püften şeylere de kafanı takma kavga çıkarmamaya çalış yav he he modunda ol biraz.
Sınavı atlattıktan sonra bakarsın durumlara.
Ama diyorsan ki ben güçlüyüm kafaya takmam tabi ki ayrıl derim.
Yalnizliktan daha kötüye sarmaktan korkuyorum gecen yil yasadim bunu..su sunav geçene kadar sinava odaklanip ya he he modunda takilmam daha hayirli olur diyorum bi yanimda daha sinava daha7 ay var ilerde daha buyuk uzuntu yasarsan diyoOnun sadece bi zaman kaybi oldugunu zamani gelince anlayacaksin. Yalnizliktan hep bunlar.Kendini kpssye ver bi atan ortamini degistir.
Biliorum çok zor ama şakın evlenmeBen 23 yaşında atama bekleyen bir ogretmenim bu sene sinava hazirlandigim 3. Yilim ve evde durmaktan artik asiri bunaldim cok zor bi sutecten geciyorum.2 Yillik bi iliskim var ve artik bu da yukumu iyice arttiyor gibi geliyor sevgilim cok ilgisiz aramizda 1 saatlik mesafe var ve imkani olmasina ragmen ayda bir ancak geliyor kirgin oldugumuz icin öğretmenler gunumu kutlamadi gonul almayi bilmiyor ve cok gururlu birisi her kavgamizda cok yipraniyorum bu kadar hassas bi donemde ozel gunumu mahvetmesi cok zoruma gitti yol vermek istiyorum ama verince yalnizliktan daha kotu olmaktan korkuyorum cunku gecen yil bunu yasadim ve asiri derecede takinti yaptim ders calisamadim beni sevdigine inaniyorum ama beni cok yoruyo bana hep evlenmedigimiz icin boyle oldugunu soyluyor sizce ilgisiz bi erkek evlenince degisir mi?
Sizce ayrilmak icin sinava kadar 7 8 ay daha sabredip ayriligin calismami etkilemesine izin vermemeli miyim yoksa hemen yol vermek bana daha mi az zarar verir?
Yaşında çok genç unutursunYalnizliktan daha kötüye sarmaktan korkuyorum gecen yil yasadim bunu..su sunav geçene kadar sinava odaklanip ya he he modunda takilmam daha hayirli olur diyorum bi yanimda daha sinava daha7 ay var ilerde daha buyuk uzuntu yasarsan diyo
Ona gore de isimiz gücümüz yok aramizda mesafe var ailemin yaninda kaliyorum imkanlarim cok kisitli olduğu icin bu donemde biseylerden mahrum kalcaz da ilerde evlenince her sey guzel olacak..Bu nasıl sevgililik ben anlamıyorum.
Benim bildigim sevgililik dönemi en cıvıl cıvıl olması gereken dönem.
Haklisin suan ayrildik gibi bi durumdayiz bi sosyal medyadan silmedim o kaldi onu da basarip uyursam bitecek..Biliorum çok zor ama şakın evlenme
Bana da bu formlarda ayrıl diolardı ayrılma diyen bir ya da iki kiliydi içimden yadırgıyodum ama insan işin içinde anlayamıo ayrıl gitsin
Asil ayrilinca takinti yapiyorum bunun ne kadar surecegini tahmin edemiyorum 1 ay falan olsa dusunmem ayrilirim ama daha uzun sure kotu olmaktan korkuyorum suan kotu oldugumuz icin bu haldeyim ama bi kac aydir ilgisiz olmasindan sikayetci olsamda varligi konusmak guc veriyodu dersime de çalışıyordum aslinda... ya o kişiyi düşünüp ders falan çalışamıyacaksınız.. takıntı yapıp..hayatı geriden yaşayacaksınız...
... yada...Emin olun o sınava çalışıp kazandığınız da daha gururlu daha özgüveniniz yerinizde ve mutlu olacaksınız..
Allah yardım eder merak etme seni çok iyi anlıyorum çinkü ben de 30 yaşımda boşandım ilerde beni daha iyi anlıcaksınHaklisin suan ayrildik gibi bi durumdayiz bi sosyal medyadan silmedim o kaldi onu da basarip uyursam bitecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?