7 yıldır çıkıyorum yaklaşık bir senedir nişanlıyım bir ay sonra evleniyorum bu zaman diliminde ayrılıklar mutluluklar acılar yaşadık ama birbirimizi bırakmadık sizce bunun sebebi aşık olduğumuz için mi birbirimize alıştığımız için mi?
ikisi de olamaz mi..
bu kadar sureyi bir arkadasinla dahi gecirsen mutlaka baglanirsin ona.
ki sen sevdigin adamla gecirmissin.. asik olmasan bu kadar zaman gecmezdi belki, zamanla aliskanlik da olmutur.
aliskanlik kotu birsey degil bence.
Eğer ki siz içinde olduğunuz durumu aşk olarak yorumlayamayıp başkalarının test etmesi için ankete sunuyorsanız bana göre ikisi de değil 7 yıllık emeğinizin boşa gitmemesi için verdiğiniz çaba olabilir ancak. Tabiki bu sadece benim görüşüm.
tescillemek için değil ( gerek yok çünkü) başkalarının bu kadar senelik ilişkiye nasıl baktığını görmek içindi :1closedeyes: farkındaysanız yorumlar çok farklı ve benimde istediğim buydu
canım kesınlıkle bence aşk ,alıştıgın bırısınden koparsın bugun arkadaşlarımızdan dostlarımızdan ayrılabılıyoruz.küsebılıyoruz unutabılıyoruz ama bızden olabılmesı ıcın bır ınsanın.bır kalbın içinde iki can olabılmesı ıcın tek duygu var aşk.aşıksınız sız 7 yıl demışsın dılerım 70 yıl bırlıkte geçirirsiniz.
bence her ikisi de vardır fakat ben oyumu aşktan yana kullandım aşkın çok uzun ömürlü olduğuna inanırım. düşünsene o'nun hayatından çıktığını ne yaparsın? o kdr alışmışsındır ki onsuz bişey yapamazsın elin ayağın dolaşır dolayısıyla alışkanlıkta vardır.
evliliğinde de mutluluklar diliyorum :)
İlişkinizin gidişatı ve derinliğini bilemiyoruz isim annesi olmak için bu pek yeterli değil ama kısaca özetlemişsiniz bu durumda ben güzel niyetler ve umutlar yaşandığını düşünüyorum..
Demek ki siz tek yürek olmaya her halukarda EVET demişsiniz demek ki birbirinizi her koşulda kabul etmiş;gözlerinizi kapattığınızda yine birbirinizi duymuş ;yürekte görmüş ve dilemişsiniz..
Aşk zaten alışkanlıkla aynı kaptadır bir tarif gibi düşünün bunu:)
Dilerim bu güzelliği ömür boyu yaşatırsınız.
canm buna böle cevap vermek cok zor ki bu 7 sene içinde ilişkinizin nasıl devam ettiğine baglı.eger ki cok agır tartışmalara şiddetli geçinmezliklere ragmen devam etti ise alıskanlık.ama kavgalar kırıcı olmadan tadında kalıp cabuk halledildi ise ask.bunun muhakemesini sen yap artık canm