- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 33
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
Bence bırakın gelmesin. Ailemi bırakamam diyor, artık hayatı sizinle olacak farkında değil. Çözüme yanaşmıyor, yapacak bir şey yok diyor. Siz arkasından el sallamalısınız
Ayrıldın olmadı nede hala geçmişe takılıyorsunbana diyo ki kız olan benmişim benim gitmem gerekiyomuşAma resmen beni yarı yolda bıraktı bi de ben üniversite mezunuyum o lise mezunu.İstanbulda düzgün bi iş bulup çalışabilirdi.Ama onun memleketi iş olanakları bakımından kısıtlı bi şehir.Orda anca geçici işlerde çalışır Geri dönmez mi diyosun pişman olup
bulamadı ki işsiz memleketine gittiğinden beri zaten.Bi de o lise mezunu istanbulda olsaydı düzgün bi iş bulabilirdi ama giresunda onu bile bulamaz :/istanbulda iş bulamayan giresun da nasıl bulabiliyor yav?
hiç sevmemiş mi senceBırak gitsin, yaşadığı şehirden bir kız bulsun.
2 buçuk yılı verdiği sözleri yutup silmiş bir kalemde.
Geri dönse bile kabul etme bunu sen.
Çok ciddiyim.
Erkek kıtlığı mı var yahu?
Ahhh şimdi o yaşlarım ve bu kafam olsaydı bende..
çünkü seviyorumAyrıldın olmadı nede hala geçmişe takılıyorsun
herhalde ailesi orda olduğu için en azından ev derdi geçim derdi olmuyor diye gitmiş ama bence yanlış yapmış,istanbulda lise mezunu olupta çalışan insan yok mu yani? hayret bişey..bulamadı ki işsiz memleketine gittiğinden beri zaten.Bi de o lise mezunu istanbulda olsaydı düzgün bi iş bulabilirdi ama giresunda onu bile bulamaz :/
hiç sevmemiş mi sence
ayrıldığımızda ağlayarak ayrıldık.Sürekli beni arayıp hiç bişey olmamış gibi konuşmak istiyodu.1 hafta önce birini bulmuş sanırım ama hani şu herkesle birlikte olan basit kızlardanmışmemleketinde başka birini mi buldu acaba ya? bu kadar kolay kestirip atması hayra alamet gelmedi de bana.
ayrılalı 3 ay oldu 1 hafta önce bi ilişkisi başlamış.Sence onun için mi bıraktı beni.Ama ayrıldığımızda bile sürekli hala arayıp duruyodu.Hatta 15 gün öncesine kadar hep arayıp konuşmak istiyodu.Bu arada çıktığı kız herkesle birlikte olan basit kızlardanmış onun için mi gitti dersin :/Pardon da bu isim kizi erkegi mi var deseydin. Belki de orda baska bir iliski.ye basladi gunahini almayayim da aklima bu dusunce geldi. Ailenin uzak memlekete karsi oldugunu bildigi icin, gelmiyorum yolu yok baska diyip hayatina devam ediyor. Bir bahane olabilir.bilemiyciiim..
evet ev derd geçim derdi yok orda ama buraya gelseydi evlenicektik ki orda bile olsa evlenince ev geçindirme derdi mecburen olucak.Lise mezunu olduğu için işte orda hani kalıcılığı olan bi iş bulamaz hep bi işten diğerine sürüklenir.İstanbulda olsaydı düzgün bi iş bulabilirdi diye dedim.herhalde ailesi orda olduğu için en azından ev derdi geçim derdi olmuyor diye gitmiş ama bence yanlış yapmış,istanbulda lise mezunu olupta çalışan insan yok mu yani? hayret bişey..
seni bu kadar kolay bir şekilde reddeden adamı sen de sil hayatından bence
bundan adam olmaz
ilk sevgilimdi bide işte evlilik hayalleri kurduk.Hep birlikte geçiceğine inandım hayatın.O yüzden kendiyle birlikte hayallerimi de götürdüHiç sevmemiş olmasa bile güzel sevememiş ki böyle bitmesine razı.
Yol ver gitsin valla.
Neler neler çıkar karşına.
ilk sevgilimdi bide işte evlilik hayalleri kurduk.Hep birlikte geçiceğine inandım hayatın.O yüzden kendiyle birlikte hayallerimi de götürdü
Ayrılma nedeniniz sadece yaşadığınız şehir ler mi Madem bu kadar seviyorsun onun yaşadığı yere gitmeyi kabul edeceksin iş ikinci planda olmalı iş her zaman bulunur ama insan her zaman aşık olamazçünkü seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?