- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
evet aynen öyleevet ev derd geçim derdi yok orda ama buraya gelseydi evlenicektik ki orda bile olsa evlenince ev geçindirme derdi mecburen olucak.Lise mezunu olduğu için işte orda hani kalıcılığı olan bi iş bulamaz hep bi işten diğerine sürüklenir.İstanbulda olsaydı düzgün bi iş bulabilirdi diye dedim.
zaten geri gelmesini tekrar başlamak için istemiyorum.Böyle yarı yolda bırakıp gitmesini unutamam.Bİ de hiç çabalamadı.Ben bitmesin diye uğraştıkça o sanki bitsin diye uğraştı hiç yapıcı olmadı.Sadece gelmesini istiyorum çünkü içimdekileri dökmek istiyorum.Bu yüzden sordum gelir mi diye pişman olur mu diyeBunu bildiği için rahat bir tavırla sen gelirsen olur diye kestirip atmış.
Ondan vazgeç, hayatına dön, yeni aşklara yelken aç.
İt gibi gelecek. Ama inan gelmesinin senin için bir anlamı olmayacak.
Çünkü doğruyu göreceksin.
zaten sorun da orda sözünde durmamasına rağmen ben herşeyi unutmaya hazırım dedim.Ama gel ailemle birlikte konuşalım o zaman ikna edelim dedim.Ben gelemem sen konuş ikna olurlarsa gel dedi.Ayrılınca biz nolucaz dedim gelirsen olur gelmezsen yapçak bişey yok dedi.Yani hiç uğraşmadı benim için.Biraz çabaladığını görsem belki düşünürdüm.Ama hem yarı yolda bırakıp giden biri için hem de geleceği belli bile olmayan adam için peşinden gitmeye değer mi diye düşündümAyrılma nedeniniz sadece yaşadığınız şehir ler mi Madem bu kadar seviyorsun onun yaşadığı yere gitmeyi kabul edeceksin iş ikinci planda olmalı iş her zaman bulunur ama insan her zaman aşık olamaz
nerden anladın gelicek gibi olmadığınıBence o zaten gelmesin yoluna baksın karaktersiz.Zaten gelicek gibi de durmuyor.
geri gelir mi senceevet aynen öyle
orda kalıcı bir iş bulması zor
oraya gittiğine pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak
nerden anladın gelicek gibi olmadığını
aynen kestirip atmasına kızdım zaten ikna yoluna girseydi belkş ben böyle düşünmeyebilirdim ama o hiç çabalamadı bile.Evet kesin konuştu geri gelmiycekmiş gibi.Ama ayrıldıktan sonra hep erkekler bi süre sonra pişman olup geri gelmek ister ya ondan dedim geri gelir mi diye.Bu arada 3 aydır ayrıyız ama durmadan aradı.Hiçbişey olammış gibi konuşmak istedi.15 gün öncesine kadar sürekli her gün arıyodu.''Gelmezsen -yapıcak bişey yok-, başka bi yolu yok'' demiş olmasından.Normali nedir, ben gelemicem ama sen gel diye ikna etmeye çalışmasıdır.Ama adam kestirip atmış, ikna çabası hiç yok.Gelicek gibi olmadığı burdan belli.Kendinizi adamın yerine koyun, böyle bi durumla siz karşı karşıya olsanız ''yapıcak bişey yok'' diyip kestirip atar mıydınız yoksa bi yolunu bulmaya çalışıp en azından karşınızdakini gelmesi için ikna mı etmeye çalışırdınız.Ben olsam ikincisi, aslına bakarsanız gerçekten seven herkes için zaten ikincisi.Kestirip atması ve 3 aydır aramamış olmasıda bunu açık şekilde ortaya koyuyor.
burda açık açık söylemek istemedim ama kız paralı kızlardanmış.Yani severek çıktığını zannetmiyorum.Bazı ihtiyaçlarını karşılamak için.Hem ben zaten geri dönmesini ona geri dönmek için istemiyorum.Sadece isiyorumYani ne diyeyim sana
.adamin hayatinda suanda biri varmis sen hala doner mi diyosun.
İlk cümle bitirdi bende ki tüm olumlu olasılıkları. Olmaz canisi olmaz o is, adamın kafa başka çalışıyor. sen kızsin sen geleceksin! Yarin sen kizsin biz seni aldık unut aileni! Sen kizsin çalışma çocuk dogur,otur evinde kısacası kizkismisin olmaz bu is sukret bitmişbana diyo ki kız olan benmişim benim gitmem gerekiyomuşAma resmen beni yarı yolda bıraktı bi de ben üniversite mezunuyum o lise mezunu.İstanbulda düzgün bi iş bulup çalışabilirdi.Ama onun memleketi iş olanakları bakımından kısıtlı bi şehir.Orda anca geçici işlerde çalışır Geri dönmez mi diyosun pişman olup
onu mecburen kendini savunucak bişey bulamadığı için söyledi aslında :)İlk cümle bitirdi bende ki tüm olumlu olasılıkları. Olmaz canisi olmaz o is, adamın kafa başka çalışıyor. sen kızsin sen geleceksin! Yarin sen kizsin biz seni aldık unut aileni! Sen kizsin çalışma çocuk dogur,otur evinde kısacası kizkismisin olmaz bu is sukret bitmiş
kısa zamanda hayırgeri gelir mi sence
bencede zaten bende gelişmiş bi şehri bırakıp daha az gelişmiş bi yere gitmek istemediğim için şartlarımı baştan koymuştum.Ama ilk sevgilimdi inanmıştım ne biliyim işte :/Gitme istanbul birakilir gidilirmi o ailem diyorsa sende bende ailemi birakip gidemem diceksin seven adam engelleri asar yine sevdigine ulasir.ha su iyiligi yapmis sana evlendikten sonra degil simdi soylemis.merak etme kimse askindan olmez.aileye yakınlık iyidir kiz için.
Daha iyileri cikar karsina insallah senin kiymetini simdiden bilmeyen sonrami bilecek sen önüne bak gerisi arkanda kalsın buda sana tecrübe olur.herkes ilk askiylami evleniyo hayır.insanın huzur bulduğu kişi aşkı olsun sen ona bak.bencede zaten bende gelişmiş bi şehri bırakıp daha az gelişmiş bi yere gitmek istemediğim için şartlarımı baştan koymuştum.Ama ilk sevgilimdi inanmıştım ne biliyim işte :/
öyle tabi :) Ama ben 24 yaşındayım.Ve o ilk sevgilimdi.Benimle ilgilenen erkek pek olmaz.O yüzden yine olmıycağını düşünüyorum aslında.Sanki hep yalnız kalıcakmışım gibi geliyoDaha iyileri cikar karsina insallah senin kiymetini simdiden bilmeyen sonrami bilecek sen önüne bak gerisi arkanda kalsın buda sana tecrübe olur.herkes ilk askiylami evleniyo hayır.insanın huzur bulduğu kişi aşkı olsun sen ona bak.
Bence kendini kandiriyorsun ac KV biktirdi , kocam dovuyor konularını bi oku geneli ki benimki de öyle sevgili iken söyleneni yok öyle değil dedigimizden neler geliyor başımıza. Hadi onu da geçelim 3ay olmuş ayrılalı hemen birini bulmuş ki paralı basit kız vs tanımlaması yapmışsin için alacak mi böyle bi adamı gerçekçi ol!!! Duygular geçer ona takılma ask dediğin nedir ki karşılıklı konuşup anlasamadigin , sohbet edemedigin bi adamla evlilik yürümez . Adam sana secenek sunmuş sadece ısrar da etmemiş isine gelirse demiş yani iyi düşün yazık etme kendine!!!!onu mecburen kendini savunucak bişey bulamadığı için söyledi aslında :)
belki de konduramıyorum bilmiyorum ama gelmesini zaten ona geri dönmek için istemiyorum.Adamı alacak mı derken ne demek istediğini anlamadımBence kendini kandiriyorsun ac KV biktirdi , kocam dovuyor konularını bi oku geneli ki benimki de öyle sevgili iken söyleneni yok öyle değil dedigimizden neler geliyor başımıza. Hadi onu da geçelim 3ay olmuş ayrılalı hemen birini bulmuş ki paralı basit kız vs tanımlaması yapmışsin için alacak mi böyle bi adamı gerçekçi ol!!! Duygular geçer ona takılma ask dediğin nedir ki karşılıklı konuşup anlasamadigin , sohbet edemedigin bi adamla evlilik yürümez . Adam sana secenek sunmuş sadece ısrar da etmemiş isine gelirse demiş yani iyi düşün yazık etme kendine!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?