Sizce imkansız mıyız :(

Yaşın öenmi yok geç olsun güç lmasın rabbim hakkımızda hayırlısını versin
bencede ama bi eksiklik hissediyorum işte ben de sevmeyi sevilmeyi istiyorum yaşıtlarım durumunu görünce de ben hayırlı olsun demek için mi dünyaya geldim diye düşünüyorum.

:) sağol inş. ama işte ilk sevgilimdi ondan önce de benimle birlikte olmak isteyen pek olmadı yine olmıycakmış ömür boyu yalnız kalıcakmışım gibi geliyo

Böyle düşünürsen , düşündüğün gibi olur, dışına istemeden öle bir ışık saçarsın tam tersi düşün de neler neler çıkar karşıma hahahha de 4 milyar erkek var ayol biri olmazsa diğeri kesin olur

hahaha sayısal veriye bakınca doğru aslında ve çok ta güzel bi düşünce :) Ama bu düşüncemi engelleyemiyorum ki :/

gelmez geri bosuna bekleme gelse de yıllar sonra ailesinin istediğiyle evlenir mutsuz olur sana bi şekilde ulaşır cok mutsuz oldugunu ve pişman oldugunu anlatır net...

gelmez geri bosuna bekleme gelse de yıllar sonra ailesinin istediğiyle evlenir mutsuz olur sana bi şekilde ulaşır cok mutsuz oldugunu ve pişman oldugunu anlatır net...
aynen anca bu kararı verdiğine çok pişman olursa gelir yoksa gelmez bencede :/ Ama o zaman da iş işten geçmiş oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…