sizce inanmalımıyım.?

asikanaryali

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
4
0
16
Sakarya
benim bir erkek arkadaşım var 1 aylık bir beraberliğimiz var ve onun bana anlattığı kadarıyla bu şahıs evli ve 1yılı aşkın boşanma davası sürüyor boşanma dilekçesini erkek arkadaşım vermiş kadın boşanmak istemediği için uzamış onu geçtim erkek arkadaşım istemediği halde aynı evde yaşıyorlar eğer uymasaymış bunlara ceketini alıp çıkması gerekirmiş kafamı çok kurcaladı sizce inanmalımıyım yoksa kandırılıyormuyum :(

bu ne biçim iştir yaaa, boşanma aşamasındaki çift aynı evde yaşar mı, bence bariz kandırmış seni... yol yakınken ayrıl.. bi aylık ilişki de hemen aşık olmadın , ölüp bitmiyosun heralde adam için... kendini koru sen.. boşandığı zaman gelsin erkekse

ben sen tavrını koymalıydın bosandıktan sonra goruselım o zmn sımdı senınle görusmem uygun olmaz diyebilmeliydin

Boşanmadan sizin yanınızda işi neymiş?Sormadınız mı?Ayrıca eşini istemiyorsa artık başka yerde de kalabilir pekala.Boşanmasını bekleyin derim.

inanma bebiş sonra biz barıştık der savar seni başından.
onu geçtim doğru olsa bile en azından beraberliği bitene kadar görüşme yasağı koy.
kolay değil öyle artık kızlarımızı kandırmak..

Klasik bir kandırma olayı...
Boşanma arifesinde olan hiç bir kadın o erkeği yanında tutmaz...
Bariz kandırılıyorsun, bu kadar saf olmayın... :20:

kızlar tanıştığımız herhangi biri evli çıkabilir..Boşanma davaları 3 seneye sarkan kişiler var..
Çok korkuyorum..Allahım sen bizi koru..Sende ondan hemen ayrıl..

Ay ne üçkağıtçı adamlar var yaa..
İtimat etme sözlerine görüşme boşnana kadar
Bir arkadaşın dediği gibi bu kısa sürede deli gibi aşık olmadın değil mi?
Olduysan da bundan sonra kimseye güvenmeden hemen bağlanmazsın umarım..

Adam şu an sizin erkek arkadaşınız değil, başka bir kadının kocası.
Çok istiyorsa, önce kocalık sıfatını bırakacak sonra erkek arkadaş olacak.

Kandırılmıyor daha çok kanmak istiyor gibi haliniz var.Evli olan bir adama inanmak mı ?bu yanlış yolun neresinden dönerseniz kar sizin için.Eğer ki inanırsanız(ya da inanmak isterseniz)o adam sizi kullanmaya devam edicektir.

Konu sahibi kandırılıyormuyum?diye bir konu daha açmış.Bende nerde diye bakıyorum..:44:

benim bir erkek arkadaşım var 1 aylık bir beraberliğimiz var ve onun bana anlattığı kadarıyla bu şahıs evli ve 1yılı aşkın boşanma davası sürüyor boşanma dilekçesini erkek arkadaşım vermiş kadın boşanmak istemediği için uzamış onu geçtim erkek arkadaşım istemediği halde aynı evde yaşıyorlar eğer uymasaymış bunlara ceketini alıp çıkması gerekirmiş kafamı çok kurcaladı sizce inanmalımıyım yoksa kandırılıyormuyum :(

Düpedüz yalan, kandırmış seni. Hemen ayrıl canım ilişkiniz yeniyken ayrıl :50:

hala bu masallara nasıl inanıyosunuz pes.....
sen kendini kandırıyosun herşeyden önce....
ayrılacak adam aynı evde yaşamaz hemde 1 sene...
UYAN.....

Back
X