sizce inanmalımıyım.?

Külliyen yalann!!!
Arkadaşım sende akıl mantık yokmu allah aşkına, anladığım kadarıyla aşkından kör olacak derece de bağlı değilsin, nasıl inandın bu yalana? Yazık değilmi, boşansa bile kadın senden bilir.
Senin bu durumda adamla derhal iletişimi kesmen gerekiyor, eğer çok istiyosa boşansın karşına öyle çıksın. Sende böyle oyunlara alet olma.

Çekişmeli boşanma davasıdır tamam sürer ama aynı evde yaşamasını geç bu olamaz işte dikkat et attığın adıma

Tanistiginz zaman evli oldugunu bilmiyomuydunz ? Bosanacak olan ayni evde yasamaz yalan bariz belli... 1 ay olmus daha yol yakinken dön bence..

Kandırılıyorsun evet gönül eğlendirir seni kendine aşık eder bağlar..
Bir zaman sonra da karısının hamile olduğunu öğrenirsin..
Demedi deme.. Erkek kıtlığı yok düzgün adam çok diyemem ama bunun düzgün olmadığı kesin:ssz:

zaten kendiside bi konu açtı yokoldu kızlar, ne dememizi bekliyordu acaba inanmalısınmı! bence buraya sormanıza gerek yok siz inanmak istedikten sonra :ssz:

şimdi asıl konu bir 1 ay olan bir ilişkiyi ne olur bitiremem kararsızım felan deme isterse gerçek olsun ama bu kadar sorunu sende sırtlanma sakın

bosanmadigina göre halen evli bir adamla berabersin, kadin seni bilse `varsayalim hakikaten davalari var` tazminat ödemeye mecbur kalabilirsin, .....zina... , bence seni kandiriyor dicem ama cocuk degiliz helede kadinlarin hissleri kuvvetlidir , sence bosanma sürecinde olan bir cift ayni evi paylasa bilirlermi , adam degilde sen kendini kandirmaya calisma ...

10 Yaşındaki kuzenime anlatsam artık onlar bile inanmaz bu numaralara hala koca koca kadınlar nasıl buna inanıyorlar ben de anlamıyorum ya da inanmak işlerine geliyor diye düşünüyorum bu konuda iyiniyetle olamayacağım malesef. :ssz:

Yalan...:51: Ufak atsın da civcivler yesin :31:
Madem boşanma davası açtı neden hala aynı evdeler.:ssz:
Bu bahanelere çocuklar bile inanmıyor artık şekerim.:24:
1Ay olmuş yolun başındayken in bu dolmuştan hemen :4:
Bir de ona söyle senden sonrakileri inandırmak için daha kaliteli daha sağlam yalanlar bulsun :98:

benim bir erkek arkadaşım var 1 aylık bir beraberliğimiz var ve onun bana anlattığı kadarıyla bu şahıs evli ve 1yılı aşkın boşanma davası sürüyor boşanma dilekçesini erkek arkadaşım vermiş kadın boşanmak istemediği için uzamış onu geçtim erkek arkadaşım istemediği halde aynı evde yaşıyorlar eğer uymasaymış bunlara ceketini alıp çıkması gerekirmiş kafamı çok kurcaladı sizce inanmalımıyım yoksa kandırılıyormuyum :(

dikkat edinde bi ay sonra karım hamile ama benim bi suçum yok içkiliydim kendimde değildim beni kandırdı demesin :1:

sakın inanmayın sakın... kiii henüz resmi olarak evliliği bitmeden bir ilişkiye başlamış bir erkekten söz ediyorsunuz bu sizin için en büyük soru işareti olmalı ve ardınıza bakmadan kaçmanız gerekli...

dikkat edinde bi ay sonra karım hamile ama benim bi suçum yok içkiliydim kendimde değildim beni kandırdı demesin :1:

vay piskolata gelmiş yorumlar daha neşeli olucak :9:

ay kanmaya niyeti var bence konuyu açtı yok oldu istediği cevabı alamayınca :ssz: belkide işi çıkmıştır bilemiyorum :49:

erkek arkadaşın boşanmıycak...niyeti de yok zaten. boşa geçecek günler aylar:))))

belli ki hiçbirşey yaşamadın görmedin duymadın..tecrüben yok olabilir..

ama burda yazılanları dikkate al..

hay Allahım niye böyle işlere girişiyosunuz ki ben artık kimsenin lafına inanmıyorum
herkes herşeyi kendi çıkarları doğrultusunda anlatıyo
adam tamamen boşanmış olsa bi ilişki yaşayın ama boşanma sürecindek biriyle niye görüşüyosunki
hadi kadın seni suçlasa evliliğimizi yıktın diye tazminat davası açsa nolucak olmaz deme olur olur yani
sizin görüştüğünüzü belgeleyip mahkemeye sunabilirler yani

benim bir erkek arkadaşım var 1 aylık bir beraberliğimiz var ve onun bana anlattığı kadarıyla bu şahıs evli ve 1yılı aşkın boşanma davası sürüyor boşanma dilekçesini erkek arkadaşım vermiş kadın boşanmak istemediği için uzamış onu geçtim erkek arkadaşım istemediği halde aynı evde yaşıyorlar eğer uymasaymış bunlara ceketini alıp çıkması gerekirmiş kafamı çok kurcaladı sizce inanmalımıyım yoksa kandırılıyormuyum :(

okurken sona dogruu güldümm yanııı:D

Back
X