sizce inanmalımıyım.?

yalan.çok safsınız. hem başka erkekmi kalmadı dünyada :27: daha bir aylıkmış zaten ilişkiniz . ayrılmak için ne bekliyorsun?

Kesinlikle inanma canım.daha boşanmamış ve eşiyle aynı evde yaşayan adamla işin olmasın..evlilik sorunluda olsa devam ediyo...belki barışıcak eşiyle engel olma kimsenin yuvasına..erkekler bu konuda çok zayıflar malesef boşlukta oldukları zaman birini hayatlarına hemen kabul ediyolar.kadınlarda yas tutarlar toparlanma sürecine girerler.bu ilişkiye devam edersen her türlü üzülürsün

ayrıcada kendini de o kadının yerine bi koy bakalım
boşanma sürecinde bile olsan eşin gidip hemen birini bulsa sen sinir olup lanet okumaz mısın o kadına ne düşünürsün
o yüzden kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma
hatta belki bi yuvanın yıkılmasına sebep oluyo bile olabilirsin
bu ihtimalin varlığını bile bile nası evli bi adamla birliktelik kuruyosunuz hayret
bu kadar saf olmasın kızlarımız ya :20:

cevap veriyorum : kuyruklu yalan:20:

yakında da " 3-5 ay önce yeniden deneyelim diye birbirimize bir şans(!) daha vermiştik, ozamanlara denk gelen bir hamileliği var karımın, ben istememiştim o zorlamıştı, yoksa yaparmıydım hiç hele de senin karşıma çıkacağını bilseydim evlenmezdim bile" gibi vıdı vıdılarla bu yalanın kuyruğu uzatılabilir :ssz:

cevap veriyorum : kuyruklu yalan:20:

yakında da " 3-5 ay önce yeniden deneyelim diye birbirimize bir şans(!) daha vermiştik, ozamanlara denk gelen bir hamileliği var karımın, ben istememiştim o zorlamıştı, yoksa yaparmıydım hiç hele de senin karşıma çıkacağını bilseydim evlenmezdim bile" gibi vıdı vıdılarla bu yalanın kuyruğu uzatılabilir :ssz:

hayatım niye yalan söylemesin ki bu adamlar
karşılarında her lafa inanmaya hazır bayanlar bulmuşlar kaçırırlar mı hiç
ikisini birden idare eder tabi :37:

Back
X