Sizin sıkıntınıza derman olacak tek seçenek, kurumsal bir yerde çalışıp 5,30 da mesaisi biten iyi para verecek holding tarzı bir yer. Allah gönlünüze göre versin.1.900,00 TL aliyorum
Bir finans müdür yardımcısı ne iş yapıyorsa ben de onu yapıyorum....O yüzden yaptığım işe göre aldığım maaş az geliyor zaten....sıkıntım bundan yanievet finans müdür yardımcısa göre az bir maaş ama ne iş yaptığında önemli..
ama türkiyede herkes öyle veriyorki kimse al bu maaşıda sen harca demiyor çünkü işgücü çok o olmazsa başkası mantığı varBir finans müdür yardımcısı ne iş yapıyorsa ben de onu yapıyorum....O yüzden yaptığım işe göre aldığım maaş az geliyor zaten....sıkıntım bundan yani(((
Bir finans müdür yardımcısı ne iş yapıyorsa ben de onu yapıyorum....O yüzden yaptığım işe göre aldığım maaş az geliyor zaten....sıkıntım bundan yani(((
işyerinizle bu durumu konuştunuz mu peki? öncelikle yöneticinizle,sonra belki patronla?Bir finans müdür yardımcısı ne iş yapıyorsa ben de onu yapıyorum....O yüzden yaptığım işe göre aldığım maaş az geliyor zaten....sıkıntım bundan yani(((
Sizde mi ayrılmak istiyorsunuz işinizdenAslında haklılar
Isverende biliyor senin tazminat alabileceğini.
Çok zıt düşmeden derdini anlabilirsin
Piyasanın altında aliyorum farkindasiniz
Artık aile olarak masraflarimi tahmin edersiniz bu maasla zorlanıyorum isimi de seviyorum ama zorlanıyorum diyerek.
Belki iyileştirme alabilirsin. Sonra olmadı ayrılır bi ay sonra yeni iş bakarsın
Benim durumum da senin gibi ama ben biraz daha dayanmaya çalışıyorum
Peki bu aldığım rakam size göre normal bir rakam mı??Ben mi az olduğunu düşünüyorum yoksa????Eğer 1.900 değil ama 1.700 alıp akşam 6 da evde olmak sizi daha çok tatmin edecekse bence çıkın derim ben işinizden.tabi rahat iş bulacağınıza inanıyorsanız.
Sizde mi ayrılmak istiyorsunuz işinizden
Kesinlikle az emeğinizin karşılığı değil bu para.zam isteyin işverenden bakalım ne diyecek.benim önerim daha erken saatte evde olmanızla ilgiliydi.Peki bu aldığım rakam size göre normal bir rakam mı??Ben mi az olduğunu düşünüyorum yoksa????
Eğer iyi niyet olmadığına inanıyorsanız evlilik tazminatınız alıp çıkıp daha fazla vakit kaybetmeyin bence...He geçen zamana yazık hemde size yazıkEvet bende 5 aylik evliyim içerde alamadığım primlerim var. ben son gune kadar calistim kina gunu oglene kadar hak edis icin ama umurlari değil. Prim diyorum aaaa tutturdun mu diyorlar. Borclar için çalışmam gerek esimde özelde sartlarim seninkinden aşağıda ama dayanmaya çalışıyorum. Dusun mart oldu ilk uc ay hedefim bile verilmedi iyi niyet yok.
Ya ayrılıp tazminat alacağım yada kovulacagim:) ins ikincisi olur da kurtulurum. Çok yıprandım emegimin karşılığını alamıyorum(
Peki bu aldığım rakam size göre normal bir rakam mı??Ben mi az olduğunu düşünüyorum yoksa????
Servisim ve yemeğim buradan....Senelik bir maaş ikramiyem var...Hafta sonları çalışmıyorum.3 yıldır buradayım ama tecrübem daha fazla tabiki :)))Muhasebe ve vergi mezunuyum ayrıca dış ticaret bitirdim 2 yıllık....Meslektaşız, bende ithalat-ihracat yapan bir firmada çalışıyorum.
Aldığınız ücret+ işyerinin şartları gözününde bulundurulmalı. Ne mezunusunuz? kaç yıllık tecrübeniz var? servisi ve yemeği işyeriniz veriyordu değil mi? hafta sonları çalışıyormusunuz? bu bölümleri hatırlayamadım.
Bir bütün olarak değerlendirmek gerekiyor. ona göre fikrimi söyleyeceğim
Ayıptır sorması ama :) siz ne kadar alıyosunuz ???Servisim ve yemeğim buradan....Senelik bir maaş ikramiyem var...Hafta sonları çalışmıyorum.3 yıldır buradayım ama tecrübem daha fazla tabiki :)))Muhasebe ve vergi mezunuyum ayrıca dış ticaret bitirdim 2 yıllık....
Servisim ve yemeğim buradan....Senelik bir maaş ikramiyem var...Hafta sonları çalışmıyorum.3 yıldır buradayım ama tecrübem daha fazla tabiki :)))Muhasebe ve vergi mezunuyum ayrıca dış ticaret bitirdim 2 yıllık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?