SİZCE İŞİMİ DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?????????????????

evet finans müdür yardımcısa göre az bir maaş ama ne iş yaptığında önemli..

evet finans müdür yardımcısa göre az bir maaş ama ne iş yaptığında önemli..
Bir finans müdür yardımcısı ne iş yapıyorsa ben de onu yapıyorum....O yüzden yaptığım işe göre aldığım maaş az geliyor zaten....sıkıntım bundan yani (((

Bir finans müdür yardımcısı ne iş yapıyorsa ben de onu yapıyorum....O yüzden yaptığım işe göre aldığım maaş az geliyor zaten....sıkıntım bundan yani (((
ama türkiyede herkes öyle veriyorki kimse al bu maaşıda sen harca demiyor çünkü işgücü çok o olmazsa başkası mantığı var

İş bulmadan şu anki işinizden ayrılmamanızı öneririm.

Maalesef muhasebe& finans şirketlerde az maaş alan departmanlar oluyor. Bunun için sizin yapabileceğiniz bir şey yok... Mesleğin kaderi bu.

işyerinizle bu durumu konuştunuz mu peki? öncelikle yöneticinizle,sonra belki patronla?
yeni iş bulmadan ayrılmamak taraftarıyım,istediğiniz özellliklere cuk oturacak iş bulmak hem çok zor hem çok zaman alabilir.neeticede kapı kapı aramayacaksınız işi,cv yollayacaksınız istediğiniz kurumlara.

Aslında haklılar
Isverende biliyor senin tazminat alabileceğini.
Çok zıt düşmeden derdini anlabilirsin
Piyasanın altında aliyorum farkindasiniz
Artık aile olarak masraflarimi tahmin edersiniz bu maasla zorlanıyorum isimi de seviyorum ama zorlanıyorum diyerek.
Belki iyileştirme alabilirsin. Sonra olmadı ayrılır bi ay sonra yeni iş bakarsın
Benim durumum da senin gibi ama ben biraz daha dayanmaya çalışıyorum

Sizde mi ayrılmak istiyorsunuz işinizden

Eğer 1.900 değil ama 1.700 alıp akşam 6 da evde olmak sizi daha çok tatmin edecekse bence çıkın derim ben işinizden.tabi rahat iş bulacağınıza inanıyorsanız.

Eğer 1.900 değil ama 1.700 alıp akşam 6 da evde olmak sizi daha çok tatmin edecekse bence çıkın derim ben işinizden.tabi rahat iş bulacağınıza inanıyorsanız.
Peki bu aldığım rakam size göre normal bir rakam mı??Ben mi az olduğunu düşünüyorum yoksa????

Sizde mi ayrılmak istiyorsunuz işinizden

Evet bende 5 aylik evliyim içerde alamadığım primlerim var. ben son gune kadar calistim kina gunu oglene kadar hak edis icin ama umurlari değil. Prim diyorum aaaa tutturdun mu diyorlar. Borclar için çalışmam gerek esimde özelde sartlarim seninkinden aşağıda ama dayanmaya çalışıyorum. Dusun mart oldu ilk uc ay hedefim bile verilmedi iyi niyet yok.
Ya ayrılıp tazminat alacağım yada kovulacagim:) ins ikincisi olur da kurtulurum. Çok yıprandım emegimin karşılığını alamıyorum (

Peki bu aldığım rakam size göre normal bir rakam mı??Ben mi az olduğunu düşünüyorum yoksa????
Kesinlikle az emeğinizin karşılığı değil bu para.zam isteyin işverenden bakalım ne diyecek.benim önerim daha erken saatte evde olmanızla ilgiliydi.
Ben de yakın zamanda bıraktım işi az maaş nedeniyle pişman da olmadım.

Eğer iyi niyet olmadığına inanıyorsanız evlilik tazminatınız alıp çıkıp daha fazla vakit kaybetmeyin bence...He geçen zamana yazık hemde size yazık ((

Meslektaşız, bende ithalat-ihracat yapan bir firmada çalışıyorum.
Aldığınız ücret+ işyerinin şartları gözününde bulundurulmalı. Ne mezunusunuz? kaç yıllık tecrübeniz var? servisi ve yemeği işyeriniz veriyordu değil mi? hafta sonları çalışıyormusunuz? bu bölümleri hatırlayamadım.
Bir bütün olarak değerlendirmek gerekiyor. ona göre fikrimi söyleyeceğim

Başlığı sizce ismimi değiştirmelimiyim diye okuyorum ve konuda işle ismini nasıl birleştireceğini merakla okudum.
Meğerse iş miş isim değilmiş

Servisim ve yemeğim buradan....Senelik bir maaş ikramiyem var...Hafta sonları çalışmıyorum.3 yıldır buradayım ama tecrübem daha fazla tabiki :)))Muhasebe ve vergi mezunuyum ayrıca dış ticaret bitirdim 2 yıllık....

Ayıptır sorması ama :) siz ne kadar alıyosunuz ???

Ne iyi nede çok kötü maaşınız. Özel sektörde cumartesi tam gün çalışmamak büyük avantaj..(parayla değişmem)
Benimde çalışma şartlarım sizinle aynı sayılır, sadece biz 9-5 çalışıyoruz, evime de çok yakın işyerim.
maaşta yazdığım gibi canım..
İstanbul da geçinmek ve ulaşım zorluğunu düşünürsek, ayrıca çok stresli diyorsunuz. evet biraz az geldi bana da
Kesinlikle yetkilinle görüşüp maaşına iyileştirme istemelisin..
Hiç erteleme konuşmayı. Önce elindekini değerlendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…