Sizce istedigim şey ne?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-42
38
Hayatı durmadan zorlastiriyorum.Herkes kaapsitemin olduğunu söylüyor ama ben kendimi sabote ediyorum dersler konusunda.Beni ne durdurur?Durmazsam hayatımı mahvedicem farkında olmadan çünkü.

Mesela ilk senemde iyi bir üniversite kazanabilecek kapasitem varken ki bunu çevremdekiler de söylüyor ben hiç çalışmayıp mezuan biraktim
O zaman afedersinde kapasiten yokmuş bunu bile isteye niye yaparki bi insan geleceğin söz konusu ideallerin hedeflerin olmalı , biliyorsun ki bu ülkeye zeki çalışkan bilinçli insanlar gerekli

O zaman afedersinde kapasiten yokmuş bunu bile isteye niye yaparki bi insan geleceğin söz konusu ideallerin hedeflerin olmalı , biliyorsun ki bu ülkeye zeki çalışkan bilinçli insanlar gerekli
Ben zekiyim ama akılsızlık işte akilsizligimdan oluyor bunlar.Kendimi dışarıdan bir görmem lazım.Sanki hayatla oyun oynuyorum.

Ben zekiyim ama akılsızlık işte akilsizligimdan oluyor bunlar.Kendimi dışarıdan bir görmem lazım.Sanki hayatla oyun oynuyorum.
Belkide baskılardan dolayı böylesin ama kendine hakim ol madem çok zekisin çok çalış başarılı ol sal kendini bunu düşünme hayatla sen oyun oynamazsın büyüyünce hayat seninle oyun oynar bak üstelik her kadının en azından kendi ekonomik özgürlüğü olmalı böyle düşün çalış iyi olmasada bir meslek sahibi ol hiç içinde yoksa bile

Senin artık aynı şeyleri yazmaya değil sınava çalışmaya ihtiyacın var.
Niye kaçıyorum sınavdan?Kaygı bozuklugum mu var en başarılı olamayınca hiç mi olmasın diyorum.Sinava günde 1 saat çalışıyorum ana daha fazlasına ihtiyacım var.Ayt matematikte ilk defa dinlediğim konuyu %70 tamamlayabiliyorum

En az 4 saat çalışıyor olman lazım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…