- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Ben zekiyim ama akılsızlık işte akilsizligimdan oluyor bunlar.Kendimi dışarıdan bir görmem lazım.Sanki hayatla oyun oynuyorum.
Bak canım yaşın genç 19 yaşındasın. Hayat hiç toz pembe değil. Akademik bir uğraşın olmazsa olacak şey belli evlilik. Başta canım cicimler havada uçar çocuktu vs derken birde koca kişisi hayırsızın biri çıkarsa ki çoğu kez hayırsız çıkar kalma ortada para yok pul yok çocuk eteğinde kalırsın. Hem genç kızsın ihtiyaçların olacak almak istediklerin gezmek istediklerin ailen hep bunlara yetecek mi sanıyorsun. Hayatın boyunca birilerinden para isteyerek mi yaşayacaksın. İmkanın varken yazık etme. Hem topluö içine çıktığında bir kariyerin olur bu gururunu da okşar emin ol. Şu hayatta tek pişman olmadığım şey ders çalışmakBeni buna ikna edin nolur umursayamiyorum bunu
Samimiyim beni kendime ne getirir?Ne olur da elindekilerin kıymetini anlar ve kullanmaya baslarimEn az 4 saat çalışıyor olman lazım şu an.
O kadar haklısın ki.Ben neyime güveniyorum o zaman?Bak canım yaşın genç 19 yaşındasın. Hayat hiç toz pembe değil. Akademik bir uğraşın olmazsa olacak şey belli evlilik. Başta canım cicimler havada uçar çocuktu vs derken birde koca kişisi hayırsızın biri çıkarsa ki çoğu kez hayırsız çıkar kalma ortada para yok pul yok çocuk eteğinde kalırsın. Hem genç kızsın ihtiyaçların olacak almak istediklerin gezmek istediklerin ailen hep bunlara yetecek mi sanıyorsun. Hayatın boyunca birilerinden para isteyerek mi yaşayacaksın. İmkanın varken yazık etme. Hem topluö içine çıktığında bir kariyerin olur bu gururunu da okşar emin ol. Şu hayatta tek pişman olmadığım şey ders çalışmak
Samimiyim beni kendime ne getirir?Ne olur da elindekilerin kıymetini anlar ve kullanmaya başlarım?
Sen buralarda bile çok dolanma. Hem şimdi görüyorum hep böyle matematik falan vs derslerde hem pratik hemde eğlenceli anlatım yapan hocalar var nette. Onlar işini kolaylaştırabilir.Samimiyim beni kendime ne getirir?Ne olur da elindekilerin kıymetini anlar ve kullanmaya baslarim
O kadar haklısın ki.Ben neyime güveniyorum o zaman?
Biraz hırslı olsana !!!! Daha 19 yaşındasın hayatı yeni yeni öğreneceksin. Derslerine odaklan iyi bir okulda iyi bir bölüm oku. İnan ki yaparsan kendinle hep gurur duyacaksın.İşte o konuda problemim var.Herhangi bir şeyi çok isteyemiyorum yani onun için harekete gececek kadar
Ben kendimi sevmiyorum kiBiraz hırslı olsana !!!! Daha 19 yaşındasın hayatı yeni yeni öğreneceksin. Derslerine odaklan iyi bir okulda iyi bir bölüm oku. İnan ki yaparsan kendinle hep gurur duyacaksın.
Sana bir örnek vereyim. Bir arkadaşım babasından gizli liseyi bitirdi. Üniversitede istanbul hukuku kazandı fakat evlerine uzak diye ve babasina yakalanmamak icin marmara hukuku tercih etti. Ama bir sekilde 1. Sınıfta babası öğrendi. Adam eski kafa kızların ne işi var okulda mantığındaydı. Arkadaşım da gece ders çalışırmış odanın ışığını açamazmış korkudan. Kapıya çarşaf asar mumla ders çalışırmış. Sırf babası ışığı fark edip gelip görmesin diye. Bu şartlarda okumuş.
Şimdi 15 tane yanında çalışanı var ve ailesine tam destek durumda. Kimseye ihtiyacı da yok eyvallahı da. İnsanlar ne zorluklar yaşıyor sende odaklanıp oku kendin için.
Şu an bir tanesini izliyorum.Sen buralarda bile çok dolanma. Hem şimdi görüyorum hep böyle matematik falan vs derslerde hem pratik hemde eğlenceli anlatım yapan hocalar var nette. Onlar işini kolaylaştırabilir.
Siz nerden mezunsunuz bu arada?Şu an bir tanesini izliyorum.
O zaman senin buraya değil de psikiyatri ye gitmen lazım. O kısmına kimse yardımcı olamaz.Ben kendimi sevmiyorum ki
O kadar haklısın ki.Ben neyime güveniyorum o zaman?
Marmara ybsye yerlesip kayit yaptirmadin mi yoksa?Mesela ilk senemde iyi bir üniversite kazanabilecek kapasitem varken ki bunu çevremdekiler de söylüyor ben hiç çalışmayıp mezuan biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?