- 14 Eylül 2016
- 57
- 28
- 3
- 38
- Konu Sahibi depresif hatun1234
-
devremülk termal. 1+1 odayı taksitli alıp yılda 7 gün tatil için gidiyosun. tatil köyü gibiTermal almak derken? Cidden anlayamadım.
bende bilemedim. size sorayım dedim. sizin söylediğiniz mantıklı geldiBence çok mantıksız. Ben devremülkçü yazlıkçı bir insan olmadığım için...
O verdiğiniz parayla her yıl başka yere tatile gidin. Yatırım yapmak istiyorsanız da daha çok değerlenecek bir şeye yatırım yapın. Devremülkler değerlenmiyor hiç. Her yıl aidat parası vs ödüyorsunuz bir de. Astarı yüzünü geçiyor o şekilde.
aylık 300 ödeyecekmişiz. bankada biriktirmeyi denedik olmadı. eşim orda çalıştığı için çok indirimli verdiler bize o yüzden cazip geldiYılda 7 gün az değil mi? Aylık ne kadar taksit ödeyeceksiniz? Sistemi bilmiyorum, belli bir yıldan sonra mal sahibi mi oluyorsunuz? Oraya para yatırana kadar, bankaya sanki oraya ödeme yapar gibi para atsanız?
aylık 300 ödeyecekmişiz. bankada biriktirmeyi denedik olmadı. eşim orda çalıştığı için çok indirimli verdiler bize o yüzden cazip geldi
3600 yapar. Otelde de kalınır o fiyata zaten.aylık 300 ödeyecekmişiz. bankada biriktirmeyi denedik olmadı. eşim orda çalıştığı için çok indirimli verdiler bize o yüzden cazip geldi
bana da gelmedi o yüzden szden fikir almak istedim demek ki mantıklı düşünmüşümtoplamı ne kadar?
elin mülküne yılda 7 gün kalmak için ayda 300 ödemek pek mantıklı gelmedi bana..
evet öyle ama her yıl 3 bin vermektense 1 yıl verip diğerleri ücretsiz olmuş olacak3600 yapar. Otelde de kalınır o fiyata zaten.
Tam bir anlatsanız, 1 seneliğine mi o parayı ödeyeceksiniz? Sonra ömrünüz boyunca 1 hafta kalmaya mı gideceksiniz?evet öyle ama her yıl 3 bin vermektense 1 yıl verip diğerleri ücretsiz olmuş olacak
toplamı ne kadar?
elin mülküne yılda 7 gün kalmak için ayda 300 ödemek pek mantıklı gelmedi bana..
Gereksiz bence de..
Sadece o 300TL ile şimdiden, Kemer'de 5 yıldızlı otelde, herşey dahil 1 hafta rezervasyon yaptırırsınız 2017'ye..! :)
.
20 ay ödeyeceğiz. her yıl 7 günlük hakkın var sen gitmek istemezsen kiralıyorsun şirkete her yıl kiranı alıyosun. satmak istersen şirket ödediğin parayı fazlasıyla veryor tekrar. satmazsan da ömür boyu her yıl 7 günlük tatil hakkın varTam bir anlatsanız, 1 seneliğine mi o parayı ödeyeceksiniz? Sonra ömrünüz boyunca 1 hafta kalmaya mı gideceksiniz?
Sizin ya da eşiniz kadar hakim değiliz ayrıntılara.
ama bu 300 tl aylık birikim olacak sonrasında sattığımızda toplu bir para olacak elimizdeGereksiz bence de..
Sadece o 300TL ile şimdiden, Kemer'de 5 yıldızlı otelde, herşey dahil 1 hafta rezervasyon yaptırırsınız 2017'ye..! :)
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?