neyi gözlemleyeceksin ki? bunu ancak WhatsAppını kendine bağlayarak yapabilirsin ama sevgilin izin vermez bence ( ki çok saçma bir hareket zaten) yani gözlemek için bir yol gelmiyor benim aklıma. iki medeni insan gibi duygularını anlat ama yüz yüze anlatırsan yüz ifadesine, hareketlerine bakarak sana yalan söylüyor mu söylemiyor mu anlayabilirsin bence. (yalan söyleyen insanların beden dili ve sözleri nasıl olur internetten araştır buluşmadan önce hehe

) eğer sana mesajlarını göstermek istemezse (yani normalde ben de sevmem mesajların falan kontrol edilir gibi okunmasını çok rahatsız edici ve özel hayata saygısızlık olarak görüyorum) ama senin durumunda daha farklı çünkü içinde haklı bir şüphe var. sevgilin de senin içindeki bu şüpheyi atmak isteyecektir bence ve sana gösterecektir mesajları eğer senden sonraki mesajlar silindiyse benim kafamda bu ilişki bitmiştir. dediğim gibi benzerini yaşadım meğer benden sonra kimlerle kimlerle konuşmuş

(konuşma arkaplanda ikimizin fotoğrafı varken arkasından or.spu diye bahsettiği kızla flört etmiş, başka kızlarla buluşmuş, onlara bana söylediği güzel sözleri söylemiş...) yani kısaca ilk olarak konuş içindeki hislerini anlat, hareketlerinden değişiklik var mı yok mu anlarsın sonrası zaten o anda gelişir.