Sizce kafamda mı kuruyorum?

Kimileri bana burada konuş diyor kimileri de biraz gözlemle diyo ama dünden beri beynimi kemiren düşünceler var içimde sizce konuşsam mi hemen ve nasıl konuşmalıyım
neyi gözlemleyeceksin ki? bunu ancak WhatsAppını kendine bağlayarak yapabilirsin ama sevgilin izin vermez bence ( ki çok saçma bir hareket zaten) yani gözlemek için bir yol gelmiyor benim aklıma. iki medeni insan gibi duygularını anlat ama yüz yüze anlatırsan yüz ifadesine, hareketlerine bakarak sana yalan söylüyor mu söylemiyor mu anlayabilirsin bence. (yalan söyleyen insanların beden dili ve sözleri nasıl olur internetten araştır buluşmadan önce hehe😇) eğer sana mesajlarını göstermek istemezse (yani normalde ben de sevmem mesajların falan kontrol edilir gibi okunmasını çok rahatsız edici ve özel hayata saygısızlık olarak görüyorum) ama senin durumunda daha farklı çünkü içinde haklı bir şüphe var. sevgilin de senin içindeki bu şüpheyi atmak isteyecektir bence ve sana gösterecektir mesajları eğer senden sonraki mesajlar silindiyse benim kafamda bu ilişki bitmiştir. dediğim gibi benzerini yaşadım meğer benden sonra kimlerle kimlerle konuşmuş :D (konuşma arkaplanda ikimizin fotoğrafı varken arkasından or.spu diye bahsettiği kızla flört etmiş, başka kızlarla buluşmuş, onlara bana söylediği güzel sözleri söylemiş...) yani kısaca ilk olarak konuş içindeki hislerini anlat, hareketlerinden değişiklik var mı yok mu anlarsın sonrası zaten o anda gelişir.

neyi gözlemleyeceksin ki? bunu ancak WhatsAppını kendine bağlayarak yapabilirsin ama sevgilin izin vermez bence ( ki çok saçma bir hareket zaten) yani gözlemek için bir yol gelmiyor benim aklıma. iki medeni insan gibi duygularını anlat ama yüz yüze anlatırsan yüz ifadesine, hareketlerine bakarak sana yalan söylüyor mu söylemiyor mu anlayabilirsin bence. (yalan söyleyen insanların beden dili ve sözleri nasıl olur internetten araştır buluşmadan önce hehe😇) eğer sana mesajlarını göstermek istemezse (yani normalde ben de sevmem mesajların falan kontrol edilir gibi okunmasını çok rahatsız edici ve özel hayata saygısızlık olarak görüyorum) ama senin durumunda daha farklı çünkü içinde haklı bir şüphe var. sevgilin de senin içindeki bu şüpheyi atmak isteyecektir bence ve sana gösterecektir mesajları eğer senden sonraki mesajlar silindiyse benim kafamda bu ilişki bitmiştir. dediğim gibi benzerini yaşadım meğer benden sonra kimlerle kimlerle konuşmuş :KK70: (konuşma arkaplanda ikimizin fotoğrafı varken arkasından or.spu diye bahsettiği kızla flört etmiş, başka kızlarla buluşmuş, onlara bana söylediği güzel sözleri söylemiş...) yani kısaca ilk olarak konuş içindeki hislerini anlat, hareketlerinden değişiklik var mı yok mu anlarsın sonrası zaten o anda gelişir.
Başkasıyla konuşup mesajları nasil sildigini anlayabilirim ki belki ortada bir mesaj bile yok ya da var ama öyle inandırıcı anlatır inanırım ne bileyim ya cok karışık. Birkaç ay önce Buluştuğumuzda telefonunu kurcalamak istedim ilk başta kabul etmedi sonra verdi birlikte baktık bir şey bulamadım Sadece öylesine Bakmak istedim Yakın zamanda tekrar buluşacağız o zaman da telefonuna bakmak istemeliyim Hani belki de telefonuna bakmak isteyeceğim aklına gelmeyeceği için mesajları da silmez eğer öyle bir şey varsa Ya da telefonu bana vermek İstemezse bu hareketlerinin beni şüpheye düşürdüğünü belirtirim

Başkasıyla konuşup mesajları nasil sildigini anlayabilirim ki belki ortada bir mesaj bile yok ya da var ama öyle inandırıcı anlatır inanırım ne bileyim ya cok karışık. Birkaç ay önce Buluştuğumuzda telefonunu kurcalamak istedim ilk başta kabul etmedi sonra verdi birlikte baktık bir şey bulamadım Sadece öylesine Bakmak istedim Yakın zamanda tekrar buluşacağız o zaman da telefonuna bakmak istemeliyim Hani belki de telefonuna bakmak isteyeceğim aklına gelmeyeceği için mesajları da silmez eğer öyle bir şey varsa Ya da telefonu bana vermek İstemezse bu hareketlerinin beni şüpheye düşürdüğünü belirtirim
şu şekilde anlayabilirsin seninle konuştuktan sonra saatlerce çevrimiçi olduğu gün var ya o günkü mesajlara bak işte kimse yoksa silmiş demek ki. ortada bir mesaj yoksa niye saatlerce çevrimiçi oluyor ki benim gün içinde WhatsAppta geçirdiğim saat sayısı belli mesela genelde ya patrona mesaj atıyorum ya da iş arkadaşlarıma, kiminle konuştuğum da belli. işim olmadığı zaman niye WhatsApp ekranı açık bekleyeyim ki deli miyim ben. bi mesajlara ve hareketlerine baktıktan sonra zaten her şey kafanda oturur o güne kadar çok açma bence bu konuyu, kafana da takma ne de olsa konuşulacak :)

şu şekilde anlayabilirsin seninle konuştuktan sonra saatlerce çevrimiçi olduğu gün var ya o günkü mesajlara bak işte kimse yoksa silmiş demek ki. ortada bir mesaj yoksa niye saatlerce çevrimiçi oluyor ki benim gün içinde WhatsAppta geçirdiğim saat sayısı belli mesela genelde ya patrona mesaj atıyorum ya da iş arkadaşlarıma, kiminle konuştuğum da belli. işim olmadığı zaman niye WhatsApp ekranı açık bekleyeyim ki deli miyim ben. bi mesajlara ve hareketlerine baktıktan sonra zaten her şey kafanda oturur o güne kadar çok açma bence bu konuyu, kafana da takma ne de olsa konuşulacak :)
Kimseyle konuştuğunu belirtmiyor bana sorduğumda durumlara bakıyorum diyor ay inan ki kafam öyle karışık ki inşallah ben yanılıyorumdur. Dün ilişkiyi ayakta tutan şey nedir diye sordum güven olduğunu bilirsin dedi. Bana daima sadık kalacak mısın dedim ben şimdiye kadar boşuna konuştum galiba kalirim neden kalmayayım dedi. Bu cevapta bir samimiyet aradim ama emin değilim. Geçen günlerde tartıştığımızda bir anda sana güvenmiyorum dedim güvenmiyorsan neden beraberiz güvenini sarsacak bir sey yaptığımı düşünmüyorum durup durup şöyle deme dedi

Bana daima sadık kalacak mısın dedim.
Bu soruya "valla zaman gosterir" falan diyecek bir insan var mı?? Ne denir ki, insan sevgilsini aldatsa bile bu soruya 'yani,her şey olabilir' demez.
Gereksiz bir soru olmus, o da saçma bulmuş olmalı ki saçma bir cevap vermiş .
Bence çok eselemeyin, son goruldulerine de bakip hesap kitap yapıp güzel caninizi Sıkmayın. Ben şahsen kendime yakistiramiyorum 'kacta kaç dakika online olmus' diye açıp bakmayı. Bazen yapıyorum, ister istemez. Ama sonra diyorum ki; gerçekten bana bu hissi yaşatıp karnımı agritmasina izin verdiğim ilişki içinde olmaktan mutlu muyum? Çünkü çok stresli bir şey. Kendine bunu yapma.
Bir b.klar yiyorsa zaten ortaya çıkacaktır. Dedektifcilik oynamanın seni strese sokmaktan başka bir yararı yok kesinlikle

Bu soruya "valla zaman gosterir" falan diyecek bir insan var mı?? Ne denir ki, insan sevgilsini aldatsa bile bu soruya 'yani,her şey olabilir' demez.
Gereksiz bir soru olmus, o da saçma bulmuş olmalı ki saçma bir cevap vermiş .
Bence çok eselemeyin, son goruldulerine de bakip hesap kitap yapıp güzel caninizi Sıkmayın. Ben şahsen kendime yakistiramiyorum 'kacta kaç dakika online olmus' diye açıp bakmayı. Bazen yapıyorum, ister istemez. Ama sonra diyorum ki; gerçekten bana bu hissi yaşatıp karnımı agritmasina izin verdiğim ilişki içinde olmaktan mutlu muyum? Çünkü çok stresli bir şey. Kendine bunu yapma.
Bir b.klar yiyorsa zaten ortaya çıkacaktır. Dedektifcilik oynamanın seni strese sokmaktan başka bir yararı yok kesinlikle
Öyle tabii ki ama ben ne kadar sadıksam onun da aynı şekilde sadık kalmasını bekliyorum haklı olarak. Aldatılmayı hiçbir insan hak etmez. Sonuna kadar güvenmem kimseye tabii ki bu da yanlış olur ama ortada aklımı bulandıracak pürüzler de olsun istemiyorum. Dün gece konuşurken çocuk sahibi olmaktan hamilelikte hormonların tavan yaptığından daha da duygusallaşacağimdan falan bahsettim. Hele bi o zaman gelsin de dedi. Bu konulara pek bir istekli değilsin galiba dedim bir tek senin mi hayallerin var sanıyorsun senin bu dediklerinin kaç katını ben de hayal ediyorum illa açıkça söylemem mi lazım dedi. Eşlik etsen yeterli olurdu dedim. Bu söyledikleri normal mi sizce yoksa beni geçiştiriyo olabilir mi

Dün gece konuşurken çocuk sahibi olmaktan hamilelikte hormonların tavan yaptığından daha da duygusallaşacağimdan falan bahsettim. Hele bi o zaman gelsin de dedi. Bu konulara pek bir istekli değilsin galiba dedim bir tek senin mi hayallerin var sanıyorsun senin bu dediklerinin kaç katını ben de hayal ediyorum illa açıkça söylemem mi lazım dedi. Eşlik etsen yeterli olurdu dedim.
Ben konudan cikiyorum yaaa, daha iki gün önce banlandim...
İnsan sevgilisine 'askiim, hani biz ciddiyiz ya, hani aileler tanışacak ya, ondan sonra Nişan falan olacak ev tutulacak evleneceğiz ya, hani birkaç yıl korunup sonra çocuk yapacağız ya. İşte o zaman ben hamile kalınca hormonlarım tavan yaptığı için daha da duygusallasacagim' demek hangi mantığın ürünü?
Şeye benzettim bir genç kız agliyormus,agacin dinbinde. Neden ağlıyorsun diye sormuşlar. "Ya ben evlenirsem de bir oğlum olursa, o da çok yaramaz olursa da şu ağactan düşüp kafasını yararsa,hüüü" diye derdini anlatmış. Aynı ona benziyor konunuz.
yani böyle saçma bir cümleye ne diyebilir ki bir insan?
o size 'askim andrapozda erkeklere agresiflik geliyormuş. Ya ben atmışlarimdayken hormonların etkisiyle sinirli olsam,bağırıp çağırsam' dese mesela. 'manyak mi bu?' diye dusunur musunuz yoksa 'yaaaa hayatım, o da bir dönem. Ben her zaman senin yanında olacağım' mi dersiniz?
Bu söyledikleri normal mi sizce yoksa beni geçiştiriyo olabilir mi
Bence çocukta bir şey yok sizin soyledikleriniz normal değil. Sanmıyorum ki erkekler bu tarz muhabbetlere çok dayansinlar. Adam da bıkmış ,te buradan belli oluyor

Kimseyle konuştuğunu belirtmiyor bana sorduğumda durumlara bakıyorum diyor ay inan ki kafam öyle karışık ki inşallah ben yanılıyorumdur. Dün ilişkiyi ayakta tutan şey nedir diye sordum güven olduğunu bilirsin dedi. Bana daima sadık kalacak mısın dedim ben şimdiye kadar boşuna konuştum galiba kalirim neden kalmayayım dedi. Bu cevapta bir samimiyet aradim ama emin değilim. Geçen günlerde tartıştığımızda bir anda sana güvenmiyorum dedim güvenmiyorsan neden beraberiz güvenini sarsacak bir sey yaptığımı düşünmüyorum durup durup şöyle deme dedi
valla üzgünüm ama kimse saatlerce duruma bakamaz nesin sen dünyanın en sosyal insanı falan mı kaç tane durum olabilir en fazla? buna beş yaşında çocuk inanmaz. madem güven tutuyor ilişkiyi ayakta o zaman sen bana güvenmiyorsun ki benden bir şeyler saklıyorsun deseydin keşke. ne kadar samimi bir cevap olduğunu bilemiyorum sevgilini az çok tanısam bir yorumum olurdu ama sen hepimizden iyi tanıdığın için en iyi sen bilirsin bu cevap samimi mi değil mi. ayrıca her konuşmada aynı şeyi söylüyorsan bir problem var ve kafandaki soru işaretleri gitmiyor demek ki neden anlamak istemiyorsa 🤦🏻‍♀️ güvenini sarsacak şeyleri anlattığında sürekli böyle konuyu değiştirip saçma cevaplar veriyorsa bence bir şeyler saklıyor olabilir. ama tabii ki olmayada bilir dediğim gibi düşüncelerim doğru çıkmayabilir. umarım da doğru çıkmaz ve mutlu olursun :).

Ben konudan cikiyorum yaaa, daha iki gün önce banlandim...
İnsan sevgilisine 'askiim, hani biz ciddiyiz ya, hani aileler tanışacak ya, ondan sonra Nişan falan olacak ev tutulacak evleneceğiz ya, hani birkaç yıl korunup sonra çocuk yapacağız ya. İşte o zaman ben hamile kalınca hormonlarım tavan yaptığı için daha da duygusallasacagim' demek hangi mantığın ürünü?
Şeye benzettim bir genç kız agliyormus,agacin dinbinde. Neden ağlıyorsun diye sormuşlar. "Ya ben evlenirsem de bir oğlum olursa, o da çok yaramaz olursa da şu ağactan düşüp kafasını yararsa,hüüü" diye derdini anlatmış. Aynı ona benziyor konunuz.
yani böyle saçma bir cümleye ne diyebilir ki bir insan?
o size 'askim andrapozda erkeklere agresiflik geliyormuş. Ya ben atmışlarimdayken hormonların etkisiyle sinirli olsam,bağırıp çağırsam' dese mesela. 'manyak mi bu?' diye dusunur musunuz yoksa 'yaaaa hayatım, o da bir dönem. Ben her zaman senin yanında olacağım' mi dersiniz?

Bence çocukta bir şey yok sizin soyledikleriniz normal değil. Sanmıyorum ki erkekler bu tarz muhabbetlere çok dayansinlar. Adam da bıkmış ,te buradan belli oluyor
Galiba biraz sinirlendirdim sizi kusura bakmayın bana bu tür konuyu benimle konuşmayan eşlik etmeyen bakarız ya diyen bi erkek istemiyor böyle şeyleri konuşmak istemiyor önemsemiyor diye düşünürdüm ama sizin tarafınızdan bakınca siz de haklısınız tekrar teşekkür ederim düşünceleriniz için

valla üzgünüm ama kimse saatlerce duruma bakamaz nesin sen dünyanın en sosyal insanı falan mı kaç tane durum olabilir en fazla? buna beş yaşında çocuk inanmaz. madem güven tutuyor ilişkiyi ayakta o zaman sen bana güvenmiyorsun ki benden bir şeyler saklıyorsun deseydin keşke. ne kadar samimi bir cevap olduğunu bilemiyorum sevgilini az çok tanısam bir yorumum olurdu ama sen hepimizden iyi tanıdığın için en iyi sen bilirsin bu cevap samimi mi değil mi. ayrıca her konuşmada aynı şeyi söylüyorsan bir problem var ve kafandaki soru işaretleri gitmiyor demek ki neden anlamak istemiyorsa 🤦🏻‍♀️ güvenini sarsacak şeyleri anlattığında sürekli böyle konuyu değiştirip saçma cevaplar veriyorsa bence bir şeyler saklıyor olabilir. ama tabii ki olmayada bilir dediğim gibi düşüncelerim doğru çıkmayabilir. umarım da doğru çıkmaz ve mutlu olursun :).
Umarım konuşup gerçekten mantıklı bir cevap almak istiyorum

Gerçekten bu cümleyi kuran var mı ya? Hakaretle eş değer değil mi, "sözüne güvenmiyorum, SS at". Bu cümleyi duyup da SS atıp bir de ilişkiye devam eden insanlara her şey mustehak bence.
Atılabilir. İçinde şüphe oluşması yerine bunu söyleyp halledebilir meseleyi. Şeffaf olunması en doğrusu bence ilişkide güvenmiyorum desin demedim zaten içimde şüphe oluşmaması adına dedim hiç bişi sormasa meseleyi açmasa gerçekten güvensizlik oluşur

Eskiden de bu kadar sık girerdi. Sadece geceleri hiç girmez. Çalıştığından dolayı muhtemelen erken yatıyor. Ya da gececi olduğu zaman bir giriyor daha girmiyor. Dün gecenin 3 ünde aktif oluşu (tabii bayram tatilinde olduğu için uyumamış olabilir) bana hadi sen uyu demesi sonra da sabah 6 da son görülmesini görmem. Sabah 6 ya kadar mi oturdu yoksa 6 da girdi geri mi yattı bilmiyorum. Mesela bana cevap verip çıkıyor sohbetten hâlâ çevrimici ama bana 2 dk sonra cevap veriyor acaba biriyle daha mi konuşuyor diye düşündüm. Durumlara bakıyorum deyince inanasım gelmedi
Whatsapp cevrimici durumunu izleme programlari var. 24 saatlik ucretsiz kullanim falan sunuyor. Onlari dene. Delil topla. Sonra ekran goruntuleriyle beraber onune sun.

Gerçekten bu cümleyi kuran var mı ya? Hakaretle eş değer değil mi, "sözüne güvenmiyorum, SS at". Bu cümleyi duyup da SS atıp bir de ilişkiye devam eden insanlara her şey mustehak bence.
kesinlikle ... bi de bunu duydukça ben ilişkisi olan arkadaşlarımla sohbet edemiyorm özelimi açımyorm nişanlısı istedi diye kodnuşmanın ss gidecek ona. o adam benim niye özelimi bilsin

Whatsapp cevrimici durumunu izleme programlari var. 24 saatlik ucretsiz kullanim falan sunuyor. Onlari dene. Delil topla. Sonra ekran goruntuleriyle beraber onune sun.
Sakın telefona casus programlar yüklemeyin, Suç. Hatta bildiğim kadarıyla hapis cezası var.

Sevgilinizden ziyade güvensizlik sorununuzu çözmeniz lazım. Altında yatan neden nedir? Geçmişte bir terk edilme travmanız mı var? Kendinizi sevilmek için yetersiz mi görüyorsunuz?
2 senelik evliyim. Eşime "telefonunu ver kimlerle konuşuyorsun bakacağım" desem ertesi gün evi terk eder.
Erkek arkadaşınız doğru söylemiş. Bir ilişkinin temeli güvendir. Şüphe zehirdir.
Ben ilk evliliğimde aldatıldım. Sorun son görünme değildi. Yanımda telefon aramalarını cevaplamıyordu. Uzun süre yurtdışı seyahatleri yapıyordu. Eve geldiğinde soğuk davranıyordu. Cinsellik yaşayamaz hale gelmiştik. Bunun gibi pek çok şeyle belli ediyor kendini ihanet.

Sakın telefona casus programlar yüklemeyin, Suç. Hatta bildiğim kadarıyla hapis cezası var.

Sevgilinizden ziyade güvensizlik sorununuzu çözmeniz lazım. Altında yatan neden nedir? Geçmişte bir terk edilme travmanız mı var? Kendinizi sevilmek için yetersiz mi görüyorsunuz?
2 senelik evliyim. Eşime "telefonunu ver kimlerle konuşuyorsun bakacağım" desem ertesi gün evi terk eder.
Erkek arkadaşınız doğru söylemiş. Bir ilişkinin temeli güvendir. Şüphe zehirdir.
Ben ilk evliliğimde aldatıldım. Sorun son görünme değildi. Yanımda telefon aramalarını cevaplamıyordu. Uzun süre yurtdışı seyahatleri yapıyordu. Eve geldiğinde soğuk davranıyordu. Cinsellik yaşayamaz hale gelmiştik. Bunun gibi pek çok şeyle belli ediyor kendini ihanet.
Casus program degil. Ne kadar sure cevrimici kaldi, hangi saatlerde girdi bunun dökümünü veriyor.

Back
X