Sizce kafamda mı kuruyorum?

Yenimi başladı bu durum eskiden bu kadar sık girmiyormuydu.
Eskiden de bu kadar sık girerdi. Sadece geceleri hiç girmez. Çalıştığından dolayı muhtemelen erken yatıyor. Ya da gececi olduğu zaman bir giriyor daha girmiyor. Dün gecenin 3 ünde aktif oluşu (tabii bayram tatilinde olduğu için uyumamış olabilir) bana hadi sen uyu demesi sonra da sabah 6 da son görülmesini görmem. Sabah 6 ya kadar mi oturdu yoksa 6 da girdi geri mi yattı bilmiyorum. Mesela bana cevap verip çıkıyor sohbetten hâlâ çevrimici ama bana 2 dk sonra cevap veriyor acaba biriyle daha mi konuşuyor diye düşündüm. Durumlara bakıyorum deyince inanasım gelmedi

Günaydın arkadaşlar bir konuda kafam karıştı sizlerin fikrini almak istiyorum. Dün gece erkek arkadaşımla mesajlaştık wp'den birkaç saat. Saat 3 buçuğa yaklaşıyorken birkaç dakika geç cevap verdiğini fark ettim. Bu saatte benden başka kiminle konuşuyorsun diye sordum durumlara baktığını söyledi. Sonra ben uyudum. Onun hâlâ aktif oluşu ya başka biriyle konuşuyorsa şüphesini düşürdü içime. uyandığımda son görülmesinin 6 olduğunu gördüm. Sabah 6 ya kadar ne durumuna bakar insan. Verdiği bu cevap içime daha da kurt düşürdü. Sizce konuşmalı mıyım bu konuyu bana yalan söylüyorsun gibisinden. Yoksa ben mi abartıyorum.
Belki bayram namazina gitmek icin uyanmis ve wp girmistir🤭

Eskiden de bu kadar sık girerdi. Sadece geceleri hiç girmez. Çalıştığından dolayı muhtemelen erken yatıyor. Ya da gececi olduğu zaman bir giriyor daha girmiyor. Dün gecenin 3 ünde aktif oluşu (tabii bayram tatilinde olduğu için uyumamış olabilir) bana hadi sen uyu demesi sonra da sabah 6 da son görülmesini görmem. Sabah 6 ya kadar mi oturdu yoksa 6 da girdi geri mi yattı bilmiyorum. Mesela bana cevap verip çıkıyor sohbetten hâlâ çevrimici ama bana 2 dk sonra cevap veriyor acaba biriyle daha mi konuşuyor diye düşündüm. Durumlara bakıyorum deyince inanasım gelmedi
Sadece bu olaymi düşündürdü sizi böyle daha önce suphelendiniz oldumu ben bir kere görsem takilmam mesala arkadaşı yazmıştır uyanmıştir cevap vermiştir diye düşünürüm...

Görüş belirten birkaç arkadaş biraz gözlemlememi önerdi. Açıkçası benim de kafama yattı. Simdi sorarsam öyle bir sey olmadığına bir şekilde ikna edebilir beni.
O da mantıklı. Gözlemle bakalım umarım bir şey çıkmaz

Sadece bu olaymi düşündürdü sizi böyle daha önce suphelendiniz oldumu ben bir kere görsem takilmam mesala arkadaşı yazmıştır uyanmıştir cevap vermiştir diye düşünürüm...
Evet sadece dünkü hareketi beni süphelendirdi. Gecenin üçünde ben uyuyorum o neden hâlâ aktif neymiş bu durumlar da bakıyor diye düşündüm. Bana yalan söyledin durumlara bakmıyordun başkasıyla konuşuyordun demeyi düşündüm ama buradaki arkadaşlar direkt suçlayıcı bir üslup olduğunu haksız duruma düşebileceğimi söylediler haklılar yani. Benden başka kiminle konuşuyorsun bu saatte deyince durumlara bakıyorum demesi süphelendirdi başkasıyla konuşuyor da bana söylemiyor gibi arkadaşım deyip kandırmıyo bile düşündüm yani

Tek bu olayla var demek yanlis. O yüzden bekleyip gözlemleyin.
Belki de ben abartıyor olabilirim bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki her şeyi çok fazla düşünüp kafa yoruyorum yorulan ben oluyorum. Aldatan aldanır yapmak isteyen her türlü yapar kendi kaybeder deyip kendi hayatimla daha çok ilgilensem daha mı iyi olur sizce kaybetme korkusunu ben değil de o yaşasa ona yaşatsam

Belki de ben abartıyor olabilirim bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki her şeyi çok fazla düşünüp kafa yoruyorum yorulan ben oluyorum. Aldatan aldanır yapmak isteyen her türlü yapar kendi kaybeder deyip kendi hayatimla daha çok ilgilensem daha mı iyi olur sizce kaybetme korkusunu ben değil de o yaşasa ona yaşatsam
Hicbir sey yasatmayin bekleyin diyoruz. Sevmiyorsaniz ayrilin. Kimse kaybetme korkusu yaşamaz ve kimse vazgecilmez degildir. 3 ayda unutulur gidersiniz, siz de unutursunuz. Samimiyet ve sadakatle iliskinize devam edin. Bir yanlışını yakaladığınız an bırakın.

Ayy ben olsam “ezani sen mi okudun mubarekkk o son gorulme ne!” der basarım cingari ama sen ben olma ben cok uslu biri degilim 😂😂

seni üzmek istemem ama saatlerce durumlara bakması biraz gerçek dışı. başka biriyle konuştuğu apaçık, belki erkek bir arkadaşıyla konuşuyordur diyeceğim ama o zaman niye sana söylemedi? bu da olmuyor. o zaman senin konuşmasını istemediğin büyük ihtimalle bir kadınla konuşuyor olabilir. yanyana gelince WhatsAppa illa ki girecek o zaman görürsün bence eğer senden sonra konuşma yoksa yani sildiyse bu çok saçma eğer öyle yaptıysa kesinlikle sor derim, ama direkt yalan söylüyorsun deme bence:)

Saat 6’ya kadar kesintisiz Whatsapp’ta olduğunu nereden biliyorsunuz? Uyanıp 6’da bakmış olamaz mı? Ben de bugün erken uyandım başkalarının sesinden dolayı, bayram sabahı ya hani.

seni üzmek istemem ama saatlerce durumlara bakması biraz gerçek dışı. başka biriyle konuştuğu apaçık, belki erkek bir arkadaşıyla konuşuyordur diyeceğim ama o zaman niye sana söylemedi? bu da olmuyor. o zaman senin konuşmasını istemediğin büyük ihtimalle bir kadınla konuşuyor olabilir. yanyana gelince WhatsAppa illa ki girecek o zaman görürsün bence eğer senden sonra konuşma yoksa yani sildiyse bu çok saçma eğer öyle yaptıysa kesinlikle sor derim, ama direkt yalan söylüyorsun deme bence:)
Kimileri bana burada konuş diyor kimileri de biraz gözlemle diyo ama dünden beri beynimi kemiren düşünceler var içimde sizce konuşsam mi hemen ve nasıl konuşmalıyım

"birkaç dakika geç cevap verdin,kiminle konuşuyorsun" diye soru sormak normal bir davranış değil bence. Hatta oldukça rahatsız edici.
Ayrıca insan whatsapa öylesine de bakar. Sabah altı demişsiniz,bugün bayram belki bayram namazına kalktı,kalkmisken şöyle bir whatsappi açtı baktı.
Hayat memat meselesi mi yani?
Böyle basit şeylerin lafının edildiği ilişkilerden bir halt olmaz bence.
Otuz yıllık ömrümde bir kere duydum bu tarz bir soruyu, gece iki falandı saat, ben de kuzenimle konuşuyordum. Hayatımdaki bebe 'bu saatte kiminle konuşuyorsun da onlinesin?' demişti. O kadar igrenc geldi ki bana soru, onun da canını sıkacak şekilde cevapladım.
Ki gece ikide ve cidden uzun zaman aktiftim, yani sorması bir nevi normal.
Onunla konuşurken üç dakika geç cevap verdim diye 'kiminle konuşuyorsun?' deseydi bilmiyorum ne derdim

Bekle mesela ç.içi oluyo mu seninle konuşmadığı zamnlarda ama geç saatlerden bahsediyorm bi arkadaşımla konuluyorum derse atıyorum ahmetle konuşuyorum derse ss atar msn dersn son zamanlarda geçe ç.içi olmaların arttı kafamda kurmak istemiyorm dersn
Gerçekten bu cümleyi kuran var mı ya? Hakaretle eş değer değil mi, "sözüne güvenmiyorum, SS at". Bu cümleyi duyup da SS atıp bir de ilişkiye devam eden insanlara her şey mustehak bence.

"birkaç dakika geç cevap verdin,kiminle konuşuyorsun" diye soru sormak normal bir davranış değil bence. Hatta oldukça rahatsız edici.
Ayrıca insan whatsapa öylesine de bakar. Sabah altı demişsiniz,bugün bayram belki bayram namazına kalktı,kalkmisken şöyle bir whatsappi açtı baktı.
Hayat memat meselesi mi yani?
Böyle basit şeylerin lafının edildiği ilişkilerden bir halt olmaz bence.
Otuz yıllık ömrümde bir kere duydum bu tarz bir soruyu, gece iki falandı saat, ben de kuzenimle konuşuyordum. Hayatımdaki bebe 'bu saatte kiminle konuşuyorsun da onlinesin?' demişti. O kadar igrenc geldi ki bana soru, onun da canını sıkacak şekilde cevapladım.
Ki gece ikide ve cidden uzun zaman aktiftim, yani sorması bir nevi normal.
Onunla konuşurken üç dakika geç cevap verdim diye 'kiminle konuşuyorsun?' deseydi bilmiyorum ne derdim
Ya ama sorun tek bu da değil ki benden başka kiminle konuşuyorsun deyince durumlara bakıyorum demesi kafamı karıştırdı. Sürekli aktif ve durumlara bakması değişik geldi. Hadi sen uyu dedi benden sonra ne kadar oturdu bilmiyorum. Dün ilişkiyi ayakta tutacak sey nedir diye sordum güven olduğunu sen de bilirsin dedi. Bana daima sadık kalacak mısın dedim. Ben şimdiye kadar boş konuştum galiba kalirim neden kalmayayım dedi samimi bir cevap mi bilmiyorum

Yani insan bazen uyku arasi uyanir WhatsAppa falan girer göz atar çıkar.
Özellikle biriyle konusuyor demek değil ki bu.

Sakın ss at falan demeyin, boşuna kavga edip konuyu açıp da durmayin bence. Lafta bana güven falan demesi sizi rahatlatmayacak boşuna çırpınış, ilişkiyi hırpalama olur..

Ben olsam bir süre sessizce izlerim.
Bu her gece sık sık olursa iskillenirim.
Gerekirse fake hesapla vs yoklarim bile.

Back
X