Sizce Kararlı olup olmadığını sormalı mıyım?

adım beklemiyorum zaten sadece bir şeyleri duymaya daha doğrusu bir sürece girmeye henüz hazır hissetmiyorum ama doğru olan hangisi ondan da emin değilim
Bu meseleler uzayınca insanın kaygıları da artabiliyor. Durum olduğundan daha korkunç görünebiliyor insanın gözüne o yüzden söylüyorum. Ayrıca (meseleyi sadece sizden dinledik) ama eşiniz sorunlu bir tip gibi. İlk eklemenizde yaşadığınız kaybınıza verdiğiniz tepki, bunu uzun süre içinde tutup kinlenmesi falan hiç hoş değil ya. En büyük acıyı muhakkak anne yaşıyor o durumda. "Sen şöyle yaptın böyle durdun" diye düşünecek vakti nereden bulmuş o travmanın içinde. Ama yine de sürekli eleştirerek sizin kendinizi kötü hissetmenizi sağlıyor anladığım kadarıyla

Kötü bir olay yaşamışsınız belli ki ikinizde derinden sarsılmışsınız böyle anlarda sakin kalmak çok duygusal davranmamak daha doğru. Akışına bırakın bence sende o süreçte ne istediğine tam olarak karar vermiş olursun. Eğer eşin gelip aynı şeyi tekrarlar ise o zaman karar verme sürecini hızlandırırsın. Bir inat öfke uğruna 2,5 yılınızı ziyan etmeyin. Kolay değil yaşadığınız şey ikinizin de bir travma yaşıyor olması çok normal

Bence biraz konusabilir miyizle başlayın. Karşılıklı bir dertleşme ortamı gibi bir şey olsun. Sonra da beyninizin sesini dinleyin. Kalp saçmalamaya çok meyilli olabiliyor. Acı ve duymak istemiyorsunuz ama kararlıyın derse net bir şeye ulaşmış olursunuz. Yüzleşip, atlatma sürecini daha erken başlatmış olursunuz. Hakkınızda hayırlısı. 💐

Kocanız ne emmeye geliyor ne gömmeye.. Madem öyle eve geldiğinde sakince paylaşımını gördüğünüzü boşanmak konusunda kararlı olup.olmadığını sorun.. Kendinizi herşeye.hazırlayın.. Adam istemiyorsa gerçekten yapacak birşeyiniz yok.. Zaten pek sağlıklı değil eşiniz ... En azından böyle içiniz içinizi yiyeceğine kesin ve net bir cevap alırsınız ve ona göre hayatınıza bir yol çizersiniz..
biraz önce yazdığımı size de kopyalamak istiyorum.

Çok kez be biirme noktasına geldim evliliği o döndürdü bilmiyorum şu an ne hissediyor. Bitirmek istiyor mu yoksa zamana mı ihtiyacı var anlamam mümkün değil

elbette zorlayacak değilim konumuz o değil. Çok kez be biirme noktasına geldim evliliği o döndürdü bilmiyorum şu an ne hissediyor. Bitirmek istiyor mu yoksa zamana mı ihtiyacı var anlamam mümkün değil
Siz ne istiyorsunuz bunu hic soruyormusunuz kendinize? Diyelim ki yok ben onu öylesine söyledim dedi. Bir daha bu insana güvenebilcekmisiniz, bosanma konusunu agzina bu kadar kolay alan adamdan ne hayir gelir ki? Bana siz biraz karisik geldiniz. Burda tam olarak sormak istediginiz öneri almak istediginiz soru nedir?

Acaba hayatında bi başkası olabilir mi. Önceki konunuzu da okudum. Bu kadar umursamaz olması normal mi. Boşanmak istiyorda neden dava açmıyor. Olayı akışına bırakacaksa neden boşanalım diyor.
Üzgünüm ama içinizden gelmesede konuşmaktan başka çareniz yok
hayatında kimse olduğunu düşünmüyorum. Her gün beraberiz. akşam aynı saatte evde oluruz sabah aynı saatte evden çıkarız haftasonu beraberiz telefonda sadece video izler saatlerce

hayatında kimse olduğunu düşünmüyorum. Her gün beraberiz. akşam aynı saatte evde oluruz sabah aynı saatte evden çıkarız haftasonu beraberiz telefonda sadece video izler saatlerce
Ama nasıl emin olabilirsiniz ki. Hiç mi uyumuyorsunuz. Yada bu kişi işteyken neler yapıyor nerden biliyorsunuz ki.
İnşallah öyle bişey yoktur tabiki ama eşinizin bu tutumu nedense aklıma başka biri olduğu düşüncesini getirtti

Siz ne istiyorsunuz bunu hic soruyormusunuz kendinize? Diyelim ki yok ben onu öylesine söyledim dedi. Bir daha bu insana güvenebilcekmisiniz, bosanma konusunu agzina bu kadar kolay alan adamdan ne hayir gelir ki? Bana siz biraz karisik geldiniz. Burda tam olarak sormak istediginiz öneri almak istediginiz soru nedir?
ben de dediğim gibi çok kez boşanmayı açtım o ilk kez yapıyor güvenmeyecek biri varsa o da eşimdir. Tam olarak sormak istediğim şeyi anlattım aslında. Korkularımla yüzleşip üstüne gitmek mi yoksa onun sakinleşmesini beklemek mi? Yani şu sonuç olsun istemiyorum. Öfke ya da kırgınlıkla aldığı bir kararın üstüne gidip işleri dönülmez bir noktaya getirirsem. Belki de şu an hissettikleri geçici ama ben kararlı mısın diye sorduğumda gurur ve hislerinden dolayı evet diyecektir

Ama nasıl emin olabilirsiniz ki. Hiç mi uyumuyorsunuz. Yada bu kişi işteyken neler yapıyor nerden biliyorsunuz ki.
İnşallah öyle bişey yoktur tabiki ama eşinizin bu tutumu nedense aklıma başka biri olduğu düşüncesini getirtti
Ben de aynisini düsündüm. Bir erkek hayatinda biri olmadigi sürece kolay kolay bosanalim demez. Benim tecrübem bu yönde

başka biri olsa anlarım Allahın izniyle :) riş yerinden ayrılamaz iş yerinde kimse yok uygun profilde uyku deseniz o benden önce uyur

ben de dediğim gibi çok kez boşanmayı açtım o ilk kez yapıyor güvenmeyecek biri varsa o da eşimdir. Tam olarak sormak istediğim şeyi anlattım aslında. Korkularımla yüzleşip üstüne gitmek mi yoksa onun sakinleşmesini beklemek mi? Yani şu sonuç olsun istemiyorum. Öfke ya da kırgınlıkla aldığı bir kararın üstüne gidip işleri dönülmez bir noktaya getirirsem. Belki de şu an hissettikleri geçici ama ben kararlı mısın diye sorduğumda gurur ve hislerinden dolayı evet diyecektir
Siz bosanma davasi acmicaksaniz bekliceksiniz o zaman bosanmak icin bir adim atcak mi diye? Peki iletisim kuruyormusunuz su an, ayri mi yemek yiyorsunuz?

biraz önce yazdığımı size de kopyalamak istiyorum.

Çok kez be biirme noktasına geldim evliliği o döndürdü bilmiyorum şu an ne hissediyor. Bitirmek istiyor mu yoksa zamana mı ihtiyacı var anlamam mümkün değil
Yaaa neyse birşey demicem.. Benim söylediğim şeyi anlamaya çalışın bence önce.. ben ne hissettiğini bilmediğiniz için sorun konuşun da verdiği ceveba göre hayatınıza yön verin diyorum siz ne düşünüyor bilmiyorum diyorsunuz afedersiniz ama sormadan konuşmadan nereden bileceksiniz vahiyle mi bilgileneceksiniz ?

Bu meseleler uzayınca insanın kaygıları da artabiliyor. Durum olduğundan daha korkunç görünebiliyor insanın gözüne o yüzden söylüyorum. Ayrıca (meseleyi sadece sizden dinledik) ama eşiniz sorunlu bir tip gibi. İlk eklemenizde yaşadığınız kaybınıza verdiğiniz tepki, bunu uzun süre içinde tutup kinlenmesi falan hiç hoş değil ya. En büyük acıyı muhakkak anne yaşıyor o durumda. "Sen şöyle yaptın böyle durdun" diye düşünecek vakti nereden bulmuş o travmanın içinde. Ama yine de sürekli eleştirerek sizin kendinizi kötü hissetmenizi sağlıyor anladığım kadarıyla
tabi ki ben mükemmelim demiyorum onun çok haklı olduğu konu da var ama karakteri çok zor biri. Ona göre de ben çok zorum ve benle uğraşmak onu çok yormuş

Yaaa neyse birşey demicem.. Benim söylediğim şeyi anlamaya çalışın bence önce.. ben ne hissettiğini bilmediğiniz için sorun konuşun da verdiği ceveba göre hayatınıza yön verin diyorum siz ne düşünüyor bilmiyorum diyorsunuz afedersiniz ama sormadan konuşmadan nereden bileceksiniz vahiyle mi bilgileneceksiniz ?
Ben de onu anlamadim:)

Back
X