Sizce karsi taraf bu durumu nasıl yorumlar?

kuzeyisiklari2017

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
204
51
13
39
Arkadaslar merhaba Allah icin yorum yapin ne olur.2 aydir biriyle tanisiyorum. ayni memleketliymisiz ama o baska sehirde calisiyor.
Beni ariyordu hep kulturel alanda sohbetlerimiz oldu telefonda. benden hoslandigini dusundum acikcasi. ama facesine bir goz attim pek cok bekar kiz var bir resim paylasiyor pekcok kiz begeniyor o kizlari surekli takip ediyor. ben de kendimi kotu hissettim. ben de sanki bos zamanlarini doldurdugum bir esya gibi hissettim kendimi zaten ne zaman isterse o zaman ariyordu.
Bugun sabaha karsi 5 gibi kalktim baktim facede aktif ama bana hic mesaj atmadi. ben de sinirlendim. faceden watsaptan telden her seyden sildim ona hicbisey demeden.
Sizce bu durum karsi taraftan nasil gorunur ne dusunuyordur dogru mi yaptim. ben ondan hoslanmistim bu arada. ben 31 o 37 yasinda ikimiz de memuruz.
Ne olur yorum yapin
arkadaşlar bu adam benden birazcık da olsa hoşlanmış mıdır? saatlerce konuşuyorduk
şimdi bir video atmış benim gezmeyi çok istediğim bir yer altına da sana yok demiş ne demek bu? daha öncsinde beraber gideriz oraya dmişti laf arasında.
.....................................
arkadaşlar bugün aradı mesaj attı cevap vermedim.nasıl yorumluyorsuuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok haklısınız inanın bağlanmıştım ne bileyim.peki sizce arar mı? ararsa nasıl konumam gerek ondan hoşlandığımı ona umut bağladığımı anlasın istemiyorum.

çok haklısınız inanın bağlanmıştım ne bileyim.peki sizce arar mı? ararsa nasıl konumam gerek ondan hoşlandığımı ona umut bağladığımı anlasın istemiyorum.
Bilemem, canı isterse arar.
Size özel bir ilgisi yok anladığım kadarıyla.
Açmayın.. Açarsanız da mesafeli konuşun kapatmaya çalışın.
Hoşlandığınızı bence de anlamasın. Hoşlanmayın hatta. Yönünüzü çevirin başka yere.
Adamda güzel niyetler olsa size farklı yaklaşırdı. Yakın olur, ilgili olur, adını koyardı hatta.

"Beni ariyordu hep kulturel alanda sohbetlerimiz oldu telefonda."

bu ne demek

telefonda havadan sudan konuşulur hadi şunu okudum buraya gittim de denir de kültürel alanda sohbet dediğiniz ne olaki ?

o adamla aynı yaştayım bilemedim valla

bu arda azıcık hızlı çapkın modunda da olabilir, herkesle sevgili değil arkadaş ayağına konuşuyor da olabilir

bir tanıdık var 42 yaşında evlendi adamın çevresinde dünya kız var hala da görüşür onlarla da

eşi kıskanmıyor zira ondan çokkkk önce o kızlar varmış ama adam onlarla arkadaş yani onlarla böyle bir açılımı yok

belki sizin adam da size bir duygu beslememiş, normal konuşmuş da siz hoşlanmışsınızdır sadece

Damdan öyle deme bacim. En kaliteli sohbetlerimi telefonda yaparım ben. Uyarıcı ses, görüntü olmayınca daha iyi konsantre oluyorum muhabbete.
Birkac arkadaşım var böyle kültürel/dolu sohbet etmeyi sevdiğim, biraraya gelince güne gelmiş gibi oluyoruz, hiç sohbet edemiyoruz. Ama telefonda derinlesebiliyorum
Bu arada ben de 37yim Görüntüm 30, hissedilen 21

Arayip sorarsa da ben boyle belirsiz durumlardan iliskilerden hoslanmiyorum deyin.ciddiyse zaten iliskinizi reel hayata tasirsiniz.telefondan internetten boyle isler olmaz.

Arayip sorarsa da ben boyle belirsiz durumlardan iliskilerden hoslanmiyorum deyin.ciddiyse zaten iliskinizi reel hayata tasirsiniz.telefondan internetten boyle isler olmaz.
haklısınız işleri vardı aslında memlekete geldi beni de üstü kapalı çağırdı benim onla buluşmam için 3 saat yol çekmem gerekiyordu gitmedim ben de.

haklısınız işleri vardı aslında memlekete geldi beni de üstü kapalı çağırdı benim onla buluşmam için 3 saat yol çekmem gerekiyordu gitmedim ben de.
Ustu kapalı cagirdiysa hiç hiç bulasmayin. Zaten isteyen gelir. Erkeklerin saçma egolarını düşününce hicbir kadın kilini kıpırdatmamalı diye düşünüyorum. Tabii hesap ödeme gibi konuları ayrı tutuyorum.

Bence o size bir olasilik gozuyle bakiyor.size bir seyler hissetse gorusmeyi gercekten istese bir yolunu bulur o gelir sizi ayagina cagirmaz.bence daha fazla bu insana umut baglamayin,sizinle gercekten bisey yasamak istemiyo.siz de hayatiniza bakin.

Bence o size bir olasilik gozuyle bakiyor.size bir seyler hissetse gorusmeyi gercekten istese bir yolunu bulur o gelir sizi ayagina cagirmaz.bence daha fazla bu insana umut baglamayin,sizinle gercekten bisey yasamak istemiyo.siz de hayatiniza bakin.
olasılık gözüyle bakıyor derken ne demek istediniz? nasıl bir olasılık?

+1
sizden hoşlanan adam aynı anda bilmem kaç kızla cilveleşmez
bırakın Allah aşkına
bu arada nerde tanışmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…