Sizce karsi taraf bu durumu nasıl yorumlar?

+1
sizden hoşlanan adam aynı anda bilmem kaç kızla cilveleşmez
bırakın Allah aşkına
bu arada nerde tanışmıştınız?
faceden ortak arkadaşlardan tanışmıştık ya inanın kendimi çok aptal hissediyorum ben ciddi bişeylere başlanabilir demiştim ama adam istediği zaman arayıp vaktini, değerlendirdi hırstan kendimi dövecem az kaldı

kendinizi falan dövmeyin
hiç yüzyüze görüşmediniz değil mi bu adamla
birbirinizin arkadaş listesinde veya etiket olarak görüp beğenilme yaşadınız

olasılık gözüyle bakıyor derken ne demek istediniz? nasıl bir olasılık?
Yani diyorki bu 37 yasindaki abi size karsi duygusal birsey hissetseydi gelirdi cagirirdi seni daha cok tanimaya calisirdi konusurken imada bulunurdu sabahtan aksama kadar facede instada begenmedik fotonu guncellemeni birakmazdi olur olmadik zamanlarda arar mesaj atardi
Arkadas guzel muhabbeti olan kiz diye goruyordur
Yani ondan bir cacik olmaz yogurda yazik etme yoluna bak

Tavşan dağa küsmüş.dağın haberi olmamış.belkide adam sizi arkadaş olarak görüyor.siz hoslandiniz diye niye kendi kendinize triplere giriyorsunuz.ararsa her zamanki gibi konuşun ama 3 dakka isim var deyip kapatın.bakalım fark edecek mi sildiginizi de soracak.

Kusura bakmayın kızmayın ama sanki 31 yaşında olgun bir kadın değilde 17 yaşında ki genç bir kız yazmış bunları.
Hiç daha önce ilişkiniz olmadı mı ? Sosyal hesaptan yazıştığınız kişiye bu kadar nasıl bağlanabilip kafaya takıyorsunuz ?
O adam aramaz zaten, 99 kişiyle konuşuyormuş nasılsa o kadar kalabalıkta senin sildiğini nasıl fark edecek ki ?

olasılık gözüyle bakıyor derken ne demek istediniz? nasıl bir olasılık?
Yani siz olmazsaniz baskasi olur gibi.size karsi ozel bir duygusu yok.zaten kendiniz dediniz baska kizlar da oldugunu.sizin bunlari gordugunuzu de biliyor.o yuzden ciddi dusundugunu sanmiyorum

ama bazen mesajlarında kouşmalarında falan ima seziyordum açıkcası tamamen boş değildi sanki

ama bazen mesajlarında kouşmalarında falan ima seziyordum açıkcası tamamen boş değildi sanki
O erkek bakkala giderken bile gordugu her disiye imada bulunabilecek kapasiteye sahip hakkaten bir arkadasin yazdigi gibi 17 yasindasiniz sanki bence o sizi memleketli ortak face tanidikli biri olarak goruyor ama yinede siz daha iyi bilirsiniz

Sen söyle o Zaman

Nedir kültürel sohbet

Yani ben konu sahibinin yazdığından Can'ım cicim balım değil de genel içerikli sohbet anladım

Ne bileyim Heideger Hakkı'nda konuşsak kültürel olacak da Golden köpek bakımı konuşunca boş mu konuşmuş olacağız

Örnekler bizdendir akşam bu iki konuda sohbet vardı da evde

:))) Bence ikisi de boş konu değil. Boş konular gün muhabbetleri, sac, baş, kaynana. Tabii bir erkekle bunlar konuşulmaz; erkekle bos boş ne konuşulur bulamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…