Sizce karsi taraf bu durumu nasıl yorumlar?

inanın beklentim yok arasın ama umursanmadığını hissetsin istiyorum hepsi bu cevapsız bırakırım muhtemelen.

öfff ama hala arar mı arar mı diyorsunuz
sizin iyiliğiniz için inşallah aramaz diyorum

yoksa siz 31 yaşındayım evde kaldım korkusuna mı düştünüz?
Bence de "evde kaldım korkusu". 37 yaşında hala düzgün ilişki pesinde olmayan insanla görüşme. Ayrıca evli olmadığına emin misin?

Sadece telefonda konuşmak hoşlanma belirtisi değildir ki siz olaya kendinizi fazla kaptırmışsınız olumsuz hiçbirşeyi kabul etmiyorsunuz sanırım..
inanın ki kafam karışık tabi ki hoşlandıüğını veya sevdiğini zannetmiyorum sanırım sadece vakit geçirmek için aramış.ama ben de bağlandım işte aptallık bende.neyse umraım arar da cevapsız bırakırım.hiç olduğunu anlar.

Boşverin bea bir sürü insan var daha yaşınız da iyi bence kendinize göre daha uygun insanı bulmanız olanak etrafınıza bakın illa ki size göre biri vardır.

şimdi bir video atmış benim gezmeyi çok istediğim bir yer altına da sana yok demiş ne demek bu? daha öncsinde beraber gideriz oraya dmişti laf arasında.

Siz facebook ta mi tanistiniz bu kisiyle? Yuzyuze tanismadiniz mi? Sizin ki sadece telefon arkadasligi mi acaba? Ayrica size face te online ama size mesaj atmadi diye sinirlenmek dogru mu? Mecbur mu? Cevrimici gorunmek normal bir sey.

Canim bu isten negatif elektrik aldim ben. Biri beni silse neden sildin demem bile umrumda olmaz. Ayrica telefonda gorustugun yuzyuze tanismadigin ve tanimadigin bir adamla bosa zaman ve duygularini harcamani dogru bulmadim. Elini sallasan ellisi gercek dunyaya dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…