- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
Arasa da ciddiye alınmaması gerekir arkadaşım.sizce arar mı
neden hoşlanmadığı biriyle saatlerce telefonda konuşuyorAdam sizden hoşlanmıyor..
Kendinizi kandırmayın..
inanın beklentim yok arasın ama umursanmadığını hissetsin istiyorum hepsi bu cevapsız bırakırım muhtemelen.Arasa da ciddiye alınmaması gerekir arkadaşım.
Hep arar mi diye soruyorsunuz, arasa ne yapacaksınız? Aradığında birden değerinizi anladığını falan düşünmeyin. Düzgün bir adam soru işareti bırakmaz aklınızda.
Bence de "evde kaldım korkusu". 37 yaşında hala düzgün ilişki pesinde olmayan insanla görüşme. Ayrıca evli olmadığına emin misin?öfff ama hala arar mı arar mı diyorsunuz
sizin iyiliğiniz için inşallah aramaz diyorum
yoksa siz 31 yaşındayım evde kaldım korkusuna mı düştünüz?
neden hoşlanmadığı biriyle saatlerce telefonda konuşuyor
inanın ki kafam karışık tabi ki hoşlandıüğını veya sevdiğini zannetmiyorum sanırım sadece vakit geçirmek için aramış.ama ben de bağlandım işte aptallık bende.neyse umraım arar da cevapsız bırakırım.hiç olduğunu anlar.Sadece telefonda konuşmak hoşlanma belirtisi değildir ki siz olaya kendinizi fazla kaptırmışsınız olumsuz hiçbirşeyi kabul etmiyorsunuz sanırım..
Ben hoşlanmadığım kişiyle konuşmam saatlerce, siz de öyle. Ama bunu yapan erkekler var. Tabii ki haklısınız hoşlandığını düşünmekle. Neden o sizin yanınıza gelmedi de sizi davet etti yarim ağız?neden hoşlanmadığı biriyle saatlerce telefonda konuşuyor
eminim canım değil.Bence de "evde kaldım korkusu". 37 yaşında hala düzgün ilişki pesinde olmayan insanla görüşme. Ayrıca evli olmadığına emin misin?
yüzyüze görüşmedikSiz facebook ta mi tanistiniz bu kisiyle? Yuzyuze tanismadiniz mi? Sizin ki sadece telefon arkadasligi mi acaba? Ayrica size face te online ama size mesaj atmadi diye sinirlenmek dogru mu? Mecbur mu? Cevrimici gorunmek normal bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?