Sizce kayınvalidemin yanına taşınayım mı ?

palpo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
22
0
0
Kayseri
merhaba kızlar şu günlerde önemli bir karar vermem gerek.konu şu eşimin işi dolayısıyla küçük bir ilçedeyiz.şehir merkezinde de evimiz var.evimiz kayınvalidemle aynı binada.oğlumda seneye okula başlayacak.istiyoruzki oğlumuz iyi bir okulda eğitim görsün.
eşim günlük gelip gidecek ama evimiz şehir merkezinde olacak.
fakat sorun şu ki evimizde şu an kiracı oturuyor.sözleşmesiyse yıl sonuna kadar.bizimse okullar açıldığında oğlumuzun orda okula başlaması gerekiyor.kiracı durumuda olduğu için 3 4 ay kadar kayınvaldemlerle oturmamız sözkonusu .kafam bu yüzden karışık 9yıllık evliyim bunca zaman ayrı oturduk hiç alışkın değilim bu 3 4 ay nasıl geçecek diye kaygılarım var.etrafımdaki herkes sakın oturma diyorr.fakat ben oğlumun eğitimine çok önem veriyorum.fakat sonra pişman olurmuyum diyede çok düşünüyorum.fikirlerinize çok ihtiyacım var.

bence cok iyi dusunmelisin sonrasinda devamli isterlerse orda kiraci var ordan bi ek kazanc gelio boyle yasar gideriz derlerse?? bence iyi dusunmelisin sizi tanimiyorum ama kendimi sizin yerinize koyup boyle bi cevap yaziyorum

bence de ayni evde oturma. 3-4 ayligina oglunuzu servise verin, servisler gidip gelsin merkeze. genelde ilcelerden illere servisler oluyor orada da vardir sanirim. ben tavsiye etmem ama sizin karariniz tabi

yok canım öyle birşeye izin vermem.temelli kalmam yanii.fakat şu bi kaç ay nasıl geçer kara kara onu düşünüyorumbilmiyorumkismile

evet kimse tavsiye etmiyo zaten oğlum söz konusu olmasa hiç düşünmem ama bilirsiniz anneler hep çocukları daha iyi olsun ister.servis için çok uzak canım birde oğlum küçük 1 e gidecek güvenememki

cnm olmazsa oglunu sen götürürsün okula tabi calismiyosan:/
yani karar senin ama bunca yil beraber yasamamissiniz simdi zor olur

eğer 3 4 ay sonra kesin evinize geççekseniz 3 4 aylığına katlanabilirsiniz..
ama bence bi kere yanına girdinizmi biraz zor olur ayrılmak...

Hafta içi oğlunu gönder
Hafta sonu siz gidin yada oğlun gelsin 3-4 ay idare edin
Durduk yere kimseyle burun buruna oturup kötü olmaya gerek yok
Ev ev üstünde olmuyor
Bunu bu forumda defalarca okuduk

Hafta içi oğlunu gönder
Hafta sonu siz gidin yada oğlun gelsin 3-4 ay idare edin
Durduk yere kimseyle burun buruna oturup kötü olmaya gerek yok
Ev ev üstünde olmuyor
Bunu bu forumda defalarca okuduk

Hem sonra aynı apartmanda oturunca birbirinizin yüzüne bakacak haliniz kalmaz. Sahrud72 bacım nasılsın?Eşin nasıl? Senin sağlığın nasıl? Kendine dkkat et tamam mı?

valla işin zor surup dururken ağzının tadını bozma .........bu işin sonu herzaman belli ben nolursa olsun çadırda kalır gene kayınvalideme taşınmam evim bile olmasa ...........

cnm 3 4a ay dersin
ama sonrasında kira filan derdi yok diye sürekli yanlarında isterler
çıkmak istediğini sölersen de bizi sevmiyor duygusuna filan kaplırsın o yüzden baştan kabul etme

Canım eşyalarını falan ne yapacaksın peki bilmiyorumkismile

Bence en mantıklısı oğlunu servise ver. ılk zamanlar gider gelirsin olmadı, sonra alışır. 3-4 ay nasılsa.

eşyaları depo gibi bi yer var oraya koyarız diyo eşim
eşim çok istiyo herşeye çözüm buluyor yani

eşyaları depo gibi bi yer var oraya koyarız diyo eşim
eşim çok istiyo herşeye çözüm buluyor yani

Bugün 3-4 ay idare etmek için çözümler bulan eşinin
Yarın tamamen yerleşmek için çözümler bulmayacağından eminmisin
Erkekler için bi yanında anası bi yanında karısı oldu mu
Gözleri başka şey görmüyor bazen
Bide bedava ev ayrıca kira geliri tatlı gelirse
Özel hayat istiyorum diye konu açmak zorunda kalmazsın inşallah

valla ben şayet oturursam 3-4 ay naparım diye düşünüyorum.rahat edebilirmiyiz evimizdeki gibi diye
sürekli oturmayıysa hayal bile edemiyorum.sonuçta bunca yıl ayrıydım serbestliğe alışkınım.aslında kayınvalidemgilde yalnızlığa alışkın kafası götürmez kalabalığı sürekli istiyceklerinin sanmıyorum ama bu sürede nasıl olur bilmiyorum

neden birkaç ay durmak zorundasın ki kiracıyla konuşun şu tarihte çıkarmısın biz okul dolayısıyla buraya gelmek siyiyoruz deyin. kiracının dahada işine gelir yazdan ev bulur çıkar. aynı evde durusan yüz bulur kaynanan aynı binadada olsan yüz verme fazla yoksa seni hiçmetçi gibi kullanır valla dikkatli ol

kızlar bütün konularda ben dahil hepimiz aman ha sakın ha diyoruz kaynanadan korkuyoruz :)) nedirbu gelinlerin çektiği yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…