Sizce kaynima kredi cekmelimiyiz

Evet diyerek kotu olacaginiza hayir diyerek kotu olun.bizde cektik,biz odedik.simdi gorusmuyoruz.kesinlikle cekmeyin!

Yazdıklarınıza istinaden söylüyorum krediyi çekerseniz borç olarak değil hibe olarak vereceksiniz belli. oderiz sıkıntı olmaz diyorsanız çekin tabi.

yinede kusura bakma aptallık sende işim yok birde ödicem krediyi... neyse kendi bilcegin iş
Kız yuva yıkmak eşten ayrilmak ki sevdgne inanıyorum . .Öyle kolay mı. para bisekulde ödenir . huzur olsun.. yere göğe sigdiramaz beni . Hoş herkes yapar dicen de . Ne bilim paralı mutsuz olmaktansa borcsuz huzurla gecti 2 sene kaldı son sene . 36 aya bolmustuk

seni calıstırıp odetıyor gunaydın

Bencede çekmeyin,
1 koşulda birilerine borç verilebilir, geçiniyorsundur sıkıntın yoktur kenardada fazladan paran vardır.
aksi halde kimseye borç verilmez.
Bizde kaynımın işleri hep aksi gittiği için maddi sıkıntılar yaşadılar hep istediler elimizden avucumunzdan alıp durdular.
Hep yardımcı olmaya çalıştık.
Şuan toparlandılar yaklaşık bir yıldır bizi aramıyorlar bile :)Hani belki borç diye aldıklarını öderler
Hoş biz aramalarını istemiyoruz da .. Allah yakın bize uzak olsunlar...

aynı sizin gibi o kayınpederin evinde kira bile ödemeyiyor, biz kiradayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…