- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
bu riske girmeye değer mi peki?Bence krediyi çekin ve bekleyip görün bu hem onların hem kendinizin sınavı olacaktır eğer ki onlar ödeme yapamazlarsa çok şeyleri yitirecekler güveni,kardeşliği
bir daha da asla para konularına onlar için fedakarlıkta bulunmayacaksınız ,
ama öderlerse zamanı gelice sizde onlardan kötü zaman için borç isteyebileceksiniz , düşmez kalkmaz bir allah
hayir demeyi ogrenin bence, size yardim etmeyen insanlara kendi hayatinzi erteleyerek kredi mi cekeceksiniz. esiniz ben araba alacam cekemem desin, yoksa aile drami ortaya cikar, esinizle araniz bozulur bir sure sonra, ya cektigi krediyi soze odetrse, gitsin kendi ceksin,Kizlar biz bursadan ankaraya tasindik 2 ay once esimin isi dolayisiyla daha iyi bi is icin geldik.. esim abileriyle normalde cok samimi degildir mesafelilerdir 2 senelik evliligimizde bize ne maddi ne manevi cok destekleri olmamiistir kaynanamlarin ust katinda oturuyo 2 kaynimda biz kiradayiz. Buyuk abisi esimi buraya tasindigimizdan beri en basiti naptiniz diye falanda aramadi cok kotu insanda degiller gidip gelirdik birbirimize tabiki ama cok destekci degiller birbirlerine kisacasi. Bugun esimi aramis zor durumdayim bana kredi cekermisin diye 10 15 bin tl kadar. Kendi isini yapiyo esimde bisey diyememis bankaya soruyim demis eve geldi bana anlatti bende etme diyemedim ama napicaz hic bilemiorum evdekilerin haberi yok demis bizde araba icin kredi cekmeyi dusunuyoduk 2 3 ay bekle araba icin demis siz olsaniz napardiniz ben kisaca anlattim simdiden cevaplariniz icin cok tesekur ederim.
esim abileriyle normalde cok samimi degildir mesafelilerdir 2 senelik evliligimizde bize ne maddi ne manevi cok destekleri olmamiistir
Buyuk abisi esimi buraya tasindigimizdan beri en basiti naptiniz diye falanda aramadi cok kotu insanda degiller gidip gelirdik birbirimize tabiki ama cok destekci degiller birbirlerine kisacasi. Bugun esimi aramis zor durumdayim bana kredi cekermisin diye 10 15 bin tl kadar.
yinede kusura bakma aptallık sende işim yok birde ödicem krediyi... neyse kendi bilcegin işÇok pişman oldu . şimdi sildi abisini falan. baristign gün bosarim seni dedim de . hayrlisi
Cektirmeyin o kadar. 15 bin liranin borcunu size odetir.Kizlar biz bursadan ankaraya tasindik 2 ay once esimin isi dolayisiyla daha iyi bi is icin geldik.. esim abileriyle normalde cok samimi degildir mesafelilerdir 2 senelik evliligimizde bize ne maddi ne manevi cok destekleri olmamiistir kaynanamlarin ust katinda oturuyo 2 kaynimda biz kiradayiz. Buyuk abisi esimi buraya tasindigimizdan beri en basiti naptiniz diye falanda aramadi cok kotu insanda degiller gidip gelirdik birbirimize tabiki ama cok destekci degiller birbirlerine kisacasi. Bugun esimi aramis zor durumdayim bana kredi cekermisin diye 10 15 bin tl kadar. Kendi isini yapiyo esimde bisey diyememis bankaya soruyim demis eve geldi bana anlatti bende etme diyemedim ama napicaz hic bilemiorum evdekilerin haberi yok demis bizde araba icin kredi cekmeyi dusunuyoduk 2 3 ay bekle araba icin demis siz olsaniz napardiniz ben kisaca anlattim simdiden cevaplariniz icin cok tesekur ederim.
Kesinlikle katılıyorum vermese daha az kötü olacak hatta, şimdi tek seferde hayır deyip kestirip atmak varken eğer krediyi çekerse her ödeme dönemi kavga gürültü eksik olmayacak.Malım seni verip mi kötü olayım ?
Vermeyip mi ?
sorusuna cevabım ;
vermeyip ✔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?