Sizce kaynima kredi cekmelimiyiz

Kendi çekmiyor,ailesinin haberi yok muhtemelen ya odeyemecek durumda yada iddia kumar yada böyle gizli tutması gereken bisey için alacak gibi duruyor o yüzden çekmeyi bence.

Ne çekin ne de verin.. Belki öderler, öyle düşündüğünüz gibi yamuk yapmazlar ama hep isterler. Bi kere yüz bulurlarsa onların isteklerinden kendi işlerinizi erteler durursunuz

abladamda cekti kaynina sonra kendi odedi vermeseydin demis

Kesinlikle kredi çekmeyin. Akraba ile para alışverişi dahil hiç bir alışvetişe girmeyin. Benim nacizane fikrim karar sizin

bu riske girmeye değer mi peki?

Kısa ve net Hayır çekmeyin. Gerekirse bankaya borcum var onaylanmadı desin eşiniz.

İnşallah çekmezsiniz.ben böyle olayların düzgün bitenini görmedim hiç

hayir demeyi ogrenin bence, size yardim etmeyen insanlara kendi hayatinzi erteleyerek kredi mi cekeceksiniz. esiniz ben araba alacam cekemem desin, yoksa aile drami ortaya cikar, esinizle araniz bozulur bir sure sonra, ya cektigi krediyi soze odetrse, gitsin kendi ceksin,

tabi ki çekmeyin.iyiyken kötü olursunuz. Ne demek sen araba için bekle benim kredimi çek demek, düpedüz bencillik. kaldı ki siz kiradasınız onlar kendi evinde.

sadece başlığa baktım ve hayır diyorum. içeriği okuyayım alta tekrar yazacağım

bacım okudum. kendi işini yapıyor bu bir. yeni evli insandan kredi isteyecek kadar nankör bu iki. araba alacaktık diyen ve ele karışmış kardeşine bekle diyecek kadar bencil bu üç.

muhtemelen bu para geri gelmeyecek. okuduktan sonra da diyorum ki çok paran yoksa çekme çünkü belli ki yok battım yok sattım derken ihale size kalacak.
allah herkese hayırlı geçim versin o ayrı konu.

eşin bankanın kendisine kredi vermediğini söylesin herhangi bir sebepten dolayı... araba kredisini de zaten sen çekecekmişsin mesela... ee abisi seni de kendisine kredi çekmen için zorlamasını isteyemez heralde. senin rızan olmadığını söylesin.

esim abileriyle normalde cok samimi degildir mesafelilerdir 2 senelik evliligimizde bize ne maddi ne manevi cok destekleri olmamiistir

Samimi değil, hiçbir yardımı da yok, aramaz sormaz, kredi çeker misin demek için yanaşıyor. Kesinlikle çekmem!

Ben kabul etmezdim şahsen. Hem size hiçbir yardımlarıda olmamış. Destek değil ama çok güzel köstek oluyor böyleleri sinir oluyorum

Cektirmeyin o kadar. 15 bin liranin borcunu size odetir.

Malım seni verip mi kötü olayım ?
Vermeyip mi ?
sorusuna cevabım ;
vermeyip ✔
Kesinlikle katılıyorum vermese daha az kötü olacak hatta, şimdi tek seferde hayır deyip kestirip atmak varken eğer krediyi çekerse her ödeme dönemi kavga gürültü eksik olmayacak.

Yorumları okumadım ama kaynım bize çekti, başka bir kredimiz de var paşa paşa ödüyoruz,eşim de kaynım istese ona da çekerdi...Aradaki ilişki çıkar ilişkisi ise her iki tarafında gün gelir çıkar için kapısını çalabilirsiniz?Ama tabi bizim ilişkimiz bu şekilde değil,karşılıksız yardımlar da yapılmıştır zamanında kaynıma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…