Sizce kaynima kredi cekmelimiyiz

Kardeşiyle arasında tutkun bir ilişki yoksa hiç riske girmeyin, benim kaynım da böyle, hep kıskanmış eşimi, kv anlatır,nişanimiza gelmedi mesela...neyse, şimdi bu durumdaki bi ilişkide karşı taraf diyo ki yaa ödemezsem en fazla ne olur: kardeşimle kötü olurum, amaaaaan çok mu lazım zaten çokta tutkun değiliz diyo, sen kalakalıyosun öyle

Bu soruyu duymamış olalım tabi ki de kredi çekip vermeyin al biz yiyemedik sen ye der gibi.

Yalnız değilmişiz bizimki de öyle. Kocam 2017 için zam aldı kayınvalide diyo ki söylemeyin ona kan beynime çıkıyo.

çekmeyin
işi düşünce arayan
arada ne yaptınız yardım edilecek birşey var mı demeden para için arayana yardım etmeyin
ayrıca hem kendi işi evi kira değil
adam bu halde 10 000 TL ye muhtaç olduysa ödeyemez

siz kiradasınız
eşiniz yeni taşındık eksiklerimizi daha tamamlayamadık kusura bakam desin
10 000 TL yi diğer yanındaki kardeşinden yada babasından istesin
siz karışmayın

Cekmeyin kim olursa olsun kendi gecim dertlerinizde olucak sonucta cok ilgili olsalarmis olabilirdi..

Çekmeyin ne zaman geri öder ne belli, ayrıca araba almayı niye erteleyesiniz ki..eşin hayır diyemiyorsa seni öne sürsün eşim istemiyor desin. Ayrıca tam tersi siz onlardan isteseniz eltin ayy olur hemen çekelim sekerimlere verelim dermiydi?

10 -15 bin çok büyük rakam değil . fakat abisi borcuna sadık mıdır. eşinize borç kalır ise ödeyebilme durumu var mı aylık olarak .

siz kredi çekceksiniz abisi aylık taksitleri ödeyecek anladığm kadarıyla değil mi

ben de kredi ödüyorum kendim için çektiğim kredi için bile pişmanlıklarım var borcumu ödeyebilecekmiyim ne olacağım ekonominin durumu malum vs iken siz abisi her ay ödeme yapacak mı diye daha da beter strese gireceksiniz ..nakitiniz varsa yardım edin ama krediye bulaşmayın arkadaşım

sakın çekmeyim. Ben şuan ara verdim ama bankacıyım. kendisi cekemiyorsa bu demektir ki, ödeyemeyeceği ya da borcuna sadık olmadığı belgelenmiş. bir de uyanık size akıl veriyor. araba için şu kadar bekleyin diye. bu tip durumlara düşmemek için az ya da cok borclanin, yatırım yapın. soran olursa borcum var kusura bakma yardımcı olamayacağım dersiniz.

2 3 ay bekleyin araba için demis. Bir daha kredi çekmek için banka size onay verecek mi üzerinize borç varken? Bizim kredi borcumuz var deyin sıyrılın işin içinden. yada eşin eşimin onayı yok deyip topu size atsın kötü gelin olun

Kesinlikle yapmayın ben yaptım şimdi ben ödüyorum binbir zorlukla kardes bile olsa çekilmemesi lazım. Alırken iyi hoslar vermeye gelince kimsenin umrunda olmuyor maalesef. Hayatımda bu kadar zor bi duruma dusmemistim. Kesinlikle çekmeyin derim ben.

asla bu hataya düşme aman kotu olmayayım aman birisi benden bilmesin ya kardeşi benım kardesım olsa falan diye düşünmeyin ben kendi babama kardeşime bile çektirmiyorum.
Sakın bu hataya dusme ılerıde cok pısman olursun suan kavga et sımdı hırcınlık yap cunku dıger turlu aylarca yıllarca o kredı yuzunden huzursuz olacaksın....

adamın evi var arabası var
kendi kredi çekemiyorsa
ödeyecek gücü yoktur
birde siz kredi çektikten sonra borç bitmeden kredi çekseniz kredi faiziniz çok olur

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…