- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Çok pişman oldu . şimdi sildi abisini falan. baristign gün bosarim seni dedim de . hayrlisi
Yalnız değilmişiz bizimki de öyle. Kocam 2017 için zam aldı kayınvalide diyo ki söylemeyin ona kan beynime çıkıyo.Kardeşiyle arasında tutkun bir ilişki yoksa hiç riske girmeyin, benim kaynım da böyle, hep kıskanmış eşimi, kv anlatır,nişanimiza gelmedi mesela...neyse, şimdi bu durumdaki bi ilişkide karşı taraf diyo ki yaa ödemezsem en fazla ne olur: kardeşimle kötü olurum, amaaaaan çok mu lazım zaten çokta tutkun değiliz diyo, sen kalakalıyosun öyle
HaklisnSilse ne olur borç ödüyorsun yıllardır
10 -15 bin çok büyük rakam değil . fakat abisi borcuna sadık mıdır. eşinize borç kalır ise ödeyebilme durumu var mı aylık olarak .Kizlar biz bursadan ankaraya tasindik 2 ay once esimin isi dolayisiyla daha iyi bi is icin geldik.. esim abileriyle normalde cok samimi degildir mesafelilerdir 2 senelik evliligimizde bize ne maddi ne manevi cok destekleri olmamiistir kaynanamlarin ust katinda oturuyo 2 kaynimda biz kiradayiz. Buyuk abisi esimi buraya tasindigimizdan beri en basiti naptiniz diye falanda aramadi cok kotu insanda degiller gidip gelirdik birbirimize tabiki ama cok destekci degiller birbirlerine kisacasi. Bugun esimi aramis zor durumdayim bana kredi cekermisin diye 10 15 bin tl kadar. Kendi isini yapiyo esimde bisey diyememis bankaya soruyim demis eve geldi bana anlatti bende etme diyemedim ama napicaz hic bilemiorum evdekilerin haberi yok demis bizde araba icin kredi cekmeyi dusunuyoduk 2 3 ay bekle araba icin demis siz olsaniz napardiniz ben kisaca anlattim simdiden cevaplariniz icin cok tesekur ederim.
Kizlar biz bursadan ankaraya tasindik 2 ay once esimin isi dolayisiyla daha iyi bi is icin geldik.. esim abileriyle normalde cok samimi degildir mesafelilerdir 2 senelik evliligimizde bize ne maddi ne manevi cok destekleri olmamiistir kaynanamlarin ust katinda oturuyo 2 kaynimda biz kiradayiz. Buyuk abisi esimi buraya tasindigimizdan beri en basiti naptiniz diye falanda aramadi cok kotu insanda degiller gidip gelirdik birbirimize tabiki ama cok destekci degiller birbirlerine kisacasi. Bugun esimi aramis zor durumdayim bana kredi cekermisin diye 10 15 bin tl kadar. Kendi isini yapiyo esimde bisey diyememis bankaya soruyim demis eve geldi bana anlatti bende etme diyemedim ama napicaz hic bilemiorum evdekilerin haberi yok demis bizde araba icin kredi cekmeyi dusunuyoduk 2 3 ay bekle araba icin demis siz olsaniz napardiniz ben kisaca anlattim simdiden cevaplariniz icin cok tesekur ederim.
Cok dogru soyluyosunuz ama icim hic rahat etmiyo vicdan azabi duyuyo gibiyim ya cekmemek tabiki mantikli olan 2 sene once ablamlar icin cekmistik ama onlar toplu odeyip kapattilar ve maasli insanlar yani simdi esime cekme derken kendimi suclu hissediyorum aslinda hissetmemem lazim cunku ablamlar bizim hep yanimizda oldu abisinin 2 tane cocugu var esim en cokta onlari dusunuyo ama bende merak etme onlarin altkatinda dededi babannesi ustkatinda amcasi var onlara bisey olmaz dedim ama senin cebinde 5 kurus kalmadiginda isteyecek kimsen yok dedim oda tmm yarn arayip soylerim dedi artik ama sirf ben cekme diyorum diye ona kalsa cekecek benim saf duygusal kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?