Sizce kendime pay çıkartmalımıyım

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Herkese merhaba çok aklıma takılıyor sevgilim 4 kardeş sevgilimin 1 ablası 1 abisi ve 1 tanede erkek kardeşi var geçen konu açıldı abisi ve erkek kardeşiyle konuşmuyormuş önceden konuşuyordum şimdi konuşmuyorum diyor ama ablasıyla konuşuyor daha öncede babamla tartışmalıyım demişti sizce ben bu kişiyle evlenirsem banada kötü davranır mı benide bırakır mı böyle birinin karakteri hakkında nd düşünmeliyim bizde daha yeni tanışıyoruz ztn ama bana ailesiyle sorunlarının olması sanki banada ilerde iyi davranmıcakmış gibi geliyo haksız mıyım

Konuşmama sebebi neymiş acaba

Bilemeyiz. Belki de aralarinda bilmediğiniz bir şey oldu. Siz yine de aranızı sıcak tutmaya bakın. Bunlar tehlikeli olabiliyor.

Ailesiyle sorunları olması onu problemli biri yapmaz. Belki karşı taraftadır problem. Bunu da biz bilemeyiz sevgiline sormalısın sebepleri. Yeni tanıştığın biriyle de Hemen evlilik hayalleri kurmamalısın bence.

Herkese merhaba çok aklıma takılıyor sevgilim 4 kardeş sevgilimin 1 ablası 1 abisi ve 1 tanede erkek kardeşi var geçen konu açıldı abisi ve erkek kardeşiyle konuşmuyormuş önceden konuşuyordum şimdi konuşmuyorum diyor ama ablasıyla konuşuyor daha öncede babamla tartışmalıyım demişti sizce ben bu kişiyle evlenirsem banada kötü davranır mı benide bırakır mı böyle birinin karakteri hakkında nd düşünmeliyim bizde daha yeni tanışıyoruz ztn ama bana ailesiyle sorunlarının olması sanki banada ilerde iyi davranmıcakmış gibi geliyo haksız mıyım
Yeni tanıştığıniz her insanla evlilik hayallerimi kuruyorsunuz?
Bu ülkedeki kadınların evliliğe yükledikleri bu gerekliymiş bu başarıymış hissi nereye kadar ya ?
Kendi hisleriniz yerine onum kime nasi davrandigi ile ilgili olmanızda zaten hic bir şey demiyorum

Kızlar çok önemli benim için başka fikri olan
Yeni tanıştığıniz her insanla evlilik hayallerimi kuruyorsunuz?
Bu ülkedeki kadınların evliliğe yükledikleri bu gerekliymiş bu başarıymış hissi nereye kadar ya ?
Kendi hisleriniz yerine onum kime nasi davrandigi ile ilgili olmanızda zaten hic bir şey demiyorum
benim hislerim bir şeyi değiştirmiyo sadece ben mutsuz olmaktan korkuyorum

Bak kardeşleriyle arasının kotu olması bı derece insanı düşündürür biriyle tamam da ikisiyle birden niye ha belki haklıdır bilemeyiz gelelim asıl meseleye sen bu yüzden uzulecegınden korkma bence asıl korkman gereken evlilik sitesinden evlınır mı bu nasıl bir evlenme merakıdır sırf evlenmek için mı evlenıyorsunuz aileniz haberdar mı bu durumdan

Back
X