sizce kim hakli erkek mi kiz mi?

İkisi de sacmalamis. Erkegin fazlası zarar lafı daha saçma ama

Kız haklı değil, erkek haksız.

Sevgilin böyle saçma saçma triplere giriyorsa he he, evet, aynen öyle der geçersin, niye felsefe yapıyorsun.

Kız haklı değil, erkek haksız.

Sevgilin böyle saçma saçma triplere giriyorsa he he, evet, aynen öyle der geçersin, niye felsefe yapıyorsun.
Benim sevgilim degil. Arkadasim bu konu uzerinde tartismis sevgilisiyle, kizin sinir oldugu sey aybi dakkada celiskili konusmasi once baska soyleyip sonra baska konusmasi

Trip atacak konu bulamadığı için saçmalamış arkadaşınız. Sevgilisi ise saçma cevap karşısında ne diyeceğini bilememiş. Ve o da saçmalamış. Saçma sapan bir ilişki.
Seni çok seviyorum.
Çok mu?

Kavga edecek ne var şu muhabbette? Seni seviyorum desen niye çok niye az, demese niye demedi? Kız öyle sorgulayınca çocuk da saçmalamış. Ergenlikte bile böyle muhabbetler dönmüyor, bırakın sözcüklere fazla anlam yüklemeyi. Adam söylemekten ziyade davranışlarıyla belli ediyorsa, mutlu ediyorsa takılmasın her şeye.

Bune ya. Garip bir konuşma gerçekten. Erkek haklı üstte belirtilen yorumlar zaten açıklamış.

Çocuk bu kızdan kaçarak uzaklaşmalı. bu ne ya trip atacak başka bişey bulamamış mı?

haksız ..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…