- 6 Şubat 2019
- 30
- 8
- 1
- 38
- Konu Sahibi aysenur87_
-
Haklısınız yaptığım doğru değil her nolursa olsunEşinizden özür dileyin bence... Ancak arada bir kendisi sorabilir evde bir ihtiyacı olup olmadığını annesinin.
o kadar yorum yazıldı hala saçmalıyorsunuz.niye o zaman kayınpederinizin evinde oturuyorsunuz çıkın kiraya.hem kaynananız sizden bulgur limon soğan istemeye de gelemez.ay çok sinir oldum.aç gözlü ve cimrinin kim olduğu gayet anlaşılıyorHerşey ne kadar pahalandı haberiniz var mı
Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Kusura bakmayın da bu farkedilmeyecek bir durum değil.Koskoca kadınım fake konu açacak değilim saçmalamadım kendimde farkemetdiğm kusur varsa görmek istedim
İnşallah ne ailemin ne benim sizin gibi gelinimiz olmazEv kayınpederimin
yuh. bunu görmemiştim.Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Yani şöyle yaşlıysa ve arada istiosa sıkıntı yok.Ama her gün istiosa tabiki insanın gözüne batabilir.Kendi ailemizde istese her gün bizi market gibi görse gözümüze batar arkadaşlar.Ama arada bir istiosa hiç sıkıntı deil.Arada istediğinde laf ettiyseniz eşiniz haklı.Ama her gün istediyse siz haklısınız.Arkadaşlar enflasyon almış başını gidio hiç bir şeyin yanına varılmıyor.Sonuçta herkes kendine göre yapıo alışverişini.Ama diorum ya arada bir istiosa sevaba bile giriosum canım.Ama bu kadar bunaldınıza göre arada bir değil bence .Eşiniz sinirlenir aaa canım evet ya demesini beklemeyin zaten.Tabiki kavga eder.hatta çoğu siz haklı olsanız dahi sizin yanınızda olmaz.Abarttığı zaman yok dersiniz bidaha geldinde yol dersiniz anlar sizi.Abartıosa tabi abartmıosa arada bir istiosa diorum ya çok ayıp etmişsiniz.Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Çok zekisiniz diğerleri gibi beni yargılamadınız teşekkür ederim kendimi market gibi hissettiğim için tepki verdimYani şöyle yaşlıysa ve arada istiosa sıkıntı yok.Ama her gün istiosa tabiki insanın gözüne batabilir.Kendi ailemizde istese her gün bizi market gibi görse gözümüze batar arkadaşlar.Ama arada bir istiosa hiç sıkıntı deil.Arada istediğinde laf ettiyseniz eşiniz haklı.Ama her gün istediyse siz haklısınız.Arkadaşlar enflasyon almış başını gidio hiç bir şeyin yanına varılmıyor.Sonuçta herkes kendine göre yapıo alışverişini.Ama diorum ya arada bir istiosa sevaba bile giriosum canım.Ama bu kadar bunaldınıza göre arada bir değil bence .Eşiniz sinirlenir aaa canım evet ya demesini beklemeyin zaten.Tabiki kavga eder.hatta çoğu siz haklı olsanız dahi sizin yanınızda olmaz.Abarttığı zaman yok dersiniz bidaha geldinde yol dersiniz anlar sizi.Abartıosa tabi abartmıosa arada bir istiosa diorum ya çok ayıp etmişsiniz.
Yani şöyle yaşlıysa ve arada istiosa sıkıntı yok.Ama her gün istiosa tabiki insanın gözüne batabilir.Kendi ailemizde istese her gün bizi market gibi görse gözümüze batar arkadaşlar.Ama arada bir istiosa hiç sıkıntı deil.Arada istediğinde laf ettiyseniz eşiniz haklı.Ama her gün istediyse siz haklısınız.Arkadaşlar enflasyon almış başını gidio hiç bir şeyin yanına varılmıyor.Sonuçta herkes kendine göre yapıo alışverişini.Ama diorum ya arada bir istiosa sevaba bile giriosum canım.Ama bu kadar bunaldınıza göre arada bir değil bence .Eşiniz sinirlenir aaa canım evet ya demesini beklemeyin zaten.Tabiki kavga eder.hatta çoğu siz haklı olsanız dahi sizin yanınızda olmaz.Abarttığı zaman yok dersiniz bidaha geldinde yol dersiniz anlar sizi.Abartıosa tabi abartmıosa arada bir istiosa diorum ya çok ayıp etmişsiniz.
Boşversenize, arkadaşlar yarın öbür gün kendilerininde evlatlarının,gelinlerinin olacağını unutuyorlar :)Her gün istesin. Market gibi kullansın. Ne olacak. Evladının evi evladının kazancı.
Komşu komşunun kulune muhtaçtir lafi varken o bir de anne. Şapkanızı önünüze koyma zamaniniz gelmiş.
Evet hayat pahalı ama kira verseydi daha pahalı olacaktıYani şöyle yaşlıysa ve arada istiosa sıkıntı yok.Ama her gün istiosa tabiki insanın gözüne batabilir.Kendi ailemizde istese her gün bizi market gibi görse gözümüze batar arkadaşlar.Ama arada bir istiosa hiç sıkıntı deil.Arada istediğinde laf ettiyseniz eşiniz haklı.Ama her gün istediyse siz haklısınız.Arkadaşlar enflasyon almış başını gidio hiç bir şeyin yanına varılmıyor.Sonuçta herkes kendine göre yapıo alışverişini.Ama diorum ya arada bir istiosa sevaba bile giriosum canım.Ama bu kadar bunaldınıza göre arada bir değil bence .Eşiniz sinirlenir aaa canım evet ya demesini beklemeyin zaten.Tabiki kavga eder.hatta çoğu siz haklı olsanız dahi sizin yanınızda olmaz.Abarttığı zaman yok dersiniz bidaha geldinde yol dersiniz anlar sizi.Abartıosa tabi abartmıosa arada bir istiosa diorum ya çok ayıp etmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?