sizce kim haklı?

ben bunu eşinize nasıl söylediğinizi gözümde canlandıramadım.

hayatım yeter artık, annen bizi market gibi kullanıyor. kapı çalıyor soğan istedi bugün. 3 gün öncede limon istemişti. ayıp denen bir şey var. market yakın. karmış kışmış, 50-60 yaşında kadınmış beni bağlamaz. eli ayagı tutuyor, markete gitsin.
mi dediniz mesela?

şaka gibi gerçekten. cimrilikte zirvesiniz.

Herşey ne kadar pahalandı haberiniz var mı
o kadar yorum yazıldı hala saçmalıyorsunuz.niye o zaman kayınpederinizin evinde oturuyorsunuz çıkın kiraya.hem kaynananız sizden bulgur limon soğan istemeye de gelemez.ay çok sinir oldum.aç gözlü ve cimrinin kim olduğu gayet anlaşılıyor

Çok ayıp etmişsiniz ben alt komşuma bile veriyorum oda çok sık gelir asla boş cevirmem varsa ve görüyoruz ki insanlık ölmüş

Koskoca kadınım fake konu açacak değilim saçmalamadım kendimde farkemetdiğm kusur varsa görmek istedim
Kusura bakmayın da bu farkedilmeyecek bir durum değil.
Bazen insanın istemeden,ağzından yanlış bir söz çıkar veya sinirle kötü bir şey söyler,ama o anlıktır.
Burda konu çok başka.
Sizin maddeye,paraya yüklediğiniz anlam ve bakış açınız çok sıkıntılı ve bence bu bir kişilik meselesi.
Kv'deme kızdım, eşimle kavga ettim değil yani.
Çok etraflı ve ciddi bir özeleştiri yapmanızda fayda var.
Sizinle aynı durumda olsam yani eş ailesinin evinde,kira vermeden otursam böyle bir şey için bırakın kocamla tartışmayı,aklımdan geçirmeye utanırım.

Bence geri adım atma
Ayrı eve cıkmak için kocanı ikna et. Sen cimri ve ac gözlü bi insan olmadıgın için evlerinde bedavaya oturmuyosundur, kirasını çatır çutur veriyorsundur. Ayrı eve cık sogandan yırtarsın. O da artık aldıgı kirayla idare eder
Sen ayrı eve çık valla bak hem de bir an önce

Ne zaman anneme gitsek yemek yediğimiz için eşim ara sıra annemin alışverişini yapar ve parasını da öder. Ayni şekilde onun ailesine de yaparız. Aile arası bulgurun, soğanın lafı olmamalı. Yani bu çok küçük hesaplar. Esinize hak verdim

Ev kayınpederimin
İnşallah ne ailemin ne benim sizin gibi gelinimiz olmaz
İşte bu hayatta böyle maalesef...büyüt yetiştir, ev ver,ılımlı geçimli bir Kayınvalide ol gelinin böyle aç gözlü desin
Keşke kötüler kötülere düşse

Çok merak ediyorum aynı şeyi yapan anneniz olsaydı da aynı şekilde düşünürmüydünüz? Yada eşiniz hayatım yeter artık annen gelip bulgur soğan vs.istemesin deseydi ? Sen kalk 9 ay karnında taşı büyüt evini al kur oturt sonra karısı arada bir bulgur soğan istediğin için laf etsin.Bunun için şikayet etmeye utanırdım herhalde ben.Anne bu anne.Unuttunuz sanırım.Ha bide kadının kendi evinde oturduğunuzu da hatırlatmak isterim :) Gün gelir devran döner derler yarın öbür gün evladınızın eşi size aynı şeyi yapınca nankörlük dersiniz adına ama değil mi ?

Yani şöyle yaşlıysa ve arada istiosa sıkıntı yok.Ama her gün istiosa tabiki insanın gözüne batabilir.Kendi ailemizde istese her gün bizi market gibi görse gözümüze batar arkadaşlar.Ama arada bir istiosa hiç sıkıntı deil.Arada istediğinde laf ettiyseniz eşiniz haklı.Ama her gün istediyse siz haklısınız.Arkadaşlar enflasyon almış başını gidio hiç bir şeyin yanına varılmıyor.Sonuçta herkes kendine göre yapıo alışverişini.Ama diorum ya arada bir istiosa sevaba bile giriosum canım.Ama bu kadar bunaldınıza göre arada bir değil bence .Eşiniz sinirlenir aaa canım evet ya demesini beklemeyin zaten.Tabiki kavga eder.hatta çoğu siz haklı olsanız dahi sizin yanınızda olmaz.Abarttığı zaman yok dersiniz bidaha geldinde yol dersiniz anlar sizi.Abartıosa tabi abartmıosa arada bir istiosa diorum ya çok ayıp etmişsiniz.

Çok zekisiniz diğerleri gibi beni yargılamadınız teşekkür ederim kendimi market gibi hissettiğim için tepki verdim

Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Yeri geliyor en ufacık ihtiyaç için komşuya başvuruluyor kaldı ki o sizin eşinizin annesi. Arada bir demişsiniz, bu tür şeylerin lafı olmamalı diye düşünüyorum.

Her gün istesin. Market gibi kullansın. Ne olacak. Evladının evi evladının kazancı.

Komşu komşunun kulune muhtaçtir lafi varken o bir de anne. Şapkanızı önünüze koyma zamaniniz gelmiş.

Her gün istesin. Market gibi kullansın. Ne olacak. Evladının evi evladının kazancı.

Komşu komşunun kulune muhtaçtir lafi varken o bir de anne. Şapkanızı önünüze koyma zamaniniz gelmiş.
Boşversenize, arkadaşlar yarın öbür gün kendilerininde evlatlarının,gelinlerinin olacağını unutuyorlar :)

Evet hayat pahalı ama kira verseydi daha pahalı olacaktı
Kadınlar kulübünden anladığım yiyip içip kendime yaşayacağım kimseye bırakmıcam

Arada bir oluyor ve siz bunu dile getiriyorsanız ayıp etmişsiniz.
Gerçi diğer türlü olup sürekli istiyorsa da bunu eşinize söylediğinizde yine aynı tepkiyi alırdınız.
Eğer ki durumunuz yerindeyse ve bu arada bir oluyorsa takılı kalmayın.
Sonucunda siz artık bir ailesiniz.
Takılı kalsanız bile bunu kendi içinizde yaşayın eşinize ya da başkasına dile getirdiğiniz takdirde yine hatalı siz olmuş olacaksınız.
Ama çok rahatsızlık duyuyorsanız o bir şey istediğinde bende de yok kalmadi gibi şeylerle geri çevirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…