- 15 Ocak 2014
- 5.986
- 5.198
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
İade etmek beni daha da zarara sokuyor tekrsr yollamak dan başka çare yok gibiAlicinin sucu yoksa ya parayi iade edin, yada paketi gönderin, baska secenek yok bence. Alicinin sucu varsa o zaman zararinizi da ödesin.
Dimi.. Gitti 500₺ o zaman inşallah bu kez ulaşır sağ salim.. Hamilesinz dua edin bana lütfenSize geçmiş olsun. Almadığım ürüne ben de kuruş vermezdim.
Yurt dışında işler biraz farklı ben yapıyorum takibiniNeden geri donuyor ki? Ben bir urun aldigim zaman takibini yaparim. Gerekirse defalarca arar, kargo subesine gider alirim.
Eger alicinin umursamazligi yuzunden geri donuyorsa siz haklisiniz.
Ama alicinin hicbir sucu yoksa o da hakli.
Inşallah başka benzer kötü bir durum yaşamazsınız.Dimi.. Gitti 500₺ o zaman inşallah bu kez ulaşır sağ salim.. Hamilesinz dua edin bana lütfen
Allah razı olsun teşekkür ederimInşallah başka benzer kötü bir durum yaşamazsınız.
Ben de yurt disindayim. Ulkeden ulkeye degisir tabi ama genelde eve geliyorlar, evde bulamazlarsa posta kutusuna mutlaka kagit birakiyorlar. Oyle geldim evde yoktun iade tarzi bir durum olmuyor.Yurt dışında işler biraz farklı ben yapıyorum takibini
alıcı gelmedi burda yok benim haberim olmadan iade olmuş diyip işin içinden çıkıyor maalesef
Hayır emin değilim gümrükten çıktıalıcının adreste olmadığı için ürünlerin şubeye geri dönüp beklemediğinden emin misiniz?
Hangi ülke acaba..Ben de yurt disindayim. Ulkeden ulkeye degisir tabi ama genelde eve geliyorlar, evde bulamazlarsa posta kutusuna mutlaka kagit birakiyorlar. Oyle geldim evde yoktun iade tarzi bir durum olmuyor.
Geri dönen kargolarda işin ucunu tutup gerçekten kimden kaynaklandığını çözüyorum bir şekilde eğer kargo cidden suçluysa şikayet oluşturuyorum + cebimden verip gönderiyorum müşteri her zaman haklıdır yapacak bir şey yok diyorum ama gerçekten kadın kasti almadıysa evdeydim kargo gelmedi tarzı bir şeyler söylüyorsa ve yalansa tekrar ürün göndermiyorum asla milyarlık bile alışveriş yapsa göndermem kapıda ödeme olduğu için ücret iadesi kısmına bir şey diyemeyeceğim şimdiMerhaba arkadaşlar,
Yurt dışına ürün gönderiyoruz. El emeği ürünler..
Maalesef hiç bir açıklama yapmadan ürünüm geri gelmiş.
Alıcının hiç bir suçu yok kargo şirketini suçluyor.
Nyse şimdi ürün bana gelmek üzere cezası tekrar yoklaması 500₺ gibi rakam çıkıyor. Alıcı ya paketi yolla ya paramı iade edin diyor. İade edemem ürünü geri yollasam 500₺ yarı yarıya karşılayalım benimde bir suçum yok diyorum kabul etmiyor. Kargo şirketi zaten asla oralı bile değil. Siz nasıl bir yol izlerdiniz..? Sizce kim haklı..
Luksemburg'dayim ben.. Ama Turkiye'den Almanya'ya zamaninda baya kargo yollamistim. Gumrukten cikinca eve teslim edemezlerse bile alicisi gidip alana kadar gunlerce subede bekleyen paketlerim olmustu. Orada da aliciyi adreste bulamadiklarinda kagit birakiyorlardi.Hangi ülke acaba..
Benimkinde
Gümrükten çıktı
Ertesi günde
Teslim edilemedi
Bir dakika sonra tekrar Yurt dışına sevk edildi yazıyor
1 günde kargo hemen geri gelir mi ki evde yoksa bile bekleme süresi vardır bence.Hangi ülke acaba..
Benimkinde
Gümrükten çıktı
Ertesi günde
Teslim edilemedi
Bir dakika sonra tekrar Yurt dışına sevk edildi yazıyor
Tekrar yollarsaniz sorun yok dedi.Alışverişte en sevmediğim durum para iadesi olmaması benim
Eğer alıcının suçu yoksa ve ürünü istemiyorsa parasını iade etmelisiniz bence
Kargo yi ödeyip yolladık ürünü1 günde kargo hemen geri gelir mi ki evde yoksa bile bekleme süresi vardır bence.
Kargo ücreti kime aitti birde ek vergi çıkmış olabilir mi .
Hadi 2.seferde geri dönerse ne olacak tekrar kargo şirketi sizden para isteyecek bence iyice emin olun kimden kaynaklı kargo şirketine mail atsanız dönüş olur belki yada sitelerinde canlı destek varsa oraya da sorun derim.Tekrar yollarsaniz sorun yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?