sizce kim haklı

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
arkadaşlar aslında dert değil ama kimin haklı olduğunu anlamak için paylaşmak istedim....şimdi benim eltim üst katta oturuyo bizde bi altta oturuyoruz...devamlı halısını balkondan aşağı çırpar...ee bizimde balkon devamlı açık olur üstelik oturma odamız tam..bütün tozu pisliği hep içer dolarrr.az öncede camları sildim balkonu yıkadım çamaşır astım tekrar çırptı ee bende ilk defa haklı olarak tepki gösterdim..sizce onun yaptığımı yanlış benim mi...bide siz olsanız nasıl tepki verirdinizz....üztelik hamileyim 7 aylık zaten işimi zor yapıyorumm...şu anda da sinirden her yanım kasıldı inanın kii...

lirik güzele katlıyorum..
apartman ve sitelerde halı silkelemek için belirli gün olur bunu konusun uygun bir gün secin ne silkeliyorsa silkelesin
hatta artık halı silekeme coğu erde kalktı ama neyse.... benim komsumda öyle herseyi silkeliyor en sonunda patladım..alınırsa alınsın kırılsa kırılsın..onların yaptığı ayıp..alat insan yaşadığının farkına varmalılar.

bizim apartmanımız kendimize ait acaba bizi insan yerine mi koymuyo ya yeni temizlediğim evin içi toz gübür doldu

hayir canim neden haksiz olasinki
tepki vermekte son derece haklisin
koca hali silkelenirmi asagisi daha yeni temizlenmisken..
tepki verdigin zaman o ne dedi?

işte ben sana topla dedim dedi bende ona aşağı indirip çırpmasını söylemiştim sonuçta camlarımda toz içinde kaldı

bence de haklısın sen tepki verince ne dedi çok merak ettim?
bi gün belirleyin o günlerde yapsın temizliğini oda artık halıyımı koltuğumu ne yi silkelerse silkelesin, hem sana bi haber vermeli madem ki üst katta çamaşırının olduğunu da görüyo valla ben olsam bende kızardımm...

işte ben sana topla dedim dedi bende ona aşağı indirip çırpmasını söylemiştim sonuçta camlarımda toz içinde kaldı

:84: :4: aaaa bide bu halinle boyna temizlik yapcan !!! oooldu canımm :20:

Ayıp etmiş...
Dün bizim üst komşu halısını yıkamış onu balkona asacakmış, bizimde çamaşırlar vardı balkonda, inip sordu "alabilir misiniz" diye, biz de aldık.
Olması gereken de bu şekildedir zaten..Bana gıcıklıktan yapmış gibi geldi, insan olan orda çamaşır asılı gördükten sonra birşey silkeler mi:57:

bu zamana kadar uyarmayıp iyi sabretmişsin ben olsam ilk yaptığında uyarır anlaşma yapardım

bence seni çekemio:))
arkadaşın sölediği gibi her defasında halısını tutar aşagıya atardım..
o dinlemiosa beni bende onu dinlemem..

bizim de bi ara böyle bir problemimiz vardı.Baktık işin içinden çıkılmıyor.haftada bir gün halı sirkeleme günü yaptık.Pazartesi günlerinin haricinde halı sirkelenmedi. Pazartesi halı günü olmasına rağmen üstteki alttakine mutlaka haber verirdi. pencerenizi kapatın diye.Sende eltine söyle . Evim toz içinde kalıyor de.Hergün halı sirkelenmezsen haftada bir gün belirle ona göre bana söyle de :)) :6:

çok haklısın canım.eltinin yaptığı çok ayıp o sana yardım edeceğine işini zorlaştırıyor.:20:
bu herkim olursa olsun ister komşu ister akraba.alt kattakini herzaman düşünmek lazım.çamaşırımı var kapısı penceresimi açık bi bakar önce insan.aynı dertten bende muzdaripim.çamaşırlarımın üstüne göz göre göre halılarını sallandırdı üst komşum.2 kere kapısına gittim.mecburmuyum canım, alıp çamaşırları tekrar yıkadım.:22:hayır bide özrü kabahatinden büyük.halıları temizmiş bişey olmazmış.:23: :15:

iyi etmissiniz, hakli sizsiniz tabiki.
onun ettigi dusuncesizlikten baska birsey degil, ustelik hamile olusunuzuda goz onunde tutmadan hareket etmis, size yardimci olmasi gerektigi yerde , isinizi dahada cogaltmis...
tepki vermekte cok ama cok haklisiniz, tekrarlamamasi icin ikazda bulunun

kendi yaptığını haklı göstermek için resmen saçmalamış madem temiz halıları nie sallandırıyo elektrikli süpürgeler maşşalah herşeyi çekio ben olsam çekerdim aşağı temiz olan halıları kirlensin:66:

aynen canım ya saçmaladı işte.sonuçta halı bu istediği kadar temiz olsun.tüy toz doluyor.bide çamaşırlarım bebek kıyafetleriydi aldım ve tekrar yıkadım.Allah tan taşıncaklar.dört gözle bekliyorum o günü.:53:

işte en sinir bozan olay bu üst kattakilerin saygısızlığı................
yıllardır hep 1.katta oturduğum için çok sık yaşadığım bir konu
hemen hemen hesinin direk açıklaması ayoooll pis değil ki
eee niye çıkarıyorsun silkeliyorsun dediğinde sen suçlu oluyorsun yine
hem saygısız hemde terbiyesiz olmuş oluyorlar farkında değiller
çözümü anlaması kıt insanlara anlatamadığım için onların yaptığını göstermekte buldum
çatıya çıkıp üstlerine bende en pis şeyleri silkeledim
birkaç kişi insanmış öğrendi yaptığının ayıp olduğunu
anlamayanada getirdim evime balkonumu ve camımı sildirttim
gelmeyenin balkonuma silkelediği çöpünü süpürüp kapısının önüne attım
bakın aklıma geldi yine çenem düştü çeken bilir derler
herkese birbirinin hakkına saygılı bir dünya diliyorum

Back
X