Sizce kırılmakta haksız mıyım?

lotuscicegii

🫡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
1.624
2.265
83
5 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum bu beş senede sayısını hatırlamadığım kadar kişinin doğumu, evliliii, sünneti, doğum günü bilmem nesi yapıldı. Hepsine katıldım. Hatta çoğunda hediyeyi benim almam istendi vakit ayırıp yaptım. Tabiiki isteyerek arkadaşlarımı severek yaptım. Ben iki ay önce oğlumu sünnet ettirdim geçen haftada mevlütünü yaptım. Ne mevlüte gelen oldu ne de hediyesini veren. Kimsenin beş lirasına ihtiyacımız yok yanlış anlaşılmasın ama kendimi çok değersiz hissettim. Kalbim çok kırıldı benim. Şimdi yarın başka birinin bilmem nesi var herkes toplanıp gidecek. Demekki isteyen gidebiliyor yapabiliyor. Benim oğluma da öteki ay toplayacaklarmış hediyesini aradan iki ay geçmiş en az 6 kişiye bambaşka şeyler için toplanmış ama biz fazla gelmişiz. Sizde haksız mıyım? Zamanında yapılmayınca ne değeri var ki? Ne o hediyeyi almak istiyorum ne de artık kimse için kılımı kıpırdatmak. Kalbimin bu kadar kırılacağını tahmin etmiyordum..

Çok haklısın

Beklenti ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığı da o kadar yüksek oluyor. İş yerinde arkadaşın doğum gününü kutlamıştım pasta ve hediye ile benim doğum günümü hatırlamadı bile
Sizde nasıl davranıldıysa öyle davranın.

Haklısınız tabii.Acaba cemiyetiniz herkesin tatilde olduğu bir döneme mi denk geldi de gelinmedi ? Yoksa ben olsam ben de alinirdim.
Hayır hepsinin bi mazereti vardır muhakkak ama kimse kusura bakma gelemedik demedi yakın oldupum kişi dedi öteki ay toplayacaklarmış diye

Özel bir ilgi beklememiştim herkese yapılan kadar vakit ayırılsa yeterdi

Size alınan hediyeyi alırken lafınızı esirgemeyin. Hatta çok yakın bir ilişkiniz varsa kırıldığınızı söyleyin. Ne bileyim açıklaması vardır illaki .

Değil iş yeri ben artık akrabalardan bile böyle beklentiyi gereksiz buluyorum. Yaptıklarınıza pişman olmayın, herkes kendi gönlünün ekmeğini yer.

Eğer bu durum canınızı sıktıysa siz de zamanı gelince gereğini yaparsınız. Canınız isterse dahil olursunuz ama ne yaparsanız yapın karşılık beklemeyin.

Ben hepsini değer verdiğim için isteyerek yaptım beş senede ilk defa benim bişeyim oldu ne hediyesinde ne başka şeyindeyim yanımda olunmamasına üzüldüm yalnız hissettim o kadar

Ben hepsini değer verdiğim için isteyerek yaptım beş senede ilk defa benim bişeyim oldu ne hediyesinde ne başka şeyindeyim yanımda olunmamasına üzüldüm yalnız hissettim o kadar
Aslında hepimiz yalnızız . Sadece bazılarının çıkarları uyuşuyor . Arkadaş gibi gözüküyor dışardan bakılınca . Üzme kendini. Herkese hak ettiği değeri verirsin bundan sonra.

Çok haklısınız

Evet aynı hafta diğer arkadaşında oğlu oldu onun hediyesi bir hafta sonra verildi aslında benim üzüldüğüm noktada bu herkesin herşeyine hemen koşuldu benimkinin üstünden aylar geçti. Sonuçta yeniden evlenemeyeceğim süreklide doğuramayacağıma göre benim içinde bu durum önemliydi sıra bana gelince önemsiz gibi görülmemeliydi bilmiyorum anlatabiliyor muyum anlatmak istediğimi

Aslında hepimiz yalnızız . Sadece bazılarının çıkarları uyuşuyor . Arkadaş gibi gözüküyor dışardan bakılınca . Üzme kendini. Herkese hak ettiği değeri verirsin bundan sonra.
Kesinlikle görmüş oldum artık. Kimse içim bende kılımı kıpırdatmam bundan sonra…

Gayet net anlatabiliyorsunuz. Sizin yerinizde olsam ben de böyle düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…