- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Ben henüz yeni evliyim ve eşimin annesi sürekli eşinden için x in çocuğu olduğunda ben bakacağım diyor. Kalabalık misafirlerin yanında bile böyle konuşuyor.
1.henüz öyle bir durum yok
2.olsa bile bana fotmaliteden teklif etmesi gerekmez mi
3.o x in değil ikimizin çocuğu olmayacak mı
4.Bu doğmamış çocuğa don bicmek degil midir.
Ayrıca insanların yanında bunları konuşması beni utandiriyor. Daha cocuk dusunmezlerde iste seneye filan diyor ki ben kendisiyle böyle bir konuyu konuşmadım bile.
Bir de geçen gün esim kv ben yemek yiyorduk. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama kv bana dedi ki çocuğunuz sana çekerse sessiz olur. Sonra konuşmaya devam edildi birkaç dk sonra da sessiz çocuk neye yarar çocuk dediğin yaramazlık yapacak hareketli olacak dedi.
1.henüz öyle bir durum yok
2.olsa bile bana fotmaliteden teklif etmesi gerekmez mi
3.o x in değil ikimizin çocuğu olmayacak mı
4.Bu doğmamış çocuğa don bicmek degil midir.
Ayrıca insanların yanında bunları konuşması beni utandiriyor. Daha cocuk dusunmezlerde iste seneye filan diyor ki ben kendisiyle böyle bir konuyu konuşmadım bile.
Bir de geçen gün esim kv ben yemek yiyorduk. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama kv bana dedi ki çocuğunuz sana çekerse sessiz olur. Sonra konuşmaya devam edildi birkaç dk sonra da sessiz çocuk neye yarar çocuk dediğin yaramazlık yapacak hareketli olacak dedi.
Son düzenleme: