• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kırılmakta haksız mıyım?

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Ben henüz yeni evliyim ve eşimin annesi sürekli eşinden için x in çocuğu olduğunda ben bakacağım diyor. Kalabalık misafirlerin yanında bile böyle konuşuyor.
1.henüz öyle bir durum yok
2.olsa bile bana fotmaliteden teklif etmesi gerekmez mi
3.o x in değil ikimizin çocuğu olmayacak mı
4.Bu doğmamış çocuğa don bicmek degil midir.
Ayrıca insanların yanında bunları konuşması beni utandiriyor. Daha cocuk dusunmezlerde iste seneye filan diyor ki ben kendisiyle böyle bir konuyu konuşmadım bile.
Bir de geçen gün esim kv ben yemek yiyorduk. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama kv bana dedi ki çocuğunuz sana çekerse sessiz olur. Sonra konuşmaya devam edildi birkaç dk sonra da sessiz çocuk neye yarar çocuk dediğin yaramazlık yapacak hareketli olacak dedi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Ben henüz yeni evliyim ve eşimin annesi sürekli eşinden için x in çocuğu olduğunda ben bakacağım diyor. Kalabalık misafirlerin yanında bile böyle konuşuyor.
Ayrıca insanların yanında bunları konuşması beni utandiriyor. Daha cocuk dusunmezlerde iste seneye filan diyor ki ben kendisiyle böyle bir konuyu konuşmadım bile.
Takma.Zamanı gelince düşünürsün.

Takma kafanı bunlar, zararsız ama boş konuşmayı seven kaynana modeli oluyor.

Haklısınız ama ben böyle sessiz kaldıkca ilerde bas edilemez bir duruma düşmekten korkuyorum. Hatta geçen gün esin kv ben yemek yiyorduk. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama kv bana dedi ki çocuğunuz sana çekerse sessiz olur. Sonra konuşmaya devam edildi birkaç dk sonra da sessiz çocuk neye yarar çocuk dediğin yaramazlık yapacak hareketli olacak dedi.

Haklısınız ama ben böyle sessiz kaldıkca ilerde bas edilemez bir duruma düşmekten korkuyorum. Hatta geçen gün esin kv ben yemek yiyorduk. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama kv bana dedi ki çocuğunuz sana çekerse sessiz olur. Sonra konuşmaya devam edildi birkaç dk sonra da sessiz çocuk neye yarar çocuk dediğin yaramazlık yapacak hareketli olacak dedi.
bu ne gerikafalılık böyle ya... ıykk yani...

Bu kaynanalar da bakmak istese suç bakmak istemese suç.

Ayrıca upuzun x ile y nin çocuğu sevgili torunum mu demeliydi? Çok basit şeylere takılmışsınız.

E kendin söylüyon zaten.
Sen pasif olursan, kadın da meydanı boş bulmuş istediği gibi at koşturuyor işte.

Bu kaynanalar da bakmak istese suç bakmak istemese suç.

Ayrıca upuzun x ile y nin çocuğu sevgili torunum mu demeliydi? Çok basit şeylere takılmışsınız.
Sizin çoğunuz dese yeterli benim için. Ben ona saygıda kusur etmiyorum ki. Sadece ben de varım bunu hissetmek istiyorum.

Kayınvalideniz bakmak istiyor ne güzel. Burda bakmam diyor diye konular açılıyor sürekli.
Siz bakmasın diyorsanız, konuyu actığında anne sağol sen büyütmüşsün çocuklarını, bende çocuğum olunca kendim bakacağım deyip geçin. Verin bir iki cevabınızı, zaten susar zamanla.
X'in çocuğu demesi garip, çocugunuz diye bahsedebilir ama oğulları kıymete biniyor evlenince, ondan öyle diyordur.

Takma kafana bakmayandan değil en azından.. İyi tarafından düşünmeye çalış işin gücün oldugunda bebeğini emanet ediceğin bir kapın daha var.

Sizin çoğunuz dese yeterli benim için. Ben ona saygıda kusur etmiyorum ki. Sadece ben de varım bunu hissetmek istiyorum.

Sen varsın ama bir de kvdenle oğlunun bir geçmişi var. En az 25 senelik. Siz de bir anda aileye dahil olmak istiyorsunuz ama eski alışkanlıklar kolay değişmiyor. Sizi saymadığından değil alışkanlıklarından ötürü böyle söylüyor. Belki zamanında çok hayal kurdu, üzerinde konuştu siz yokken. X'in çocuğu olsa şöyle olur böyle olur diye.

Kayınvalideniz bakmak istiyor ne güzel. Burda bakmam diyor diye konular açılıyor sürekli.
Siz bakmasın diyorsanız, konuyu actığında anne sağol sen büyütmüşsün çocuklarını, bende çocuğum olunca kendim bakacağım deyip geçin. Verin bir iki cevabınızı, zaten susar zamanla.
X'in çocuğu demesi garip, çocugunuz diye bahsedebilir ama oğulları kıymete biniyor evlenince, ondan öyle diyordur.
Yok canım bakmasını istemiyor değilim ama bu kadar rahat konuşması canımı sıkıyor. Sonuçta benim cocugumsa nasıl bana sormadan teklif etmeden ben bakacağım diyor herkese. Sorun üslubu ve sanki çocuğu oğlu tek başına yapacakmis gibi x in çocuğu demesi.

Sen varsın ama bir de kvdenle oğlunun bir geçmişi var. En az 25 senelik. Siz de bir anda aileye dahil olmak istiyorsunuz ama eski alışkanlıklar kolay değişmiyor. Sizi saymadığından değil alışkanlıklarından ötürü böyle söylüyor. Belki zamanında çok hayal kurdu, üzerinde konuştu siz yokken. X'in çocuğu olsa şöyle olur böyle olur diye.

Size nezaketen bile sormadan SİZİN çocuğunuza bakacağını söyleyen bir insan hoşunuza gider miydi?

Size nezaketen bile sormadan SİZİN çocuğunuza bakacağını söyleyen bir insan hoşunuza gider miydi?
Ben mi alinganlik yapıyorum diyordum ama böyle böyle gözardı ettiğim şeyler var. Hoş olmayan bir durum değil mi yani ben abartiyor muyum acaba diye düşünüyordum.

Böyleler işte. Sanki sen damızlıkmışsın gibi bir hal oluşur. Bizim torunumuz olur. Sanki 9 ay karnında taşıyan biz değilmişiz gibi sorulmaz ne yapılacağı. Oğlunun çocuğu ya her türlü söz hakkına sahip görürler kendilerini. İmkanın varsa sen büyüt çocuğunu. Eğer sonunda kayınvalidene bırakacaksan hiç kafaya takma.

Kesinlikle haklısın. Bir dahaki sefere annecim biz daha bunları hiç konuşmadık. Ne zaman yapacağmızı da kimin bakacağına da karar vermedik diyebilirsiniz kibarca kırmadan.

Konusuversin ne olmus ki o esinin annesi braz saygi duyun buyuklerin her hatasini gormeyin Allah askina braz anlayislo olin kadin ozeniyodur dyodur ne yapicaksin desin bumj yabi sorun hem Allaha dua etde bir cocugun olsun yeterki burada olmayan birsuru insan var cocuk kolayca olucal bsey deil once Allah sagliklo bi cocuk versinde sonrasini oyle dusun canim kirilma bna ama bukadar didiklemeyin her lafta bsey aramayin hata arasaniz bulursunuz hatalari aramayin...

Back
X