- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi regarde-moi
Anlasilan hayal edip hayallerinin uzerine konusuyor. Once sana benzetmis sonra gozunde kafasinda tasavvur edince sessiz degil de hareketli olsun istemis. Takilma istedigi kadar hayal etsin netic3de Allahin dedigi olur bu onemli degil de onemli olan dogr4 mevzular. Eger soylediklrrini baska tarafa cekmeyecek karsilikli konusulabilecek bir kaynanan vwrsa konus onune gec derim. Atiyorum :
Anne sen seneye yaparlar diyosun da bzim oyle bi dusuncemiz yok. Bun insanlar demeyecekler mi 3 5 ay sonra hani bebek diye.Ortada bi sorun yokken laf cikaracaklar gibi baslarsin. Sen kendine dert etme ayrica ben seni yoracak bisey yapmam . Ben bakar8m filan diye minik minik yerlestir onunu al derim. Ben cok bunalmistim. Ilk gezmeye gittigimizde tepki gosterdim. Ustelik kaynanam bile degildi kaynananin komsusuydu. Bidahaki gelisine bebekle gelirsin dedi. artik kadina nasil bir baktiysam hic cevap vermedim ama bakisim yetmis. Sonra kaynanama soylemis. Bahar alindi heralde diye. Kaynanamda bekliyo ki yok olur mu oyle sey diyim. Alinirim tabi bu ne terbiyesizlik ona mi dusmus filan dedim o da bir sok. Sonra cok dile getiremeselerde hep esime soylediler bana diyemediler. 4.5 sene iyi kotu rahat ettim
Anne sen seneye yaparlar diyosun da bzim oyle bi dusuncemiz yok. Bun insanlar demeyecekler mi 3 5 ay sonra hani bebek diye.Ortada bi sorun yokken laf cikaracaklar gibi baslarsin. Sen kendine dert etme ayrica ben seni yoracak bisey yapmam . Ben bakar8m filan diye minik minik yerlestir onunu al derim. Ben cok bunalmistim. Ilk gezmeye gittigimizde tepki gosterdim. Ustelik kaynanam bile degildi kaynananin komsusuydu. Bidahaki gelisine bebekle gelirsin dedi. artik kadina nasil bir baktiysam hic cevap vermedim ama bakisim yetmis. Sonra kaynanama soylemis. Bahar alindi heralde diye. Kaynanamda bekliyo ki yok olur mu oyle sey diyim. Alinirim tabi bu ne terbiyesizlik ona mi dusmus filan dedim o da bir sok. Sonra cok dile getiremeselerde hep esime soylediler bana diyemediler. 4.5 sene iyi kotu rahat ettim
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Ben henüz yeni evliyim ve eşimin annesi sürekli eşinden için x in çocuğu olduğunda ben bakacağım diyor. Kalabalık misafirlerin yanında bile böyle konuşuyor.
1.henüz öyle bir durum yok
2.olsa bile bana fotmaliteden teklif etmesi gerekmez mi
3.o x in değil ikimizin çocuğu olmayacak mı
4.Bu doğmamış çocuğa don bicmek degil midir.
Ayrıca insanların yanında bunları konuşması beni utandiriyor. Daha cocuk dusunmezlerde iste seneye filan diyor ki ben kendisiyle böyle bir konuyu konuşmadım bile.
Bir de geçen gün esim kv ben yemek yiyorduk. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama kv bana dedi ki çocuğunuz sana çekerse sessiz olur. Sonra konuşmaya devam edildi birkaç dk sonra da sessiz çocuk neye yarar çocuk dediğin yaramazlık yapacak hareketli olacak dedi.