sizce kıskanıyormu

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
merhaba arkadaslar erkek arkadasım beni kıskanıyormu sevıyormu emın degılım yanı normal erkek arkdaslarmla gorusmeme ızın verıyor eve gec kalma gıbı ufak uyarılarda bulunuyor arıyor mesaj atıyor tabı yada bana bırı mesaj atsa ben erkek arkadasm yanımda dıye cevap verınce ıyı yaptın aferın susar sımdı dıyıp benımle bırlıkte gulebılıyor gelen mesajlara yanı sorun sukı daha once hıc bukadar rahat ilişkım olmamıstı sureklı tartısırdık bu konular yuzunden neden mesaj atıyor sana yazıyor gibi öncekı ılıskımde ama bunda ole bi sorun yok bana cok deger verıyor ama fazlamı rhat yoksa ben mi kurcalıyorum cok..

kıskansa sevgilim kıskanç diye konu açardın sanırım

Öncekiler çok kıskançsa afallamışsın ama dozunda olan bu bence şükret.. Benim sevgilim çok kıskanç bende onun gibi oldum sonunda her olayn altında bişey arıyorum maalesef..

3 hafta olmuş daha çok yenisiniz. Zamanla öyle bir karışcak ki ne kadar sevdiğini anlicaksın

Kıskanıyor desek ne olaca? kıskanmıyor desek ne olacak? Onu merak ettim.

Değerini bil. Bende de vardı bir tane şimdi evliyiz gayet de huzurluyuz.

Aman yapma
Sonra kendilerini birsey zannediyorlar
zannedemez çünkü bu sefer karşı atağa geçerim çünkü oda kıskanç ama senin önerdiğn gibi akıllıca ben onu çözdüm o ayrı kıskançlık yapıyo belli ademiyo içinde patlıyo

Her kıskanmayan sevmiyo diye bi kural yok ama sevdiğini belli edecek davranışları varsa değer veriyorsa seni nekada sevdiğini söylüyosa sana bisürü soru sorup senle ilgili bisürü şey öğrenmeye çalışıyosa ileriye dönük ya da buluşmalarınızla ilgili plan yapıyosa sinema yemek vs hep senle olmak istiyo demektir, SEVMEK YASAK KOYMAK DEĞİLDİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…