- 1 Şubat 2013
- 270
- 202
- 333
- Konu Sahibi Dreamelodi
-
Hayilisi olsun inşallah ilki ne Annişİlk bebegimde hissetmistim bunda hissedemiyorum takvimde kiz cikiyor hayirlisi olsun insallah : )
İlki erkek ayni belirtiler bundada var fakat emin olamiyorumHayilisi olsun inşallah ilki ne Anniş
Benim ilk bebegim kizinda erkeginde basimin ustunde yeri var:))İlk bebegimde hissetmistim bunda hissedemiyorum takvimde kiz cikiyor hayirlisi olsun insallah : )
Seninle ayni hissediyoruz o zaman belirtilerim hem eekek hem kiz belirtileri kizim yok ama cevremdekilerden duyumlarim ve iki tanede dusugum var onlardaki gibi degil hic cozemedim dedigin gibi ikiz olabilir mi acabaBenim ilk bebegim kizinda erkeginde basimin ustunde yeri var:))
İlk ogrendigimde kiz gibi geldi sonra erkek gibi simdi acaba ikiz mi diyorum:))
Ben oyle bakmadim normal yasmla baktim1)yaş kaç
2)yaşınızın üstüne bir yaş ekleyip cinsiyet tablıosuna bakın
4)1. ayınızı doldurduğunuz aydan önceki ay ne gösteriyor kızmı erkek mi?
Ben daha bebegi goremedim gecen sali yolk sac gorduk bebek belli belirsizdi oyuzden diyorum belki iki tane kucuk kucuk varsa ondan gorunmemis olabilir mi:)Seninle ayni hissediyoruz o zaman belirtilerim hem eekek hem kiz belirtileri kizim yok ama cevremdekilerden duyumlarim ve iki tanede dusugum var onlardaki gibi degil hic cozemedim dedigin gibi ikiz olabilir mi acaba
İki turlu de cin takvimi kiz cikartti bana :)Ben oyle bakmadim normal yasmla baktim
Yok artık hiç güleceğim yoktu vallaKesem ve bebikim keseye gorede cinsiyet tahmini olabiliyormus sizce ne
Ayy yazma hamile kaldığın ayı biliyorum ki kasımŞimdi çin takviminde yaşı hesaplarken napıyoruz. Ben ocak 1986 doğumluyum. Kasım 2014 de hamile kaldım. Bir bakar mısınız arkadaslar
Allah bağışlasın oğlun 2006 limiİlki erkek ayni belirtiler bundada var fakat emin olamiyorum
Aramızdamıydın yaaawwwAyy yazma hamile kaldığın ayı biliyorum ki kasım
Şaka yaptım canım. Farketmen hoşuma gittiOzlem sen ii değilsin git yat
İkimizin de beklenen doğum tarihi aynı ve biraz yukarda zaten kasım 2014 te hamile kaldığını yazmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?